Søg
Close this search box.

V75 Åby 11/12-21

Lørdagens V75-stævner arrangeres af Åby. Husk at på Åbytravet er to baner med Open Stretch til rådighed på opløbet.

Husk at spil med i vores V75 Andelspil, til denne lørdag er der kun 30 andele til salg, så skynd dig.

Herunder finder du mine V75 tips og analyser.

V75 Tips og Analyser

V75-1 2140m volt
1 Kurri Jari Boko
tog en velfortjent sejr på V75 sidst, hvor han vandt sikkert fra spids. Hestens kapacitet er høj og han fungerer normalt også godt med sko på, som det er nu for alle heste. Der er ikke meget at gå efter i statistikkerne for hesten, når det kommer til voltstart, men spor 1 burde passe godt til Kurri Jari Boko og med Björn Goop i vognen, tyder meget på, at man kan holde føringen. I spidsen, er dette hesten, der skal slås for de andre, og en mulig sikker at starte kuponen med.

Største udfordre er 6 Prosecco, som har tre imponerende sejre i træk. Han kom senest fra en finale i klasse-ll og går nu direkte ud og starter i dette bronzeforsøg. Da modstanden nu er meget hårdere, var startsporet jo perfekt for Prosecco, der starter med et springspor. Hvis Adrian Kolgjini rammer starten, vil de bestemt kunne udfordre Kurri Jari Boko om spidsen og kommer ekvipagen ikke forbi, er der nok mulighed for at kunne gå ned i vinderhullet via Open-Stretch til sidst, dette vil nok være scenariet, hvis Prosecco skal vinde.

Nævner også 4 Natorp Bo, der i den seneste start fik debut for sin nye træner Per Nordström og afsluttede med en flot spurt over opløbet til andenpladsen. Formen er tæt på toppen, men det snævre spor 4 i volt kan måske volde problemer, da hesten ikke har gennemført et løb med voltstart, derfor ranker jeg denne ned.

Ranking: A:1 B:6,5,8,4,3 C:11,12,9,2,10

V75-2 2140m auto
Et åbent løb, hvor det er én eller mange.. 9 Ikaros Sisu blev sidste gang nummer to i Johan Jacobssons Minne på trods af, at han måtte køre løbet med en punktering efter første sving, hvilket jo var imponerende. Formen er god, og der lyder optimistiske toner fra stalden inden dette løb. Ikaros Sisu er en hest, der helt sikkert vil klatre i klasserne i fremtiden, og fra spor 9 i dag vil ekvipagen umiddelbart kunne sidde godt på den i andetsporet. Så kan kusken Thomas Uhrberg selv vælge, hvornår det er tid til at sætte angrebet ind bag sin egentrænede treårige hingst.

6 Estrella Diamante var ude på V86 i sidste løb og klarede sig fint på en tung bane. Estrella Diamante tog sig derefter af spidsen, men måtte til sidst give efter for en konkurrent via Open-Stretch. Men formen er god, og han kan normalt åbne godt det første stykke. Finder man spidsen igen, kan man lede dette løb længe.

1 Quenchless Tile burde nyde godt af skotvangen, da han altid har konkurreret med sko på hovene. Quenchless Tile kan godt åbne og uanset om det er føringen eller ej i dag, er du sikret et godt løb eventuelt i vinderhullet. Ved gardering bør Quenchless Tile ikke ignoreres.

Ved yderligere gardering da glem ikke 8 Luringen La Ma, der er kapable for klassen og kan åbne godt fra start og burde kunne finde et fint spor i ryg, samt 12 Midnight Special der er helt glemt af spillerne (1%), pga. nogle galopper på slut. Nu burde den kunne få en fejlfri afgang, og med lidt tempo i løbet vil den kunne nedspurte mange over opløbet.

Ranking: A:9 B:6,1,8,12,4,2,11,10 C:7,3,5

V75-3 2640m auto
7 Emoji
imponerede igen sidst, da han blev nummer to bag Admiral As efter at have svaret føringen og kæmpet side om side. At man undgår storfavoritten i dag, men samtidig står over for en masse andre konkurrenter fra sidste start, ses som et plus. Selvom de nok ikke vil kunne tage dig af nogen spids her, ligesom de skal konkurrere med sko på hovene, så skal de her ses med en god vinderchance. Distancen er et plus, og Emoji er A-hesten i feltet.

11 Innovation Love galopperede i debuten for Robert Bergh, men har derefter to sejre i træk på kontoen. Indtrykket har været mere end velsmagende og distancen i dag ses som et plus i forhold til sidste gang. Innovation Love lever af sin styrke og det gavner bestemt, hvis der er et godt tempo i løbet. Med bagsporet burde den kunne få en fint galopfri start og hesten kan være svær at modstå på sidste omgang, hvis det går lidt for stærkt for hestene foran.

Nævner også 6 Sweetman, er en starthurtig hest, og den sandsynlige leder af løbet. I sidste start måtte man give op fra føringen efter at have været udsat for en hård kørsel på ydersiden. Præstationen var trods alt positiv og selvom den længere distance ikke er en fordel, skal hesten bestemt ikke ignoreres. Ligesom 1 Kali Smart, hvis den bare løser det fra indersporet. Skrællen kan være 4 Beartime, hvis den får sparet sin speed til opløbet, da den har en stærk spurt, nuværende 4%.

Rankings: A:7,11 B:6,1,4,2 C:3,10,9,8,5,12

V75-4 2140m volt
Her finder vi omgangens mest åbne løb, hvor en helgardering kan være måden på at løse det. Som knap førstehest finder vi 9 Minnucci Zon, der havde to sejre i træk på sin konto inden sidste start. I den sidste start galopperede de tidligt i løbet, så det var bare at glemme det. Nu har de et spændende springspor, og de burde derfor hurtigt kunne indhente starthestene og få en tur i frontræffet, hvilket øger chancen for sejr. Men løbet er åbent i forvejen og i betragtning af at Minnucci Zon har kørt sine bedste løb uden sko, er det givet at gardere i dette åbne løb.

6 Nina Ginto lever af sin stærke afslutning og hvis hun skulle gemme farten ind i det sidste sving og opløbet, vil Nina Ginto kunne afslutte stærkt. Stefan Persson sidder i vognen, hvilket er positivt, og der lød også positive toner fra træner Sofia Aronsson inden denne start, da hun onsdag blev interviewet i ATG-live.

Nævner også 10 Rarity A.F. som er et sejrrigt individ, hun har ni sejre i sine 16 starter i livet. Rarity A.F. har ved flere lejligheder vist god indstilling og har en finalesejr på V75 som årets højdepunkt. Rarity A.F. har også et spændende springspor og kan derfor ligesom Minucci Zon kunne få en god placering i fronttræffte, hvis bare Christoffer Eriksson rammer starten.

Ranking: A:9,6,10,1 B:12,13,11,5,15,4,7,8,3 C:2,14

V75 5 1640m auto
6 Global Lover
er i topform og har to sejre i træk på kontoen til dagens start. I sidste start var de fuldstændig overlegne, og de vandt fra spidsen. Indsatsen var både imponerende og mere velsmagende, ligesom den viste at sko på hovene ikke udgør et problem. Global Lover kan åbne hurtigt fra start og finder man spidsen igen, er han igen hesten at slå for de andre. Førstehest, men det er dog en hest jeg vil gardere, og de nuværende 48% i stregprocenten er for meget.

9 Behind Bars er en femåring med en høj kapacitet og kommer med to sejre i træk med sko på hovene ligesom til dagens start. Startpositionen er helt okay, du har ryggen til start på 2 Wolf of Wallstreet, der er okay starthurtig, og vil straks kunne sidde godt på den i andetsporet. Behind Bars kan klare at lave en masse arbejde selv, og skulle det blive en god start på løbet kan det blive svært at stå imod Johan Untersteiners femåring til sidst.

1 Beckham er ikke specielt starthurtig, men kan den evebuelt kunne holde vinderhullet eller være anden indvendigt eller komme ud i andetsporet, er den mere end kapabel nok til at være med her. Den vandt udvendigt lederen senest og det samme den 12/11.

Ranking: A:6 B:9,1,2,11,10,4 C:3,7,5,12,8

V75-6 2140m auto
3 Gareth Boko
har en opadgående formkurve og der er her tale om en hest med skyhøj kapacitet, som ikke mindst blev vist under Eliteløbet tidligere på året, da de blev nummer tre. I dag fik de en god startposition og får dermed god placering med det samme. Træner Jerry Riordan er også begyndt at komme tilbage i form i stalden nu efter et lille dukkert og dette er derfor min førstehest.

2 Dragster hængte fint med tophesten Mindyourvalue W.F. i det seneste løb, og indsatsen var plusbetonet, set i lyset af at topformen ikke var der endnu. Med den gennemkøring, burde formen være flyttet yderligere fremad. Dragtser plejer at perfome godt på dette tidspunkt af året, ligesom hesten er starthurtig, og jeg forventer derfor at Adielsson vil gå efter spidsen her, og eventuelt overlade denne til 3 Gareth Boko. Vel i vinderhullet har Dragster en god spurt via Open Strech, bare en tanke..

Er der tempo i løbet, vil 11 Ble du Gers komme ind i kampen. Hesten kommer med fem imponerende sejre i træk på kontoen og har gjort alt rigtigt på det seneste. I aften bliver det også Björn Goop i vognen for første gang, hvilket føles spændende. Udgangsporet er naturligvis ikke det bedste, men Ble du Gers kan selv klare meget arbejde. Ses som en given udfordrer til sejren her med lidt held med positionerne og tempo.

Ranking: A:3,2 B:11,1,4,9 C:6,5,7,8,10,12

V75-7 1640m auto
3 Betting Pacer
er en hest der har galopperet en del penge væk, men kapaciteten er tårn høj, og den har alligevel indkørt mere end 800.000. Hesten er trænet af Niklas Robertsson, som har lidt materiale til sin rådighed, men som er meget dygtig til at forberede sine heste til specifikke opgaver. Jeg husker blandt andet Stosprinters Finale i sommer, hvor han klarede sig rigtig godt som toer mod kun topheste. For to starter siden blev han også toppet inden en finale på hjemmebane Kalmar og så vandt de på en god måde fra føringen. Den eneste gang du tidligere startede med lignende intervaller som nu, dvs. med 3-10 dage mellem starterne var lige, da du var i topform og blev nummer to efter Fifty Cent Piece i finalen i stosprintern. Når man også lyder optimistisk fra stalden inden dagens start, så trækker jeg i hvert fald ikke det døve øre til. Det forlyder fra kredsen omkring hesten, at det er fuld fart fra start som er taktikken og på spørgsmålet om de kan forestille sig at give slip på føringen, hvis de når dertil (givet, at der er Open-Stretch), er svaret “vi slipper ikke”. Med de nuværende 3% er spilværdien skyhøj og Betting Pacer er en given streg på kuponen. Tænker stregprocenten må stige hen mod spilstop med mindre de tidlige spillere har tabt sutten.

4 Call Me Brodda klarede sig godt som nummer tre efter Sweetman og Rackham for to starter siden, men var lidt skuffende sidst på Charlottenlund, da de skulle have vundet fra fspidsen. Der blev ikke fundet fejl på hesten efterfølgende og derfor vælger de at starte her igen, med en normal præstation, Call Me Brodda fungerer godt her. Udgangspositionen er god, hun er hurtig væk fra start, men vil have svært ved at køre til føringen, men Call Me Brodda går fra andre positioner og skal ses med en god chance for at vinde i løbet, hvis alt er rigtigt.

1 Miss Silver kommer i topform og hun har imponeret med to sejre i træk på kontoen. Miss Silver kan godt åbne, men det er ikke sikkert, hun alligevel kan holde indersporet, men uanset hvad der sker det første stykke, er hun garanteret et godt løb.

Nævner også 12 Svecak Palema, der fik den værste sporlodtrækning her, og der kræves decideret overpace på løbet hvis de skal komme ind i kampen. Men som det forlyder vedr. 3 Betting Pacer, kan det godt ske, hvis der er andre der byder til dansen om spidsen. Hesten gik i hvert fald i mål med kræfter igen senest, hvilket sikkert var nyttigt efter nogle hårde løb. Skal med ved gardering.

Ranking: A:3,4,1 B:12,9,2,6,8 C:7,5,10,11

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider