Søg
Close this search box.

V86 Jägersro & Solvalla – 8/12-21

Denne onsdags V86 deles imellem Jägersro & Solvalla. Du finder vores tips og analyser herunder.

V86 Andelspil

Spil med i vores V86 andelspil her. Det koster kun 125 kr. pr. andel, og der er denne onsdag kun 30 andele i alt.

I sidste uge, ja, der havde vi alle 8 , men bare ikke på den samme kupon, og måtte derfor nøjes med 7 rigtige, hvor Rotate, jo bare skulle have sat snuden først, men den tabte med mindste marginal. Vi satser på bedre held denne onsdag.

V86 Analyse & Ranking

V86-1 2140m Volt – Jägersro
7 Eight Hour er i øjeblikket streget hele 45%, hvilket måske er i overkanten. Forstå mig ret, favorit det skal den være, men der er flere kabable modstandere i dag. Hesten kommer fra flere gode indsatser og måske er den bare bedst, men det er ikke en vi går fuldt ud på, så her skal der garderes.

Første modbud finder vi på første startvolt, hvor 4 Athena Face, ser ud til at kunne tage spids, og herfra vil den kunne føre længe. Hesten har kapacitet nok til at kunne lede rundt om, hvis den altså holder sig i trav.

8 Divine Godiva skal også tidligt med på kuponen. Hesten kommer med tre sejre i træk og formen på top. Hvis man skal gå efter en skræl, så kan det være 2 Envy Secret, der – som jeg læser løbet vil komme til at ligge i ryg på lederen, og kommer hullet over oplæbet vil den kunne overraske.

Rankingen A:7 B:4,8,2,6,9 C:11,10,3,5,1

V86-2 2140m Auto – Solvalla
6 Anna Montana er i rigtig god form, og kommer med to sejre i streg. Sporet lidt længere ude, kan være en fælde, da den ikke åbner super hurtigt, men den burde kunne finde ned i et passende slagspor, og med lidt tempo i løbet, vil den godt kunne vinde dette.

9 Again Kronos er en af de bedste heste i dette felt, men har desværre ikke rigtig vist det på slut. Bagsporet er intet problem, da den har hurtige startheste foran sig, og jeg tror den vil befinde sig fornuftig i andetsporet direkte. Herfra vil den på ren kapacitet og formodet bedre form, da den nu har fået 3 løb efter en lille pause.

1 Devs Definitif, kan være skrællen i løbet. Er også en af de bedre heste i feltet, men har ikke rigtig fået det vist på det seneste. Men med gryende fremadflyttet form, og et fint startspor, da den er okay starthurtig, burde den kunne få et godt løb her, enten i spids eller i vinderhullet.

Rankingen A:6,9 B:1,2,4,8,3 C:5,10,7,12,11

V86-3 1640m Auto – Jägersro
5 Hepburn missede finalen i det sidste løb pga. for sen ankomst. Det var trist for kredsen omkring hesten, men nu er det tid til en ny start og revanche. Hesten er ret farvorit, men det er dog ingen jeg vil gå fuldt ud på, da modstanden ikke mangler, og som favorit til 44% pt., da er det en hest vi garderer.

3 Monastery Boko er det første modbud til Hepburn. Den blev bakket ned, men fløj det sidste stykke som en raket efter et sent hul, og blev nr. to efter Tetrick Wania. Skal helt sikkert med på kuponen.

4 Pure Atlas, gjorde det også fint i det sidste løb og er en rigtig god hest i udvikling. Hesten er ikke lynhurtig fra start, men den går hele vejen til mål. Garderer man videre, da skal 8 Sommerbrise bestemt også med.

Rankingen A:5 B:3,4,8 C:1,6,2,7,9

V86-4 1640m Auto – Solvalla
Jeg synes her, at to heste skiller sig ud. 7 Man at Work, har haft pause i noget tid, men var rigtig flot i kval-løbet, og hesten skulle være vel forberedt. Med den klasse som Man at Work har og den klasse som løbet har, er dette en god chance for sejr. Jeg ser kun én rigtig udfordre til sejren.

Udfordreren er 6 Vichy Grif, tror måske at Adielsson, som sætter sig op bag, kan nå spidsen her, eller overtage den fra 5 Ready For More, efter noget tid. Og herfra vil den kunne lede dette rundt. Sidste gang blev hesten kørt op bag i vognen, og nu er Andre Eklund erstattet med Adielsson, og det er et plus.

Rankingen A:7,6 B:3,5 C:1,2,4

V86-5 2140m Auto – Jägersro
1 Nero Maximus er ret kvik bagom bilen, uden at være lynhurtig. Dog ser jeg ingen på ydersiden tage en hel længde på ham, og holder ham derfor som spidsfavorit. Herfra er han hesten at slå for de andre. Nero Maximus er vant til at gå med sko, så dette er et plus i forhold til de værste konkurrenter.

2 Upper Face, er en god hest, der for nyligt har været i Frankrig og deltage i to Montéløb, men den skal nu gå med sko, som er et minus for hesten. Og jeg tror som sagt heller ikke at den tager spidsen her. Hesten kan dog tåle hårde oplæg, og skal nok være at finde på målfotoet.

4 M.T. Oscar, var uden chance i sidste løb hvor den mødte en bedre hest i form af Kurri Jari Boko, og risikoen her, er at han igen kan komme til at skulle gøre en masse arbejde i sporene. Afstanden er heller ikke det bedste, da han er mere til de længere løb, ligesom sko er et klart minus. Og jeg ranker ham ned. Burde ikke være spillet til de nuværende 34%.

Rankingen A:1,2 B:4,6,8,9 C:5,3,7

V86-6 3140m Volt – Solvalla
11 Testa Di Cavolo viste for nyligt at han sagtens kan gå godt uden sko, hvilket er et stort plus. Nu er det hårdere modstand imod, men med springspor burde han nok kunne få en god position fremme fra start.

Det samme kan siges om 10 Typhoon Face, som også vil kunne sidder godt fra start af med sit springspor. Typhoon Face bærer også sko normalt, hvilket jo er et plus for sammenhænget. Han startgalopperede sidst, men kom fint tilbage, hvor han dog sad fast. Rapporterne inden den start var gode. Han har desuden vist at han klarer distancen fint, og burde helt klart være mere spillet end de nuværende 5%, men vi takker.

7 Made of Stars var god i sidste løb, selvom han kun blev nr. to. Hesten er dog ikke altid lige fin i travet, og kan være svær at køre. Nu skal han desuden køre med sko, som er et minus for hesten. Distancen er deriomod et plus, da han lever mest af sine kræfter.

Rankingen A:11,10,7 B:4,1,8 C:2,5,3,9

V86-7 1640m AutoJägersro
Tre heste skiller sig ud i dette løb. 2 Protector Tile, blev strøget fra stsrten i sidste løb, men det var pga. transportproblemer. Hesten har nu endelig fået et godt spor i det forreste geled, ligesom hesten kan åbne godt fra stsrt. Adrian vil helt sikkert være offensiv her, og forsøge at komme i spids. Vel der, vil han kunne lede dette rundt om.

5 Power Lane er også kvik fra start, og burde finde en fin position fra start. Tror dog ikke den vil kunne tage spids. Hvis der dog bliver kamp om spidsen, så kan det åbne op for flere andre heste, bl.a. 7 Under Amour.

7 Under Amour har virkelig fået fart på hovene på det seneste, og kommer her i topform. Vil have fordel af, hvios der er godt tempo, da hesten er mere stærk en hurtig. Spor 7 er dog ikke optimalt, og hesten risikerer at være langt tilbage fra start. Men hvis det flasker sig med et højt tempo hele vejen, da har den en god finish.

Rankingen A:2,5,7 B:4,6,12 C:3,8,9,1,10

V86-8 2140m Auto – Solvalla
3 Crown Wise As har en skræddersyet løb foran sig her, da de værste konkurrenter har fået bagspor eller spor lidt ude på vingen. Hesten er kvik fra start, og må troligt være den førende hest. Herfra burde den kunne kontrollere dette hjem. Stærk A-hest eller sikker.

Værste modbud er i første omgan 11 Kee Keeper, der dog har fået et rædderligt spor bagved. Hesten er god, og modstanden er nu nemmere end sidst. Han kan nok lave noget arbejde undervejs, hvilket der kræves hvis den skal med på målfoet. Given ved gardering.

Hvis man gardere yderligere, så vil det først og fremmest være 7 Somethingroyal med Björn Goop, der skal med, samt 5 Kalle Taxam, der er i super form.

Rankingen A:3 B:11,7,5 C:2,8,4,10,12,9,6

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider