Søg
Close this search box.

V75 Bjerke 13/11

V75 runden arrangeres denne lørdag af Bjerke i Norge. Runden er krydret med en jackpot på 30 Millioner svenske kroner.

Husk at spil med i vores V75 andelspil via Derby25. En andel koster kun 125 kr.

Herunder finder du mine V75 analyser og tips.

V75 Bjerke – Tips og Analyser

V75-1 2140m volt
Jacob Meyers Pokalløb starter V75 spillet og vi finder her 5 Månlykke AM som har en rigtig god opgave foran sig. Denne Gunnar Melander-trænede syv-åring har vundet otte af sine ti starter i år og tilhører nu den bedste koldblodselite, der findes i øjeblikket. Kapacitetsmæssigt er man klart bedst i løbet og da det samtidig blev et lille startfelt, kan Gunnar Melander bag Månlykke AM tage en rolig start og så køre fremad, når tempoet går ned. Selvom de skulle køre i dødens efter et stykke tid i løbet, kan man diktere tempoet derfra, og det vil så være et spil mod åbent mål.

3 Troll Solen gjorde det godt som nummer to efter Tangen Haap for fire starter siden. Da viste han en skarp afslutning, der vil bide godt også i dag med den rigtige rejse. Formen er god, og han har ved flere lejligheder vist sig god i hårde sammenhænge. 

6 Söndre Jerkeld, der var ude i samme løb som Troll Solen på Färjestad for tre starter siden. Söndre Jerkeld var næsten lige med Tangen Haap. Han står godt i klassen og er en given streg for dem, der vil gardere favoritten Månlykke AM.

Placering: A:5 B:3,6 C:8,1,4,2,9,7

V75-2 2600m auto
11 Mateo de Reve
er hærdet i hårde sammenhænge og havde en fin tur i ryggen af ​​føreren sidste gang, og hvis bare døren var dukket op lidt tidligere, havde han nok vundet løbet. Nu måtte han nøjes med en andenplads og blev derfor i klassen. For tre starter siden var man ude i en finale og var så involveret i en hård åbning, hvor uret stoppede på vanvittige 05.9 !!! første 500m, men han holdt stadig fint til mål. Tom Erik Solberg der sidder i vognen er en dygtig kusk og langdistance skal ses som et plus. 

5 Funny Boy gav et flot indtryk i den seneste fremtræden på V75 og mødte da hård modstand. Præstationen var god, og han løb de sidste 800 m på 10,5. I dag er modstanden mere velegnet og derudover er udgangspositionen god. Med ret rejse, vil Ken Ecce og Funny Boy helt klart være med på målfotoet.

3 Juliana Rags har god form for dagen, og som har præsteret godt i både Sverige og Norge tidligere. I dag har de et godt spor og hesten står ret inden i klassen her og den er en tilmed en god afslutter. Med kun 4% er den tidlig på min kupon.

Fremhæver også 7 Cambria, der gav væk over 50 m fra start sidste gang, men var ansvarlig for en mere velsmagende ophentning med omgangen tilbage til mål og så stærk ud som låst mellem heste over opløbet. At det er den længere distance i dag ses kun som et plus, da Cambria lever af sin styrke og Tomas Dalborgs er en træner, der altid har sine heste i orden når de starter, og glem ikke 12 Zenato, der altid står for en god præstation.

Ranking: A:11,5 B:3,7,12,1,2 C:4,10,6,8,9

V75-3 1609m auto
4 Ble Du Gers
er et stærkt individ, som ganske vist er dårligt stillet i dag af den korte distance, da han mest lever af sine kræfter. Men han kan holde til at gå i et hårdt tempo hele vejen, og med en offensiv tilgang i dag tror jeg stadig på, at han bliver svær at modstå i sidste ende. Han kommer med tre sejre i træk på kontoen, og for to starter siden var de ude mod det meste af dagens modstand og besejrede disse.

5 Stoletheshow som nu er staldkammerat med Ble Du Gers, når han i aften laver første start for sin nye træner Frode Hamre. Derudover vælger træneren selv at køre. De lyder opad fra stalden og fortæller, at Stoletheshow er forberedt, og har gået et fint banejob på 1.17, og satser på en god indsats med det samme. Han var tapper bagved Missle Hill i Jubilæumspokalen, da han stadig var i træning hos Marcus Lindgren, nu er han ved Norges bedste trner, og vi tror på den.

Nævner også 3 Always On Time, som i sidste start kæmpede godt mod Ble Du Gers, men til måtte opgive det sidste stykke. At distancen nu er 500m kortere er en klar fordel for Always On Time. Han kan åbne hurtigt og trives godt, når han kommer til at være der. Hvis det lykkes ham at komme i spidsen, kan han blive svær at kæmpe ned over den korte distance.

Placering: A:4,5,3 B:1,7 C:6,2,10

V75-4 2100m auto
5 Global Brilliance er i meget bedre form end de to lige nuller i programmet sladrer om. For to startere siden blev hun forstyrret i en Breeders Crown-finale og i den sidste start sad hun fast i sporene, inden hun til sidst blev backet ned. Kapaciteten ligger i hesten og selvom der er mange hurtige startere i løbet, så burde Global Brilliance kunne få en god placering, da mange burde være glade for hendes ryg. Hvis Global Brilliance formår at tage føringen, er chancen for sejr selvfølgelig god, og meget taler for spids og slut. Men som favorit på V75 , kan den være værd at gardere.

Værste modbud er 7 Global Bred To Win, der er Norges bedste fireårige hoppe, som hun virkelig beviste for tre starter siden, da hun klart vandt Stoderbyt. Global Bred To Win har en tung og solid afslutning, der vil fange mange her i dag og selvom banen er lidt langt ude på vingen, er hun den givne modstander til favoritten på forhånd.

3 Himalaya Sisu gør det godt hver gang, og det er dejligt, at en mindre træner som Kristian Lindberg har “produceret” sådan en flot hest. Denne hoppe har været i topform længe, ​​og intet tyder på en nedadgående spiral for det, der kommer. Udgangspositionen er optimal for den fireårige hoppe.

Nævner også 1 Hilarious Am, som er meget kvik det første stykke. Selvom hun ikke vinder så tit, står Hilarious Am ofte for gode præstationer. I sommer blev hun nummer tre i Stosprinten og fra spor ét i dag er hun sikret et godt løb. Skulle døren så dukke op i tide, kan det være et skræl, der kan være værd at have med på kuponen ved gardering.

Ranking: A:5 B:7,3,1,6 C:9,10,12,2,11,8

V75-5 2100m auto
11 Run To You
har haft en succesfuld karriere, men den har virkelig taget fart nu her på det seneste. Han kommer til dagens start med imponerende fem sejre i træk. I sidste start blev der kørt offensivt trods bagspor og efter 500m var de i spidsen, Run To You vandt det løb med sparede kræfter. Indtrykket var mere velsmagende, og dette er en hest, der vil kunne klatre lidt op i klasserne i fremtiden. Trods spor elleve i dag skal han ses med den bedste chance for at vinde løbet.

En anden, der ved, hvor målstregen er, og som kommer med fire sejre i træk på kontoen til dagens start, er 6 Calmass. I den sidste start overtog han føringen tidligt og gik så væk på en god måde til sidst. Han kan også åbne godt fra snart og bliver farlig i spidsen.

Nævner også 2 All in Sox, familien Gundersens fine tre åring er under god udvikling. I dag har han en god startposition og fra en perfekt startposition skal han ikke ignoreres ved gardering.

Ranking: A:11 B:6,2 C:10,5,1,4,12,9,8

V75-6 1609m auto
Jeg ranker her 5 Toto Barosso først. Dette er en hest, der besidder høj kapacitet. Under Hugo Åberg-aftenen klarede han sig godt bag Bengurion Jet og for to starter siden klarede han sig godt ved sejren i Tyskland. Træner Peter Untersteiner lyder optimistisk inden dagens start og meddeler, at Toto Barosso træner godt hjemme på gården. Desværre er hesten ikke altid glad for at blive i trav, og derfor er en gardering nødvendig.

10 Mr Mah Can har siddet fast med sparet kræfter i de seneste to starter og kommer derfor med en resultatlinje, der er misvisende i forhold til form og kapacitet. Dette er en hest, der kan klare noget arbejde på egen hånd. Hvis det løser sig lidt fra bagsporet her, vil han kunne blande sig i sejrskampen.

Nævner 8 Kräsj, der vandt Norsk Derby. Udgangspositionen er langt fra optimal, men dette er en hest, der kan åbne hurtigt, og i dag tænker jeg de skal prøve fra start, for at have have en chance for at komme med i løbet. Lykkes det at komme forbi alle fra start, sælger Kräsj sig dyrt i spidsen. Ved yderligere gardering skal man have 1 Coventry Hall og 4 Fetlock Jount med.

Ranking: A:5,10,8 B:1,4,2,7 C:3,9,6

V75-7 2100m auto
3 Pere Ubu
klarede sig godt som tredje i seneste start. Han sluttede med nogle sparede kræfter og skulle have en formkurve, der peger opad nu med et par løb i kroppen. Fra en god startposition bag bilen er sigtet sat på føringen, da ekvipagen er ekstremt starthurtig og formår man at nå dertil, øges chancen for sejr også. Min første hest i åben afslutning.

6 Golden Guard er jo en hest jeg holder meget af, og vi har også “vundet” en del på dens kunnen. Hingsten har stået for den ene stærke præstation efter den anden i hård konkurrence. Og er der én, der har fortjent et besøg i vindercirklen igen, er det Golden Guard. Denne gang noteres det, at hesten fik en ordentlig træning inde i vesten, efter at have gået på ydersiden af ​​dygtige Champ Lane, og det kan heller ikke overses, at “far Claes Svensson” selv nu griber tøjlerne, derfor kan det nu være tid til, at det karismatiske mandskab endelig snupper en V75-sejr.

1 Park View havde et umuligt løb i sidste løb, og den præstation skal bare glemmes. I dag starter Park View med mere passende forhold, da han er hurtig væk fra start og uanset om man holder indersporet eller ej, er der garanteret et godt løb. Givet linje på kuponen her.

Fra spor ni i dag burde 9 Mister Donald kunne sidde godt på den med det samme, da den har starthurtige rygge, finder den fint frem her i andetsporet vil Mister Donald kunne afslutte skarpt det sidste stykke. Hesten har bedre form end hvad der kan aflæses fra programlinjen. For to starter siden var de med i kampen om sejren, men en galop knuste succeserne den dag.

Ranking: A:3,6 B:1,9,10,2,11 C:8,12,4,5,7

Andelspil

Husk at spil med i lørdagens V75 andelspil via Derby25. En andel koster kun 125 kr.

Vi sætter vores andelspil op, når vi har fået de seneste staldtip ind lørdag.

>>> Fredag d. 12/11 – V64 XpressSpil med i aftenens V64 Xpress – her har vi fundet nogle megaskræl der kan give meget høj gevinst – heste som er totalt bortglemt af spillerne – vi takker!

Held og lykke med spillet derude;)

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider