Søg
Close this search box.

V86 Jägersro & Solvalla 10/11-21

Ugens V86 deles mellem Jägersro og Solvalla og runden er krydret med en jackpot på 22,4 mio. danske kroner.

Husk at spil med i vores V86 andelspil her. Det koster kun 125 kr. pr. andel. med deadline for køb kl. 20:15.

Vi har før fejret store gevinster på V86, og vi tror bestemt at det er dags dato for endnu engang at fange milliongevinsten. Herunder finder du vores ranking og anaylse af V86 afdelingerne.

V86-1 1640m Auto
7 Rackham
var storfavorit på V75 sidste gang, men nåede nærmest ikke at løbe i trav inden galoppen kom og var væk, før bilen slap. Det er klart, at det er en fornuftig modstand i betragtning af, hvordan han før det har præsteret mod endnu hårdere heste. Kort distance synes jeg dog er et lille minus og udgangsporet er ikke den bedste. Han vil næppe kunne avancere til føringen, men skal højst sandsynligt indtage positionen i dødens, og selvom han også kan vinde fra den position, ligger indsatsen fra ​​sidst og lurer, og jeg stoler ikke helt på hesten. Men på ren kapacitet er han den bedste i feltet.

5 Sweetman kan på forhånd ses som hovedudfordreren. Han er meget hurtig fra start og gør sine bedste løb i spidsen og i modsætning til Rackham passer distancen perfekt. At besejre Sweetman fra spids på Jägersro er ingen nem opgave for de andre, og når han har taget føringen, har han kun tabt én gang i ti forsøg.
Hvis Rackham sætter tempoet højt uden for lederen, kan det åbne op for andre, og jeg vil betale for et par heste mere på mit system.

3 Galantis er ikke direkte begunstiget af distancen, men er en solid hest, der er i god form for dagen og senest blev han nummer fem i det europæiske derby bag Extreme, Aetos Kronos, Don Fanucci Zet og netop Rackham. Skulle Sweetman og Rackham “køre hinanden ud”, vil han gå hele vejen til målstregen, og han kan derfor udfordre.

Hvis man vil gardere yderligere, da vil jeg også nævne 6 Gina Mearas, der sluttede godt på tredjepladsen sidste gang, da hun var tilbage efter to måneders pause. Johan Untersteiner skal ikke være involveret i nogen spids kørsel fra starten og hvis det passer med positioner, har hun en skarp afslutning at tilgå.

Ranking: A:7,5,3 B:6,4,9 C:8,1,2

V86-2 2140m Volt
5 Apollo Creed
er favorit i dette løb, og det er også helt okay. Det at Björn Goop selv sætter sig op denne gang er dog et stort plus. Modstanden ser passende ud, og som jeg læser løbet, er han den hurtigste af hestene fra tillæg, og jeg tror, ​​han vil være i stand til at overtage føringen efter et stykke tid.. Derfra skulle han være i stand til at sætte tempoet og være i stand til at løbe afsted til en sejr, og Björn Goops stald går også rigtig godt for dagen. Kommer der derimod et svar fra Örjan Kihlström, bliver opgaven hårdere, men jeg tror stadig, det er en god chance for at vinde løbet.

6 Knight Single var god, da han vandt monté-disciplinen i næstsidste løb og fulgte den op med en god afslutning som nummer tre i sidste løb i et sulkyløb efter problemer med placeringer undervejs. Han er bedst, når han kan gemme farten til det sidste og med et passende rygløb kan det blive et muligt skræld til kun 5%. Magnus A Djuse op.

7 Reshevsky er en fin treåring, der er i god form, men han vinder ikke særlig ofte. Jeg synes den er en mindst lige så god hest som favoritten. MEN sporet er dog lidt risikabel. Spor 5 er ikke optimalt for hesten og Kenneth tror det bliver en langsom start. Galoprisikoen er der, men fejlfri, hesten er god nok til at vinde. Uden sko foran er et plus i forhold til sko, som det var sidste gang. Men der kan være langt til den førende og det er svært at tage noget bagfra hvis favoritten har skullet bestemme tempoet i spidsen.

1 Where is my Mind er et afkom af Maharajah, der startede i Finland og er lidt svær at sætte ind i løbet. Han ser slet ikke ud til at være til at stole på, men med kun to heste på forreste volt øges chancen for at gå fejlfrit, og at Örjan Kihlström styrker i sulkyen er et stort plus.

Ranking A:5 B:6,7,1,3 C:2,8,4,9

V86-3 2140m Auto
2 Al´s Bouzy Souzy
er ikke en vindermaskine, men går ned i klasse her. Var sidst ude i semifinalen til Breeders´Crown og blev dengang 5. Har konkurreret mod hårde kuldkammerater og undgår nu at møde lige så stærk modstand. Der er et par gode modstandere, men hun fik et perfekt spor. Jeg synes, hun burde placeres først her i betragtning af den modstand, hun tidligere har mødt. Måske er det tid til en ny sejr, nu hvor modstanden er lidt lettere.

6 HI D. mødte også et par af disse konkurrenter senest, da hun vandt let fra føringen. Hun fik et spor længere ude på vingen denne gang, men hun skal ses med en chance for at vinde igen. Axel Ritzman får chancen igen og køreren kommer formentlig med god selvtillid efter sin sejr med Nice And Quick den 2. november. Axel kan være offensiv og sigter bestemt efter at nå spidsen og at føre rundt om.

1 Naama fik et hårdt løb i debuten på svensk jord sidste gang, men jeg kunne godt lide indtrykket på hesten og fra en god startposition burde hun kunne få en mere passende tur nu. Joakim Lövgrens stald har super form, og hun burde være kommet yderligere frem formæssigt med det løb i kroppen.

Nævner også 10 Precious Lane, der klarede sig godt som nummer to efter favoritten HI.D i sidste løb og var faktisk meget mere spillet den gang. At der nu er en forskel på næsten 30 % mellem dem er alt for meget.

Ranking A:2,6 B:1,10,7,4,9 C:5,3,8,11

V86-4 2140m Auto
6 Smaragd Norrgård
gjorde comeback sidste gang efter at have været væk fra konkurrencen siden sidste sommer. Han var i hvert fald godt forberedt, da han vandt fra et hårdt udgangspor og bliver næppe dårligere nu med det løb i kroppen. Han er hurtig fra start og har fået et fint spor bag bilen nu og jeg er sikker på at Andras Lövdal åbner hurtigere end 3 Juncio Boko og er tidligt i spidsen og fra den position skal de andre være meget gode hvis de kan true ham. Han har også vist, at han kan holde til hårde setups og ikke er afhængig af spids for at vinde løbet, og jeg tror på en god chance uanset.

11 Marcos Gallon er en solid hest med god kapacitet, og han bliver ofte passet af spillerne, men det er længe siden, han vandt et løb. Nu fik han ikke det bedste spor, men han er registreret uden sko, hvilket er et stort plus, og skulle der være et hårdt tempo i løbet, er han der helt sikkert til sidst.

Det samme kan siges om 10 Magnolia Boy, der har konkurreret mod svær modstand og gjort det godt, men det var ikke det rigtige pres i ham i det sidste løb. Han er tempofyldt og skulle han konkurrere i toppen, og samtidigt være lidt tempo oppe foran, kunne det være et tænkeligt skræld i løbet – Kun 3%.

Et andet modbud er 3 Juncio Boko der kan udfordre 6 Smaragd Norrgård fra start, men jeg tror stadig, han må nøjes med ryg på favoritten, og at han her vil konkurrere med sko på er også et minus, selvom han også har gjort det godt med den balance. Han skulle under alle omstændigheder få en god tur fra denne position og skulle favoritten skuffe, er han meget tidligt modbud.

Ranking A:6 B:11,10,3,5 C:2,1,7,12,9,4,8

V86-5 2140m Auto
4 Deborah S.H
. er en fantastisk hest og er en af ​​de bedste hopper i kuldet, og hun har kun været af podiet én gang i ti starter. 25/9 blev hun nummer fem i det svenske Travoaks bag blandt andre Lara Boko og indtrykket af sejren sidste gang var af højeste slags, selvom det var nemmere modstand dengang. Jeg synes, Deborah SH er løbets bedste hest og skal ses med en god vinderchance, men der er mange gode heste i feltet, der kan udfordre.

6 Good Vibes skulle have været i det svenske Travoaks, men blev desværre slået ud. Senest blev hun nummer fem i en Breeders Crown-semifinale og var tæt på at nå finalen fra en svær startposition, på trods af at hun nok havde brug for det løb i kroppen. Hun har før vist, at hun klarer sig godt mod de bedste hopper i kuldet og forholdene denne gang er mere passende. Tror hun har god chance for at nå spids, og derfra kan hun være svær at knække.

3 Thai Brooklyn har vundet 13 af 15 løb i sin karriere og kommer fra en sejr i norske Travoaks, og det er klart, at hun skal tælles tidligt i dette løb. De fleste sejre er dog taget i Norge og Danmark, og det er meget hårdere imod nu, hvor hun starter på svensk jord, og jeg synes stadig, det er lidt underligt, at hun bliver så stor en favorit blandt de tidlige spillere.

5 Seventh Heaven var storfavorit i et kvalifikationsløb til E3 for fem starter siden, men galopperede væk den gang og har slet ikke nået målstregen siden da. . Sidste gang var det stadig et skridt frem, da hun gik fejlfrit som tredje bag Deborah SH og finder hun tilbage til gamle beats, er hun interessant til beskedne 2% i skrivende stund.

8 Chatty Kronos har kapaciteten til at vinde denne type løb, men hun får det ikke altid rigtigt. Skulle der være et godt tempo i løbet, har hun en skarp fart til sidst og til en lav spilleprocent vil jeg også betale for hende, vil også have 7 Miss Irma med.

Ranking A:4,6 B:3,5,8,7 C:1,2

V86-6 2640m Auto
Dette er vel rundens mest åbne løb på forhånd, og her bør man nok gardere bredt.

6 Marble Arch advarede Björn Goop om inden den seneste start; om at formen er på vej frem, og hun var god som tredje bag Helloise Am og Bellatrix Club dengang. Hvis mit scenarie stemmer overens med, at hun overtager føringen fra sin holdkammerat 1 Nymke Brigadoon, kan hun være meget svær at slå, og langdistance burde ikke være et problem.

13 Greta Sisu har her et svært startspor, men hun er stærk og kan klare en del arbejde undervejs. Mika Forss er normalt offensiv og skulle det gå for langsomt derop, er han nok ikke bange for at se fremad. Er en af de bedste heste i løbet.

10 Tilda Express vandt en udtagning til Derby Sto i august, og er vandt til at møde årgangens bedste heste. Her er hun kun streget til nuværende 7%, og det takker vi for, da hun bestem kan vinde dette.

8 JJ Another Win blev spillet for 108 gange pengene sidste gang, men toppræsterede, da hun spurtede ind som nummer to bag Maestro Crowe. Sporet helt ude på vingen er selvfølgelig ikke det bedste, men på formindtrykket på det seneste er hun tidligt for mig, og det er en stærk dame, der trives over langdistance.

Ranking A:6,13,10,8 B:9,12,4,11,1 C:2,7,3,5

V86-7 2140m Volt
Jeg synes et par heste skiller sig ud på forhånd. Den første er 12 Ornello imponerede mig meget sidste gang, da han var god fra teten og vandt relativt sikkert. Nu har han fået et springspor på mellemvolt og burde indhente hestene på forreste volt tidligt og jeg tror ikke, der er nogen der er klar til at tage imod Conrad Lugauer når han kommer tidligt og vil tage hånd om spidsen. Fra spids trives han bedst, hvor han har vundet hele syv gange i ni forsøg.

8 Quantum Roc er den anden hest, der skiller sig ud. Den er god for klassen og gør altid et godt stykke arbejde, selvom han måske ikke altid har den rigtige indstilling det sidste stykke. Senest vandt han dog efter en passende tur, og hvor han slog blandt andre Billi Time, der vandt V75 for nylig.

Skal man vælge at gardere de 2, da vil jeg nævne 10 Global Workaholic, der her møder passende modstand. Hesten er i form, og kan sagtens selv gøre noget arbejde i sporet. Der er tilmed snak om at rykke skoene.

Ranking A:12,8 B:10,13,9 C:7,14,11,15,4,6,3,5,1,2

V86-8 1640m Auto
3 The Eagle
er lidt nede i klassen til denne start i forhold til sidste gang, hvor han var fire på V75 og gjorde det godt. Jeg tror ikke, han kan tage sig af nogen spids her, men det er dog heller ikke noget han behøver. Han har nemlig kvikke konkurrenter omkring sig, og det lugter lidt af tempo i løbet. Hetsen tilmeldes med Yankee vogn til denne start, hvilket vil være første gang.

6 Rare Magic blev slået af Kentucky River med lidt over længde i sidste løb efter at have fået pres i spidsen under sidste runde, men indsatsen var stadig klart godkendt. Jeg tror der er en god chance for at finde føringen også nu, og at det er kort afstand nu synes jeg bare er et plus og han kan sagtens føre hele vejen.

Jeg er meget imponeret over udviklingskurven på 5 M.T.On Target, som næsten går fra sejr til sejr. Opgaverne bliver selvfølgelig sværere og sværere, men det er ikke en dårlig hest, og han var heroisk og viste en flot attitude ved sejren sidste gang, selvom han fik en ekstrem hård start på løbet.

Ranking A:3,6 B:5,9,8 C:2,4,11,10,7,1,12

Husk at spil med i vores V86 andelspil her. Det koster kun 125 kr. pr. andel. med deadline for køb kl. 20:15.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider