Søg
Close this search box.

V75 Eskilstuna 7/11 – Med Breeders Crown

En søndag med en ekstra V75-runde og der er høj sportslig klasse i løbende med Breeders Crown-finaler.

Spil med i vores V75 Andelspil her. Det koster kun 125 kr. pr. andel, med deadline kl.14:30.

V75 Analyse og Ranking

V75-1 2140m Volt
Et meget åbent løb starter V75 runden. 9 Heloise Am er hurtig og vinder efter en hurtig afslutning i sidste løb, da Örjan Kihlström satte sig op bag hende for første gang. Örjan kører igen denne gang og med en god ryg undervejs vil hun være med. Jeg vælger derfor denne som mit førstevalg.

10 Your Dreamlove har en passende opgave her, så længe hun ikke taber for meget fra start, da spor 4 i volten ikke er optimalt og hun vil ikke kunne åbne særlig hurtigt, men hun går derimod altid helt til mål og det er en solid dame som har været god hver gang på det sidste og må snart få en sejr. Hun kan holde til at arbejde undervejs.

8 Platinum Tile imponerede med sejren på Solvalla 10/10, men nåede ikke samme niveau i sidste løb. Det var der dog forklaringer på, og hun var svækket på grund af en øm hov. Nu er hoven helet og hun har trænet godt efter det og vil efter al sandsynlighed være meget bedre nu. Der kommer dog mindst bagsko på, og hvis det regner, snakkes der om at der kommer sko foran også, hvilket jo vil trække ned i rank. (Red. – obs! det regner i Eskilstuna i dag).

Ranking: A:9 B:10,8,12,7,3,11,1,6,4 C:5,13,15,4,14

V75-2 2140m Auto
4 Francesco Zet
ser ud til at være rundens største favorit, og han spilles med skyhøje 82% i skrivende stund, og det er tydeligt, at han har en stor chance for at vinde dette løb.
Jeg køber dog ikke at han er SÅ stor en favorit og de heste der er mere eller mindre uspillede nu, er bestemt ikke dårlige heste og jeg vil derfor gardere Francesco Zet på flere af vores systemer i andelspillet.

6 Global Concept kan åbne Hurtigere end Francesco Zet fra start og finder nok føringen og så er spørgsmålet om Jörgen Westholm har lyst til at konkurrere eller villigt overlader føringen til storfavoritten. Under alle omstændigheder, vil den få et fint løb på indersporet.
Det ville have været interessant for løbet, hvis han løber i spidsen, hvis han kommer dertil, og jeg tror ikke, Westholm føler sig slået i betragtning af, at han ikke var langt fra at besejre Francesco Zet sidst på trods af en hårdere tur. Han er dog ikke afhængig af nogen spids, og jeg synes, han skal tælles med uanset.

2 Global Cashflow blev nummer to efter Francesco Zet i Swedish Trav Criterium og imponerede virkelig, da han vandt sin semifinale. Fra et godt spor bag bilen synes jeg ikke Ulf Ohlsson skal føle sig slået med lidt trækhjælp undervejs.

3 Ninepoints Lasse udvikler sig i den rigtige retning og har stået for en meget stærk indsats til sidst. Næstsidst var han utrolig god som nummer to efter en indledende galop og senest fik han udbytte af sin fine form, da han vandt sin semifinale. Han har sit bedste stykke til sidst, og som jeg læser løbet, vil han komme til at ligge lunt i ryg i andetsporet, og kan derfor blæse alt ned til sidst.

Vil man gardere yderligere, så glem ikke 7 Donizetti og 1 Aquarius Face til 1 %.

Ranking: A:4,6 B:2,3,7,1 C:9,11,10,5,8,12

V75-3 1640m Auto
5 Twigs Honor
starter nu sin anden start under ledelse af Björn Goop, og med det sidste løb tror jeg, han vil være forbedret nu og svare for en stærk indsats. Jeg vil blive overrasket, hvis han kommer i spidsen, men jeg tror, ​​han står for klassen i dette løb og har en god chance for at vinde det på den hårde måde, hvis han løber op til sin kapacitet. 

2 Bellatrix Club er en meget flot hoppe og har et godt spor bag bilen, men jeg synes ikke Bellatrix Club har været så god i de sidste to starter, men det kunne sagtens være distancen skyld. Men nu er hun tilbage på sin favorit distance, og skal da ses med chance.

1 Fighter tog to flotte sejre i foråret. På det seneste har han også gjort det godt, men uden at få fuldt udbytte. Kort distance og endelig en inderspor er optimale forhold for ham. Fighter har 4/6 i spidsen, heraf 2/2 over den korte distance.

10 Global Lover er en flot klassisk hest, og der er tilmed gode træningsrapporter, og han skal nok være bedre nu, end sidst, da han var to bagom Twigs Honor
Sejrene er dog taget fra spids, og det er en anden opgave nu med et bagspor over den korte distance, men jeg tror, ​​det kan være et godt tempo deroppe, og han er så god, at han alligevel kan udfordre om sejren.

Ranking: A:5 B:2,1,10 C:9,7,4,6,8,3,11,12

V75-4 2140m Auto
2 Honey Mearas
bliver en stor favorit, og jeg tror ikke, der er mange mørke skyer på himlen før denne opgave. Hun har gang på gang vist, at hun er kuldets dronning og senest har hun også knust ældre hopper som Hevin Boko, Mellby Free med flere. Positionen bag bilen er perfekt, og Örjan Kihlström kan finde en god position med det samme, og jeg har svært ved at se, at nogen vil være i stand til at modstå hende over opløbet. 

4 Fifty Cent Peace er den hest der skal først med på kuponen, hvis man garderer 2 Honey Mearas. For to starter siden var hun heroisk efter en indledende startgalop og senest blev opgaven for overvældende, efter at Robert Bergh måtte bakke ud af et indre spor, og der var alt for langt op til vinderen. Jeg tror, ​​det bliver en offensiv kontrol, og at Fifty Cent Peace er i spidsen inden for et par hundrede meter og vel i den position kan det blive en udfordrer til storfavoritten, hvis hun konkurrerer på i sin absolutte top.

Det er ikke umuligt, at 1 Hall Of Am kan forsvare hendes indre spor, men det er højst sandsynligt, at hun ikke kan holde spids. Kapaciteten på denne hest er høj, og hun var faktisk klart mere spillet på vinderspillet end Honey Mearas i Derbyhoppen. Hun får en god tur på inderbanen, og hvis Honey Mearas får et hårdt løb, kan hun slå til, hvis hun kommer fri over opløbet.

Jeg nævner mindst én skræl i løbet for dem, der vil forsøge at fælde storfavoritten. Skulle der være god fart i løbet, da har 3 Loaded Maria en skarp afslutning og fra et godt og spor bagved bilen burde hun kunne få en god tur i fronttræffet.

Ranking: A:2 B:4,1 C:3,5,6,9,11,10,7,8,12

V75-5 2140m Auto
3 Power Lane
vendte tilbage i august efter en pause og har siden taget to sejre og to andenpladser i fire forsøg. Denne gang er Power Lane favorit, og han har taget 5 af karrierens seks sejre fra spids. Kusken Simon Helm er også hestens kusk, og de kender hinanden godt, hvilket er et stort plus i dette ungdomsløb, hvor flere af hestene køres af kuske for første gang. Vores førstehest i et eller åbent ungdomsløb.

10 Zeolite er god for klassen og kan tåle hårde løbsforløb og man skal ikke være bange for at køre frem, hvis det går for langsomt deroppe. Nu er det Marcus Lilius der sætter sig op i stedet for Jari Åkerfeldt og normalt burde det være et plus, men faktum er at næsten alle sejre er taget når Jari Åkerfeldt selv har beholdt tøjlerne.

1 Airborne stod for nogle utroligt stærke indsatser i foråret, og der er meget kapacitet i denne hest. Han er ikke helt nem at håndtere og galopperede i comebacket sidste gang, men indtrykket herefter var godt. Indersporet kan være en fælde, men Magnus A Djuse er en dygtig kusk, og hvis han først finder ud af sit inderspor, vil han være at regne med.

9 Powerbank har en skarp fart til sidst, hvis han får en passende ryg, men viste også sidste gang, at han kan klare opgaven på egen hånd, og han strålede virkelig, da han vandt fra dødens. Nu vender man tilbage til at konkurrere med sko og det er selvfølgelig ikke noget plus, men den balance har han også konkurreret godt med før.

Ranking: A:3,10,1,9 B:8,7,4,12 C:6,5,13,14,15,2,11

V75-6 2140m Auto
2 Glamorous Rain
synes jeg er løbets bedste hest og Örjan Kihlström, Daniel Redén og store løb er sjældent en dårlig kombination. Hun var solid i semifinalen, da hun vandt let efter en stærk slutrunde, og hun bliver næppe værre nu, hvor det er finalen, og det vil også være uden sko rundt for første gang.

4 Isabell Cash har vundet fem ud af syv løb i sin karriere og ser bare ud til at blive bedre og bedre for hver start. Timo Nurmos er normalt dygtig til at finde topformen til de store løb og nu kan de vælge at snuppe skoene på alle hovene i finalen. Hun har sit bedste stykke til sidst og kan meget vel speede sine konkurrenter ned over opløbet.

3 Red Lady Express er hurtig fra start og kan tage sig af spidsen og fra den potition vil hun blive regnet med, men da den nu har fået spor udenfor Glamorous Rain, tvivler jeg på den vil nå spids, og så hedder det dødens – herfra vil den selvfølgelig være sårbar, og jeg tvivler på den kan vinde derfra. Alt afhænger af spidskørslen.

9 Imhatra Am får også en plads på kuponen. Hun er gået frem for hver start og ser stærk ud, og det ser ud til, at hun vil være uden sko for første gang nu, selvom der endnu ikke er truffet nogen beslutning om balancen.

Ranking: A:2 B:4,3,9,7,5 C:1,12,11,10,6,8

V75-7 2140m Auto
Vi afslutter runden med en Breeders Crown-finale for fireårige hingste og vallakker og da 4 San Moteur, nu er udgået, er det primært to heste, der hæver sig over mængden, og jeg tror, ​​vi har en spændende duel foran os på søndag.
3 Önas Prince som har nydt godt af sit startspor og spørgsmålet er her, om hvem der tager sig af spidsen, da den har 2 Mister Herkules indenfor – dette kan være løbsafgørende. Önas Prince har været fantastisk gennem hele året og vundet elleve løb, og den eneste, der rent faktisk har formået at besejre ham, er Calgary Games i det svenske Travderby. Önas Prince tog føringen dengang, og indsatsen var rigtig god på trods af at han var fem længder efter Calgary Games i mål, og han mødte simpelthen en hest, der var for god.

2 Mister Herkules er inde i en positiv trend. Han vandt flot sidste gang i en god tid. Den eneste gang Mister Herkules har været på Eskilstuna var, da han vandt Breeders Crown-finalen for treåringe. Og vi tror faktisk at han har muligheden for at holde Önas Prince udenfor sig, og da vil meget være vundet.

Ranking: A:3,2 B:10,1,5 C:6,11,9,8,12,7

Spil med i vores V75 Andelspil her. Det koster kun 125 kr. pr. andel, med deadline kl.14:30.

Held og lykke med spillet.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider