Søg
Close this search box.

V75 Eskilstuna 6/11-21

Spil med i vores V75 Andelspil her, det koster kun 125 kr. pr. andel, og vi har kun 50 andele til salg, så skynd dig at få dine andele købt inden deadline kl.15:50, lørdag.

Vi har en god feeling med vores forslag og spil til dagens V75, og vi har studeret hvert løbscenarie nøje, og har fået de sidste nye staltips ind her lørdag morgen.

V75 Ranking & Analyser

V75-1 2640m auto
5 Hevin Boko
var ude i Sto-Sm i sin sidste start og der havde de en meget hård startposition med spor tolv, og da Mika Forss også missede starten, var det opad bakke. Hevin Boko klarede sig trods alt godt i løbet, men kunne ikke blande sig i sejrskampen. Nu er udgangspositionen bedre og Mika Forss er formentlig rigtig sulten efter revanche. Hevin Boko er både stærk og hurtig, følelsen er, at ingen af ​​de inderste konkurrenter vil svare hende, når hun kommer udenfor. Distancen ses som et plus, og hvis hun sidder tidligt i spidsen, er det hesten, der skal slås for de andre. 

8 Mellby Free kommer med en frisk sejr i gulddivisionen. Her viste Björn Goop igen virkelig flotte køreegenskaber, da han gav Mellby Free en perfekt tur i spidsen. Formen er i top, men udgangspositionen er ikke den bedste. Men skulle Björn igen finde en god placering fra start, udfordrer Mellby Free om sejren igen.

Nævner også 6 Unik juni, der ikke fik chancen sidste gang, da hun sad fast med alt tilbage. Så virkelig spændstig ud. Kihlström i vognen er altid interessant, og nu vil det også være uden sko og Yankee-vogn igen. Hvis Örjan klarer styringen, som han skal, så burde ekvipagen være med på målfotoet.

Ranking: A:5,8 B:6,4,10,11 C:1,9,3,12,2,7

V75-2 2640m auto
3 That’s So Clever
har imponeret på det sidste. De snuppede skoene i Criterium Selection for tre starter siden, og så spurtede han ind som nummer to efter Fransesco Zet. I finalen næste gang fik han et flot løb inde, men holdt tempoet hele vejen til mål. I den seneste start vandt de et treårsløb på Solvalla på en mere smagfuld måde. I aften er startpositionen god og de er den sandsynlige leder af løbet, ja på den position er du så hesten at slå for de andre.

10 La Verite er en fireåring, der ved, hvor målstregen er. Han har vundet fem af sine otte løb i sin karriere. For to starter siden var det et comeback efter et langt hvile, og han viste straks sin fine vkapacitet, da han vandt i 12,5 over 2100m. Langdistance ses som et plus for denne stærke individ, han kan klare at udføre noget hårdt arbejde selv og uden for meget besvær undervejs vil han være med og udfordre om sejren, når målstregen nærmer sig.

Stærk lås med disse to.

Ranking: A:3,10 B:2,8,4,7 C:1,5,9,11,6

V75-3 1640m bil
3 Disco Volante
er jo en hest jeg holder af, og “vi” har vundet en del sammen. Hesten går mod sin sæson nu, han har tilmed fået nogle løb i kroppen nu, og han trives bedst, når det begynder at blive koldt udenfor. Han har en god startposition og vil, uanset om det er føringen eller ej, være sikret et godt løb. Har Ulf Ohlssons succes med at finde spidsen øger naturligvis chancerne for sejr. Disco Volante kan tåle at gå i et hårdt tempo hele vejen, hvis han har sin dag. 

5 Brother Bill er en femåring, som altid har vist sig at være i toppen af ​​årgangen. Sidste år, i weekenden, blev han nummer to i Breeders Crown bag Hail Mary. I den sidste start stod Brother Bill for en meget velsmagende præstation, da han vandt fra dødens via en hurtig afslutning. Formen er i top og i dette løb skulle chancen for at vinde være god igen.

Hvis man vil gardere yderligere, da er bl.a. 9 Diamanten en hest man skal have med på kuponen, den sluttede rigtig godt i de svenske Mesterskaber sidste gang. Han stod for en god afslutning og besejrede Brother Bill den gang. Der før spurtede han fra Milligan’s School over opløbet. Udgangsporet behøver ikke at være helt forkert, da de har ryggen på 2 Handsome Brad. Hvis der så er lidt tempo i løbet, vil Diamanten fange mange til sidst.

Ranking: A:3,5 B:9,7,2 C:11,4,1,10,6,12

V75-4 2140m volt
6 Cash And Carry
er en hoppe der altid har vist at den har høj kapacitet, men samtidig har hun et vist humør, der ikke altid har været til hendes fordel. Men i sidste start viste hun sig fra sin bedste side og hun vandt også overlegent fra spidsen. Hun er vant til at møde hård modstand og i dag er forholdene spændende med springspor i starten. Hvis kusken Anders Svanstedt rammer starten, skulle der være en god chance for, at de er i spidsen med det samme og så burde chancen for sejr også være god.

10 Wallawalla Broline er stærkt undervurderet af kollektivet til under3% på nuværende. Hun kvalificerede sig til finalen i den korte E3 for hopper og til Trav-Oaks sidste år, hvor hun blev nummer fem i finalen bag blandt andre Eagle Eye Sherry. Som fireåring har hun fortsat været hårdt matchet og nået til UET-finalen for fireåringe, som var et gruppe 1-løb, som Calgary Games vandt på voldsom vis. Sidste gang var det Breeders ‘kvalifikation fra spor 12. Den går virkelig ned i klassen nu, så hvis hun skulle toppes inden weekenden, hvis det blev Breeders’ finale, skulle hun være god nu. Goop har god form på stalden og så skal den have en meget større chance for at vinde, end de tidlige spillere tror. 

5 Love Eagle er også vant til at være hård i hård konkurrence. For to starter siden var hun ude i finalen i det finske derby. Forinden kvalificerede hun sig ved at være nummer to efter Sahara Jaeburn. I dag er modstanden lettere og løser de den fra starten fra spor fem i volten, er hun en given udfordrer.

Ranking: A:6 B:10,15,3,5,4,11,13,14,8 C:12,9,1,2,7

V75-5 2140m auto
5 Santos De Castella
galoperede af sted i første sving senest som en storfavorit på V75. Men tiden før vandt han sin V75-finale foran Parker fra føringen. At det er bilstart i aften er en fordel og i min bog burde chancen være overhængende for, at de kan komme forbi 4 Vice Versa Diamant fra start? Selvfølgelig er dette et race-afgørende scenarie, og hvis det ikke lykkes at komme forbi, åbner løbet for alvor op. Især hvis det skulle være en tempo-tur, der ikke gavner nogen af ​​hestene. Men hvis Santos De Castella finder føringen, er chancen for sejr god, og han bliver min første hest.

4 Vice Versa Diamant havde tre sejre i træk på kontoen, inden han i sidste start fik en umulig opgave i Örebro med spor 12. Løbet var mere end godkendt, selvom der aldrig rigtig var en følelse af sejr indenfor rækkevide. Vice Versa Diamant er ingen raket fra start og risikerer derfor selv at skulle udføre det hårde arbejde i dag. Men formen er i top, og han er en given vinder i løbet.

Nævner også 9 Comand. For tre starter siden måtte han give sig til sidst mod en lusket Dats So Cool og herefter har Robert Berghs fireåring været ude mod Titan Yoda og Önas Prince. Hun undgår denne type heste i dag og med lidt held undervejs med løbsforløbet vil Comand sikkert nedspurte mange over opløbet. Under 4%.

Ranking: A:5,4 B:9,2,3 C:7,1,10,12,6,8,11

V75-6 2140m volt
7 Gardner Shaw
mødte bl.a. Algot Zonett i sin sidste start og at den måtte give efter for ham er der ikke meget at sige om. Men i aften ser opgaven spændende ud på forhånd med et springspor. Hvis køreren Jörgen Westholm rammer starten, kan man helt sikkert finde helt til spidsen. Men der er mange hurtige startere i løbet, som også kan gøre starten svær for Gardner Shaw. Uanset hvad er formen god og rammer de starten er chancerne fine.

1 Dats So Cool er garanteret et godt løb fra sit inderspor, og det er også på kortet, at man ville kunne holde indersporet oppe fra start. Men uanset om Stefan Persson når føringen eller ej, så får Dats So Cool en god tur og hvis det løser sig til sidst, bliver jeg ikke overrasket hvis han sætter næsen først.

Ranking: A:7 B:1,2,5,3,6,8,4 C:10,9,11,12

V75-7 2140m auto
Et åbent løb på forhånd. 7 One Kind of Art er i god form og har vist en hårdhed, der vil vare længe i aften. Selvom sporet ligger lidt langt ude bag bilen, har One Kind of Art kapacitet til at gå en rigtig stærk sidste omgang. Det er vigtigt for Oskar J Andersson at finde sig selv i en fornuftig slagposition fra start og derefter plukke dem alle ned via en tung sidste omgang.

10 Gooner gjorde alt arbejdet i det sidste løb, og samlet set var vallaken klart den moralske vinder. Nu blev femåringen i stedet afvist af sin staldkammerat Xanthis de Roi, som også var rigtig god, og det var en af ​​mange magtdemonstrationer, som den nye fremtidsmand Daniel Wäjersten præsenterede i løbet af året. Staldformen ser ud til at blive ved med at være i top, og Bergsåker-træneren siger, at begge hans heste også denne gang burde streges tidligt. Undertegnede beholder dog Gooner som den lidt bedre kapacitetsmæssigt og så er valget af tipsetteren givet.

4 Kurri Jari Boko fik sin debut for Björn Goop i Breeders Crown-semifinalen sidst. Hesten sad fast på indersporet den gang, men han så pæn ud og strålede af form. I aften kan de få et godt løb, og i betragtning af hvordan han så ud sidst, er han et tidligt streg på min kupon her.

Nævner også 3 Eros Zola, der galopperede opgivende i løbet sidste gang, men inden da havde ekvipagen tre sejre i træk på kontoen. I dag skulle Flemming Jensen være bedre med i løbet og er Eros Zola i hopla, ved vi at han kan afslutte det sidste stykke.

Rangering: A:10,4,7 B:1,3,9,6,5 B:2,11,8,12

Husk! Spil med i vores V75 Andelspil her, det koster kun 125 kr. pr. andel, og vi har kun 50 andele til salg, så skynd dig at få dine andele kæbt inden deadline kl.15:50.

V75 Andelspil

Vi spiller følgende, og satser på en god gevinst, vi har flere store skræller med til kun 1-2% – så muligheden for store gevinster er til stede.

Det viste spil er med forbehold for udgåede heste, småændringer og lign.:

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider