Søg
Close this search box.

V75 Romme – 18/12-21

Lørdagens V75 arrangeres af Dalatravet og nærmere bestemt på Rommes travoval. Og vi vil prøve at ramme de 7 rigtige via vores V75 andelspil, hvor der er 25 andele til salg.

Herunder finder du vores V75 analyse af lørdagens omgang.

V75 Analyser & Tips

V75-1 2140m auto
3 Four Guys Dream
vandt legende let sidst via spids på Mantorp, og så rigtig godt ud. Brødrene Håkan K og Stefan Persson holder ham højt, og med det fine startspor i dag, har de gode forudsætninger for at tage en længe ventet sejr på V75. For to starter siden gik de med en punktering, men trods dette stod Four Guys Dream for en god præstation, men frem for alt var indtrykket flot. Her er de igen løbets sandsynlige leder og først på den position burde chancen for sejr også være god, da de værste modbud har fået ringere spor. Håkan K Persson lyder tilfreds og optimistisk inden dagens start, og det ka være en mulig sikker at starte dagen med.

Hvis man ikke går fuldt ud på Four Guys Dream, da er det mere åbent. 12 Arch Lane, fik desværre for ekvipagen et ringe bagspor. Havde den fået fremspor, ville sejrschancen være meget større. Hesten er dog en vinder type. Indtil videre i år er det blevet til syv sejre i tolv starter. I sidste start vandt de let fra dødens, og han viste, at formen er god, og er derfor en given streg ved gardering.

7 G.K. Justus kæmper altid bravt og gik flot som nummer to i V75 finalerne sidst. Her har de dog fået et spor vel langt ude, og må håbe at kunne komme ned i ryg i andet-sporet direkte. Han vinder på V75 når som helst.

Nævner også 2 Ara som nu har to løb i kroppen efter hvile og også har vundet begge disse, samt 1 Tale of Jacks, der har en god afslutning, hvis den bare kommer ud fra indersporet.

Ranking: A:3 B:12,7,2,8,1 C:4,9,10,5,6,11

V75-2 2140m volt
6 Tekno Jerven
er en femårig, der har god fart. I sidste start vandt de trods galop midt i løbet. Tekno Jerven er et talent ud over det sædvanlige, og hvis den bare holder sig skadesfri og fortsætter udviklingen, er det et individ, der sagtens kan give Månlykke A.M, kamp til stregen i de næste års løb. Hesten kan sagtens gå en lav 23-tid, og hvis den gør det i dag, bliver det ikke nemt for andre at indhente den. Men samtidig er han ikke helt til at stole på og står med 18 galopper i 28 starter, hvilket selvfølgelig rejser spørgsmål i dag. Men hvis Tekno Jerven holder sig i trav i dag, vil han ses med en god vinderchance og er derfor min førstehest..

9 Bellfaks kunne ikke udmanøvrere Tekno Jerven i det sidste løb, selvom denne havde en galop. Bellfaks stod da også med 20 meters tillæg efter Tekno Jerven. Bellfaks gik da et flot løb, hvor den var helt ude i femtesporet i sidste sving og afsluttede til en andenplads. Det var en god formbesked, og nu med et mindre startfelt er der færre at runde. Med lidt held undervejs vil Bellfaks passere mange over opløbet igen, men er det nok til sejr?

Nævner også 11 Tangen Haap, der har løbets bedste fart, men er dårligt stillet ved at have sko på. Ligeledes har hesten været syg siden sidst, så spørgsmålet er derfor hvordan den står formmæssigt. Men skulle formen være bedre end forventet er kapaciteten såklar høj nok til, at man ikke kan se bort fra denne, og til kun 11% – Ja så skal den klart med.

Ranking: A 6 B:9,11 C:5,7,10,8,2,1,4,3

V75-3 2140m auto
4 Optimum Bankrobber
har tre sejre og en andenplads i sine sidste fire starter. Han giver et storladent indtryk på konkurrenceovalen og kan selv gøre en del meget arbejde. Kenneth Haugstad beretter selv, at han tænker dette en en god chance på dagen. Hesten er middel-starthurtig, og burde herfra kunne finde en god position i ryg i andet-sporet, hvilket er planen. Hesten har en rigtig god spurt, og de satser på lidt tempo i løbet og at hesten kan nedspurte de andre over opløbet. Førstehest.

10 Global Bodyguard er en hest, der som der altid har været høje forventninger til fra brødrerne Persson, og på det seneste er han begyndt at vise sin høje kapacitet, og så står han godt til i klassen. Formen er god, og Global Bodyguard kommer med to sejre i træk på kontoen. Begge sejre er taget fra spids, men hesten går dog ligeså fint bagfra. Skal heve lidt held med de rette rygge mm. fra bagsporet, men er bestemt ikke væk.

3 Gordon Brodde er en solid fireåring med en lys fremtid. Han var en lovende to-åring, men blev derefter tvunget til en konkurrencepause på næsten to år. I sommer gjorde han comeback og har siden ikke været værre end nummer tre i sine fem starter. Gordon Brodde har en god udviklingskurve og er nu i træning hos Svante Ericsson og får i aften en spændende debut for ham. Udgangsporet er godt, og Gordon Brodde er den sandsynlige leder af løbet, og derfra kan han føre løbet længe.

Nævner også 7 Like a Monster, der er lidt bortglemt af de tidligere spillere. Han gik et virkelig flot løb senest efter en løbspause på mere end 5 måneder. Med det løb burde formen være endnu bedre her, og kan være et skræld til nuværende 5%.

Ranking: A:4,10,3 B:7,9,12,5,2,6 C:1,11,8

V75-4 2140m volt
Umiddelbart et åbent løb, hvor 2 Izola Silvåkra kommer i topform. Denne fire-årige hoppe har imponeret med tre sejre i træk efter en lang pause, og cadeau til Liselotte Olsson for et meget fint trænerarbejde. I den sidste start så det ud til, at der var kræfter i mål, selvom starten var ekstrem hård. Hesten gik i fjerde/tredjespor de første 500m. og fortsatte hele vejen til fronten. Udgangspositionen er god, og selvom modstanden er hårdere denne gang, er dette min førstehest.

På dobbelt tillæg finder vi 15 Unique Juni, der senest vandt en finale på Solvalla. Opgaven idag ligner den seneste med den forskel, at der nu kommer sko rundt, der selvfølgelig er et minus, når man ikke har konkurreret sådan i Sverige siden 2018.

På det mellemste tillæg finder vi 12 Green Mamba, der for tre starter siden viste topform, da ophentningen efter en tidlig galop var god. Den fulgte Green Mamba med en punktering i starten efter og den indsats skal bare glemmes. Senest fik de endelig en sejr på en tung bane. I dag får Erik Adielsson også chancen i sulkyen for første gang, hvilket vi ser som et plus. Lægger vi dertil, at sæsonen og formen er den rigtige, bliver det spændende at følge Green Mamba i dag. 

Det vil ikke være forkert at gardere med yderligere heste fra B-ranken.

Rangering: A2,15,12 B:3,9,5,7,1,13,14 C:6,8,11,10

V75-5 2640m auto
4 Milliondollarrhyme
er ikke altid let at regne med, da han er meget kvik i benene, men af ​​og til har haft tendenser til at blive lidt for “varm” i spids. I den seneste fik han lov at sætte tempoet i spidsen, men måtte til sidst give fortabt mod en strålende Brother Bill. For to starter siden var de ude i de svenske mesterskaber over den nuværende distance og blev da også kørt til spidsen, men blev tidligt slået af gode heste. Nu er modstanden dog ikke så stærk, men taget i betragtning, at man kun har én sejr i ni starter over lang distance, ville det alligevel undre, hvis man igen vælger at køre i spidsen her. Men det er selvfølgelig op til kusken, ender de der, vil de nok også køre der.

8 Milligan’s School er såklart en god modstander, men sporet er vel godt langt ude på vingen. Følelsen er nogle gange, at hesten aldrig kan blive træt, for uanset løbsforløb går han altid helt til mål. Han er dog klart bedst i spidsen og selvom udgangspositionen i dag ikke er optimal, forventer jeg, at Örjan Kihlström kører mod spids, specielt nu da der er en strygning indenfor.

Som jeg ser løbet, vil det kunne være en stærk lås imellem disse to heste.

Ranking: A:4,8 B:2,9 C:7,1,5,3,11,12

V75-6 2640m volt
3 Certainly
er en kababel 4-åring, der endelig vandt sidst i et lidt billigere løb. Men der er tale om et individ, der også står i kø for sejren i en større sammenhæng her. Han har gjort det godt flere gange før mod stærke heste uden at få lov til at sætte næsen først. Sko på hovene burde ikke være et problem og udgangsporet blev også godt. Førstehest.

6 Powerbank som altid har vist, at han har et høj kapacitet, og fra en god startposition i dag med springspor, burde han kunne få et fint løb i fronten, og hvis det lykkes Lars-Åke Söderholm at komme helt i spidsen, bliver dette klart hesten at slå for de andre.

10 Digital Eye er en allround fire-åring, der på det seneste har lavet flere gode løb i træk. I den seneste start viste hesten at den går fint med sko på hovene , når man knapt – men sikkert vandt. Digital Eye trives, når han kommer til at ligge på rulle og til sidst spurter. Carl Johan Jepson har kørt med hesten før og spor tre på bagvolt behøver ikke at være helt forkert for Digital Eye. 

Ranking: A:3,6,10 B:2,5,4,7,12,9 C:11,1,8

V75-7 1640m auto
2 Chapuy
er jo en af Sveriges hurtigste heste fra start. I den sidste start havde han dog et bagspor, men viste, at formen er god ved at slutte klart godkendt som nummer tre. Chapuy trives også om vinteren og nu er startsporet igen velegnet over korte distancer. Åke Lindblom vil sætte fuld gas fra start og tanken er at lede dette fra start til slut. 

5 Eddy West er sej og solid hest, der har vundet fra dødens på V75 før, og følelsen er, at man skal gentage den præstation, hvis man skal kunne køre om sejren her. Formen er god, hvor Eddy West har tre sejre i træk på kontoen. Disse sejre er dog taget uden sko på, og nu da det skal på, er dette såklart et minus. Men når garderer, er dette såklart en hest der skal med på kuponen.

Garderer man videre, da er det såklart, at 4 Dats So Cool skal med på kuponen, hesten er også starthurtig, men ikke ligeså hurtig som Chapuy. Men ekvipagen burde fra sporet kunne få en fin rejse på forreste geled. Nævner også 6 Morotai Degato der er både stærk og hurtig og skulle det gå lidt for stærkt for hestene derfremme, vil Morotai Degato kunne slå mange over opløbet.

Ranking: A:2,5 B:4,6,7,3,8 C:9,10,1

V75 Forslag Romme Lørdag 18/12-21 – Den store
V75-1: *3 Four Guys Dream
V75-2: 6,9,11
V75-3: 3,4,5,7,9,10,12
V75-4: 1,2,3,5,7,12,13,14
V75-5: 4,8
V75-6: 2,3,5,6,10
V75-7: 2,5

3360 rækker x 0,50 = kr 1.680, –

V75 Forslag Romme Lørdag 18/12-21 – Den sjove
V75-1: 1,2,3,4,7,8,9,10,12
V75-2: *11 Tangen Haap
V75-3: 2,3,4,5,6,7,9,12
V75-4: *2 Izola Silvåkra
V75-5: *4 Milliondollarrhyme
V75-6: 2,3,4,5,6,7,10,12
V75-7: 2,4,5

1728 rækker x 0,50 = kr 864, –

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider