Søg
Close this search box.

V75 Jägersro Lørdag 30/10-21

Lørdagens V75 arrangeres på Jägersro. Runden indeholder en fin JACKPOT, hvor der er ca. 36,5 Millioner at spille for. Husk at spil med i vores V75 andelspil. Det koster kun kr. 125 kr. pr. andel.

Her nedenfor finder du vores analyser og tips til V75 omgangen.

Husk at spil med i vores V75 andelspil her. Det koster kun kr. 125 kr. pr. andel. Sammen kan vi vinde mere.

V75 Tips & Analyser – Jägersro Lørdag 30/10-21

V75-1 1640m auto
3 Rackham
hører til på toppen af ​​kuldet blandt sveriges femåriginge. I sidste start var han ude i et hårdt løb, hvor de mødte blandt andre Extreme, Aetos Kronos og Don Fanucci Zet. På trods af modstanden stod han for en god præstation og blev nummer fire i målet. I dag er modstanden mere belegligt, når man er tilbage i silverdivisionen. Han har en god startposition og åbner bedre og bedre fra start. Han har også præsteret godt på Jägersro tidligere i år. Han er min sandsynlige leder af løbet efter et stykke tid. Tror at 1 Adde S.H. er først, men jeg tror Rackham overtager denne og i den position skulle man normalt være svær at slå.

1 Adde S.H. har virkelig fundet topformen. Han imponerede stort med sejren fra dødens på V75 for to starter siden og i den sidste start klarede de sig godt via 09.5 sidste 800m bag en for dagen overlegen Seismic Wave. Han kan åbne godt fra start og er sikret et godt løb fra sin inderbane. Hvis “døren åbnes” i tide derfra, er dette en hesten, der kan afslutte stærkt.

7 Oscar L.A. kommer med fires sejre i træk. Slog desuden flere af dagens modstandere enektl for fire starter siden på V75 Jägersro, hvor han sad i ryg på Racham og gik nemt forbi ham og Emoji. Vandt senest i Pries Von Hamburg, som storfavorit. Har topform.

Nævner også 9 Emoji var ude så sent som i lørdags og sluttede godt efter Admiral As. Nu er det hyppige starter, som træner Flemming Jensen taler om skulle være positiv. Kapacitetsmæssigt klarer Emoji det godt i klassen, og selvom bagsporet ikke er optimalt, burde han kunne klare sig godt i andetsporet. Givet linje ved gardering.

Ranking:: A:3 B:1,7,9,5 C:10,4,8,6,2,11,12

V75-2 1640m auto
2 Ture L.A
. er Johan Unterstaeiners bedste chance på dagen. Årsdebuterede så sent som i slutningen af ​​september og i det comeback fik han en god tur i ryggen af ​​føreren og stod så for en god afslutning via Open-Stretch. Han vandt på V75 under nytårsaften sidste år og har vist sig at være kvik fra start. En gang i føringen trives Ture L.A. godt og har to sejre og en andenplads i sine tre forsøg. Men hesten er allround og går også godt fra andre positioner. I dag er startpositionen god og med et løb i kroppen (selvom det var næsten en måned siden) burde chancen for sejr være god. Det rapporteres endda uden sko bagpå for første gang, hvilket er interessant.

3 Kilmister Boko kommer i god form. Han fik lov at bestemme i spidset i sidste løb, og løb ind til an overbevisende sejr. Han kan godt åbne fra start og i dag er det første gang med Erik Adielsson i sulkyen, hvilket er spændende og der meldes også uden sko til denne start. Lykkes det at komme forbi Ture L.A. fra start, er der meget vundet, og da bliver den svær at plukke ned, hvis han når i spidsen. Tvivler dog lidt på at han kan komme forbi 2 Ture L.A.

Nævner også 6 Grappa Boy, der har vist god fart og kommer med tre sejre i træk på kontoen. Selvom modstanden er meget hårdere i dag, kan han ikke ignoreres, når det meldes uden sko for første gang. Skulle de to ovennævnte køre lidt for meget mod hinanden, kan Grappa Boy tjene på det.

Ranking: A:2 B:3,6,4,9 C:5,7,12,1,8,11,10

V75 3 2140m volt
4 Global Beware
er en fireåring der ved, hvor målstregen er, han kommer med fire sejre i de sidste fem starter og i den sidste start var det et comeback efter næsten to måneders fravær. Men der var intet at bekymre sig om Global Beware, som så absolut lækker ud og vandt med sparet energi. Dette er en stærk fireåring, der udvikler sig godt og uden problemer er han en given vinder i løbet. 

1 Barbaresco V.W. er en otteåring, der stadig udvikler sig, og som har højnet sig når der køres med Bike og uden sko. I sidste lø blev det lidt for meget udvendigt lederen, men formen skulle være fin. Han kan åbne hurtigt fra start og det ligger til at man holder indersporet fra start, så enten spids eller ryg på spids, så burde Barbaresco V.W. klare sig bedre med kræfterne denne gang, og med åbning over opløbet kan den skrælle til.

2 Four Guys Dream kommer i topform til dagens start. Han har stået for flere gode præstationer i slutningen og er meget kvik i benene på de korte distancer. Han er sikker i voltstart og har en god startposition her. Jeg er af den opfattelse, at Stefan Persson får Four Guys Dream godt fra start, og at han vil være i en god slagposition efter et stykke tid. Fra stalden er de optimistiske, og meddeler, at Four Guys Dream er positiv i træningen i denne uge. Skal dog til denne start køre med almindelig vogn, hvilket ranker den lidt ned.

Nævner også 6 Red Mile Brodde, denne hjemmehest har bare taget 1 sejr ud af 17 mulige på Jägersro. Den har højnet sig og fået mere hårdhed over det seneste år, og starter her med 3 sejre i træk. Den er også hurtig fra start, og det vil ikke overraske at den sidder i spids, og herfra vil den jo kunne få en god rejse.

Ranking: A:4 B:1,2,6,5,10,11 C:7,9,12,8,3

V75-4 2140m volt
3 Imperias Juliette
er en sejrrig femårig, der har taget fem sejre i sine syv starter for træner Robert Bergh. De to andre starter er endt med galop og et hæderligt nederlag fra føringen, hvor de kæmpede godt hele vejen. I sidste start var det et comeback efter lidt fravær og det var med en sejr med det samme, hun afgjorde det flot over topløbet. Hun er sat godt ind i løbet og har i dag en spændende startpsporn. I et vidtåbent hoppeløb er dette min første hest.

6 Palmyra er en svenskfødt Cantab Hall datter, som har været blandt de to forreste i 8 af 9 løb, Den får sin debut på svensk jord i dag, hvilket selvfølgelig gør det svært at sætte hende ind i en sammenhæng. Men hun har gjort det godt i Tyskland før og fra et godt udgangspunkt sammen med Magnus A Djuse for første gang, er det interessant på forhånd. Hesten er også en hurtig starter, så den vil sagtens kunne udmanøvrere for spidsen.

4 I Want It All indledte karrieren med 6 sejre i sine første syv løb, fik siden en pause, og var uden sejr i seks starter inden sidste start hvor den vandt på imonerende 12,5 over 2140m, men løbsforløbet var her helt optimalt. Gik i forrige løb i spids på Åby, og så klar ud ind til opløbet, hvor den stummede de sidste 100 meter. Kan være lidt hidsig i volt, men den har aldrig galloperet ifølge Jeppe Juel. Går her med bagsko og almindelig vogn, hvilket er et lille minus.

8 Myse D’erpion finder vi på 20 meters tillæg. Dette er en rigtig god hest, men som endnu ikke rigtigt har fået udløst sit fulde potentiale og har haft flere dårlige løbsforløb. Hun har nu et løb i kroppen efter pause, og bør være gået frem formmæssigt. Har en grundkapacitet, der rækker langt i sådan et løb som dette, og hvis hesten for en gangs skyld får et nogenlunde løbsforløb kan den skrælle til kun 2%. Fravalgt af Goop, men det ligger jeg ikke så meget i.

Nævner også 7 The Fastlove, køres her af Björn Goop. Hun er registreret uden sko, hvilket er positivt. Hun har god fart i kroppen og sidste gang hun gik på denne balance, som hun skal konkurrere i dag, travede hun 12,2 på 1700m efter galop. I et vidtåbent løb, da skal denne også med på min kupon.

Ranking: A:3,6,4 B:8,7,10,15,5,14 C:1,12,13,11,2

V75-5 2640m auto
5 Bugatti Miles
var ansvarlig for en god start i sidste løb, da han sluttede på andenpladsen efter Gaylord Am efter et løb i dødens med en omgang tilbage til mål. I starten før, gik det forsigtigt i starten, hvorefter han stod så for en god afslutning og klokken stoppede på godt 1.11 sidste 1000m. Nu sidder de i spor fire bag bilen (pga. strygning af 4), og jeg forventer, at Örjan Kihlström vil forsøge at køre fra start, og dermed være den første til at overtage føringen efter lidt kørsel. Når de først er i den position, vil ekvipagen være svær at slå. 

8 Parker er en hård fireåring, der nyder godt af, at det er den lange distance nu. Hesten kan selv lave en masse hårdt arbejde undervejs, hvis der bliver brug for det. Han vandt for to starter siden, da de besøgte Jägersro, og i den sidste start sluttede de to efter at have udført arbejdet i dødens. I dag er det Erik Adielsson i vognen for første gang og derudover er de flyttet ned på spor 7, hvilket er en stor fordel for Parker. Tonerne fra stalden er optimistiske.

10 Unacerveza Broline er den hest i feltet der har tjent flest penge. Kommer fra 2 sejre i træk og har ventet på det rette løb, for ikke at gå ud af klassen (pga. indtjening) – og skulle være i topform til denne start. Er under stærk udvikling og har styrken som sit fremmeste våben, derfor er distancen et plus for denne, Kun 9%

Nævner også 9 Van Gils som de har sigtet mod dagens start med og han er registreret uden sko for første gang i livet, hvilket er spændende. Der er fart og kapacitet og derudover er det Stefan Persson i vognen for første gang. Van Gils kommer også til dagens start med tre sejre i de sidste fire starter. Se ikke bort fra denne ved gardering.

Ranking: A5 B:8,10,9 C:2,12,11,6,1,3,7

V75-6 3140m volt
11 Digital Dominance
er en rigtig hård femåring, der blev tredje i Harper Hanover-løbet tidligere i år. Digital Dominance har ved flere lejligheder vist, at løb over 3000m passer ham perfekt. For to starter siden stod de for en positiv indsats, da de kæmpede hele vejen trods en hård rejse i et silverforsøg. Sidste start skal ikke vægtes for meget, da lå han sidst pga. passiv kørsel, og havde for langt frem i et løb, hvor tempoet var for lavt. Træner Jörgen Westholm har god form i stalden, og det meldes, at det er en god chance for at vinde. Hvis Digital Dominance kun lever op til sin kapacitet, burde dette være en topchance. 

1 Red Love Vici, er en seksårig norsk vallak, der har højnet sig reelt med ny udrustning. Sad fast i en træt ryg på Färjestad sidst, men fik frit og afgjorde enkelt via 11.2/400 m. og hadve kræfter sparet. Hesten går bedst i spids (ifølge træneren), men har udviklet sig til sagtens at vinde bagfra. Får her sin ilddåb mod stærke heste, men som jeg læser løbet, da er han løbets spidsfavorit, og kan køre der længe, da værste modbud står 40 meter væk. Spids og slut.. Kun 5%

14 Andre Ward har to gode præstationer i ryggen til dagens start. Han har en skarp afslutning til rådighed, og skulle det løse sig med positionerne under løbet, vil han fælde mange over opløbet.

12 Kalashnikov lever af sin styrke og har taget tre sejre over distancen i løbet af året. Formen er god, og han kommer med to sejre i de seneste tre starter. Det meldes også barfodet rundt, hvilket er spændende. For dem, der sparer, er dette en given linje på kuponen til 6%.

Nævner også 10 Hurricane Silas, der også godt kan lide langdistancen og så pæn ud som fast i sidste start. Ulf Ohlsson sidder i vognen denne dag, og sidst han gjorde det endte med en sejr til mandskabet. Hurricane Silas skal have et passende løb for at byde ind, men hvis Ulf kan servere ham det i dag, er han tidligt på kuponen, hvis favoritten slipper.

Ranking: A:11 B:1,14,12,10,9,3 C:8,4,15,7,6,13,5,2

V75-7 2640m auto
Et mere eller mindre åbent løb afslutter aftenenes V75. Som jeg læser løbet, da tager 2 Extreme spidsen initielt, og udvendigt vil 4 Born Unicorn sikkert være. Spørgsmålet er om 4 Born Unicorn vil prøve at overtage, eller om 2 Extreme vil forsvare. Extreme har jo overladt spidsen i flere af de andre løb, bl.a. da de skælvandt EM, efter at have besejret Aetos Kronos og Don Fanutti Zet – et løb der jo stort set gik som jeg havde forudsagt her i min analyse.

4 Born Unicorn, er ny i klassen. Men han er gået stærkt ind i Gulddivisionen. Var ude i Derby weekenden næst senest i et løb på 2,2, millioner (svkr.) – kørte sig til spidsen med en omgang igen og vandt sikkert. Er reel, og klarer at lave arbejdet selv og burde fint klare 2600m ifølge Reden. Er som sagt ny i aktuel klasse, men ifølge Reden, har den aldrig gået i bund i Silverdivisionen, og selvom den måske ender i dødens (hvis den ikke overtager spids), så er sejrsmulighederne fine, i et ellers åbent løb. Jeg ranker derfor denne først.

2 Extreme vandt som sagt EM i det sidste løb efter at have nedspurtet Aetos Kronos over løbet og besejret eliteløbsvinderen Don Fanucci Zet via Open Strech. Herefter har de været hjemme og vundet endnu et løb i Aarhus inden dagens start. Vi ved, at Extreme er utrolig kvik det første stykke, og fokus er på spids. Men spørgsmålet er, hvordan køreren Thomas Uhrberg vil lægge taktikken bag Extreme, når de både i det danske derby over tre omgange og i EM for to starter siden vandt efter at have kørt i ryg? Men uanset taktik er formen i top og Steen Juuls femårige skal tælles tidligt.

7 Upstate Face imponerede sidst bag Very Kronos i det svenske mesterskab. Det var en indsats, Upstate Face stod for efter næsten to måneders hvile, og han viste med det samme, at formen er der. I dag er udgangsporet ikke det bedste, men hvis kusk og træner Adrian Kolgjini befinder sig i en fornuftig position fra start i dag, vil han være med og gøre op om sejren igen.

6 Zarenne Fas er en tophingst, som viste alle sine evner i løbet af sommeren. Han blev blandt andet nummer to i Åby Grand Prix. I sidste start stod han for en flot løb efter galop og næstsidste gang stod han for en solid præstation og vandt let. Afstanden i dag er ikke et problem, men skal snarere ses som en fordel. Han kan klare at lave meget arbejde selv undervejs og skal ses som en given udfordrer til sejren i dag.

Ranking: A:4 B:2,7,6,9 C:1,5,12,11,8

Held og lykke med spillet derude.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider