Søg
Close this search box.

V86 Xpress Solvalla & Bergsåker 27/10-21

Vores spiltips og analyser vil være parate ca. kl. 18:30 onsdag.

Husk at spil med i vores V86 Andelspil her – Det koster kun 125 kr. pr. andel. Vores andelssystem vil blive bygget på baggrund af vores grundige analyser, som jo tidligere har givet milliongevinster.

Denne onsdags V86 har flere farvoritter i fare, og vi finder derfor stor spilværdi i V86 spillet ud fra vores analyser, som vi pt. er igang med at lave.

Vi har fået de sidste staldtips ind nu her, og herunder er vores analyser af løbene.

V86 Tips & Analyse – Xpress Solvalla & Bergsåker 27/10-21

V86-1 2140m Volt
7 Bellfaks
er i superform, og den gik også meget stærkt efter galoppen i Finland sidst. Vi klokkede den til 20/1900m efter galoppen og Jan-Olov Persson vil nok prøve at køre fremad og tage sig af føringen, og hvis han kommer til den position, tror jeg, de andre må nøjes med at se bagdelen af Bellfaks. Senest faldt han jo som sagt tilbage i gamle synder, men før det strålede han med to sejre i træk.

12 Grisle Odin GL, der var god som nummer tre efter vinderen Månlykke AM sidste gang, og der er ingen hest af denne kaliber med her. Det er en sejrsrig hest, der har vundet 17 løb i 23 starter. Han er både stærk og hurtig og trods en tricky startposition med bagsporet på tillæg, er han en meget stærk udfordrer til sejren.

På første volte finder vi 4 Tangen Töff, der er dem af de forreste, der har den bedst chance for at modstå Bellfaks og Grisle Odin GL til sidst. Vil du gardere yderligere, da er 9 Philip Ess er værd at nævne. Han viste storform sidste gang i samme løb som Grisle Odin GL og var faktisk foran ham i mål som nummer to.

Ranking A:7,12 B:4,9 C:1,6,8,11,5,3,2,10

V86-2 1640m Auto
2 Dixie Brick
har fået en passende udgangspor her. Hun har været ude på V75 i tre starter i streg og vandt fra føringen over 2640m d. 18/8 og har siden været nummer to efter Honey Mearas og Kali Smart. Kommer hun i spidsen er det hesten der skal besejre for de andre, men der er andre der kan åbne hurtigt og distancen her er i den korte ende, af hvad den bedst kan.

1 Mily var ude i et V75-løb sidste gang og mødte bl.a. Dixie Brick dengang og var positiv som fire. Hun åbnede hurtigere end Dixie Brick den gang, og Robert Bergh vil nok køre, hvad der går for at forsvare det indre spor. Hesten går bedre og bedre for hver start og er desuden mere begunstiget af den korte distance, end Dixie Brick.

4 Mille Millionaire skinnede ikke sidst hun var tilbage i Sverige og stiller op til denne start efter en periode i Frankrig og har desuden også været ude af konkurrencen siden juli. Kapacitetsmæssigt hævder hun sig dog godt i dette selskab og skulle desuden være godt forberedt. Skal derfor med på alt.

5 Sharp Dream kan mere, end hun viste sidst, og skulle der være hård spidskørsel fra start, kan hun drage fordel af det. Den rigtige topform er der måske ikke for dagen, men hun vandt diamantsto sidste år, og kapaciteten er der. Johan Untersteiner, mener denne har den bedste chance af de 2 heste han har med her (10 Gina Mearas er den anden).

Skrællen i løbet kan være 3 Call Me Brodda eller netop 10 Gina Mearas. Det kræves nok at favoritterne løber lidt mod hinanden for at komme med i kampen, men det er to tempofyldte hopper og som u-spillede kan de være værd at strege.

Ranking: A:1,2 B:4,5,3,10 C:6.8.9.

V86-3 1640m Auto
Kapacitetsmæssigt er 9 Navona et hoved højere end sine konkurrenter, og hun klarer sig også godt med syv sejre i 16 forsøg, og for de mindre systemer er det et muligt søm i kisten. Men det er trods alt et bagspor over kort afstand her, og jeg stoler ikke fuldt ud på ekvipagen.

Modbuddet er i første omgang 3 Metallica I.R., der har taget to sejre i træk fra føringen, men fik startforbud efter sin sidste start, da traven ikke var som det skulle være. Hun er hurtig fra start og har en god chance for at tage sig af føringen og fra den position har hun stadig ikke tabt. Senest konkurrerede hun barfodet rundt omkring og med bike, men til denne start er der meldt med sko og almindelig vogn i skrivende stund, men det kan ændre sig ifølge stalden.

Vil desuden også nævne skrællen 7 Todays Estelle, der ser fuldstændig bortglemt her, måske fordi den blev slettet senest, men fra et okay spor (er rykket ét tand ned til spor 6), burde den kunne få et fint rygløb i anden, og derfra vil den kunne spurte godt over opløbet. Kun 5%. Skal med på alt!

Ranking: A:9 B:3,7,8 C:5,11,6,4,1,10,12

V86-4 2140m Auto
5 D.Day Glide
var langt fra favorit da jeg skrev dette, men bl.a. pga. strygninger er den det nu, og det synes jeg også hun burde være. Jeg tror, ​​hun vil komme til føringen, og når hun først er der, kan hun være svær at slå for de øvrige.
Hun galopperede i debuten på svensk grund, men har fulgt den op med to sejre i træk fra teten, og selvom det er hårdere nu – burde den have en god chance her. 

3 Elena KJ er hurtig, og hun travede distancen på 1.13,6 i sommer, inden hun måtte trække vejret et par måneder efter et sår. Vi får at se, hvor godt rustet til dette, men hvis hun konkurrerer så godt som sidste sommer, er det et givet modbud.

6 Indira Split har ikke helt fungeret uden sko, og vender tilbage til at konkurrere med sko nu. Sejrene er taget fra føringen, og selvom det bliver svært at nå dertil nu, er det ikke umuligt.

Nævner også 2 Global Collection, der dog er usikker, men kan i bund og grund meget og det er interessant med Magnus A Djuse for første gang, og fra et godt spor bag bilen skal den med på det større bonger. Garderer man videre, så glemt ikke 8 Global Collection, der nu er rykket fra 8 spor til 6 (pga. strygninger).

Rankings: A:5,3,6 B:2,8 B:7,10,11,9

V86-5 2640m Volt
10 Gogobet Sisu
står for klassen i feltet her, og selvom han måske ikke altid løber op til sin høje kapacitet fuldt ud. Han kommer fra en god indsats, selvom han var mere eller mindre forpligtet til at vinde det løb givet modstanden dengang. Jeg synes også, at modstanden ser klart overkommelig ud til denne start, og jeg tror simpelthen, at hans styrke bliver afgørende på den lange distance. Det eneste der kan gå galt, er selvfølgelig galop, og jeg må indrømme, at jeg ikke helt stoler på fejlfrit løb. Uden galop burde den vinde.

Bagved Gigobet Sisu ser det mere åbent ud. Værste modbud er nok 14 Huddlestone, der i god form for dagen, og han vandt fra føringen over den nuværende distance i det sidste løb dengang på 1.14.5. Nu er der andre forhold, når han starter på tillægsvolten, men fra dette springspor burde han komme godt fra start og med den rette trækhjælp undervejs, kan han slå til på opløbet.

2 Dulche De Leche sluttede på tredjepladsen efter Gogobet Sisu i sidste løb og er tyve meter bedre denne gang. Han kan åbne hurtigt fra start og er løbets sandsynlige leder og det er ikke umuligt at han kan stikke af.

Rankings A:10 B:14,2,3,6 C:11,5,15,1,7,8,9,4,12,13

V86-6 2140m Auto
6 Pinterest
er en talentfuld hest som har vundet fire ud af ni løb og selvfølgelig kan den vinde løbet her, men jeg har lidt svært ved at købe at han er rundens største favorit i skrivende stund i betragtning af at han har en del galopper i rækken. Fejlfri, han skal ses med en god chance, men han galopperede umotiveret i sidste løb og jeg stoler i hvert fald ikke på ham. Jeg ser ham kun som én af flere i dette løb.

4 Heaven’s Pace er i god form for dagen. Han har dog galopperet tidligt i de seneste to løb, men jeg har taget indtrykket efter galopperne og trods sine uheld har han to lige podiepladser mod god modstand. Nu kan vi håbe, at hun kan blive i trav i hele løbet og finde en god placering, for så tror jeg, at hendes afslutning kan være svær at modstå.

10 Gloriana N.O. gik 1.13,2 over distancen i sidste løb og de tider har ingen andre i løbet travet. Hun var også stadig god sidste gang, da hun vandt over den korte distance efter en hurtig slutrunde, og det så ud til, at der var mange ubrugte kræfter, da hun krydsede målstregen, burde være mere stregt (kun 7%).

Ranking A:6,4,10,9 B:5,3 C:12,8,7,2,11

V86-7 2140m Auto
11 Izola Silvåkra
havde et rigtig brag i sidste løb, da hun efter næsten et års fravær vandt og slog en af ​​rundens største favoritter, Navona (fra afdeling 3). Det var et rigtigt flot indtryk man fik og hun vandt på 1.13,6 og normalt burde hun have taget endnu et skridt fremad formmæssigt nu. Et par heste skiller sig ud på spillet og jeg tror ikke nogen skræmmer nævneværdigt og på trods af en svær udgangsposition, da ser jeg denne bare som den bedste i feltet.

Det værste modbud er hovedsageligt den betroede 1 Elsa Zonett og 2 Mellby Ia, men hører fra stalden at de ikke tror så meget på 2 Mellby Ia, sp denne ranker jeg ned.

Skal jeg nævne en mere, så er det 5 Zstinas Blaze, der nok ydede karrierens bedste indsats i det sidste løb, da hun vandt efter at have rykket frem, og derefter let afgjorde løbet med tilsyneladende ubrugt styrke. Jeg synes, hun stadig var god i sidste løb, men det var for hårdt et løb over en længere distance dengang, og hvis det fungerer bedre denne gang, er det et muligt skræl i løbet.

Ranking A:11 B:1,5,2 C:8,4,12,6,7,3,10,9

V86-8 3140m Auto
7 Typhoon Face
er en storfavorit i skrivende stund, og jeg køber den ikke rigtig. Han er bestemt stærk og solid og nyder godt af den lange distance, og Jorma Kontio vil helt sikkert prøve at køre fremad for at forsøge at overtage føringen. Jeg tror dog ikke, at 6 Matamoros ønsker at efterlade nogen føring, og risikoen er, at han bliver nødt til at trave hele løbet uden for føreren i dødens. Han har heller ikke altid stilen med sig og det her er en favorit som kan falde.

12 Made Of Stars tror jeg burde være favorit på trods af sin startposition. Jeg er ret overbevist om, at det er løbets bedste hest, og det er nok den i feltet, der har størst gavn af at gå tre kilometer. Sporet er selvfølgelig svært, men det er en meget stærk hest, der kan klare opgaven ude i banerne, og jeg vil ikke blive overrasket, hvis han bare er den bedste her.

6 Matamoros tager med stor sandsynlighed føringen fra start, og så håber jeg, at du vil prøve at køre i den position, også selvom du er ude på en uprøvet distance. Hvis han bare ikke får for meget pres undervejs, kan han godt løbe fra spidsen.

8 Testa Di Cavolo var rigtig god sidst, da hun vandt efter pausen og med et løb i kroppen og uden sko, da føler hun sig klart spilbar til 10-15%, selvom hun nu møder nogle bedre heste.

Jeg nævner også 10 Devs Defintif, der mødte toppen af ​​kuldet i en derbykvalifikation for tre starter siden og var positiv som anden sidste gang. Det er ikke en hest der vinder sig selv ihjel, men det er en hest der er under udvikling og med den rigtige rejse kan det blive et tænkeligt skræl.

Ranking A:12 B:6,8,7,10 C:11,3,1,5,9

V86 Andelsspil Tips

Husk at spil med i vores V86 Andelspil her – Det koster kun 125 kr. pr. andel.

Vi bygger vores spil op på baggrund af vores analyser, samt hvor mange der har købt andelel (hvor mange penge der er i puljen).

Held og lykke med spillet derude 😉

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider