Søg
Close this search box.

V75 Tips & Analyser – Örebro 23/10-21

Lørdagens V75 køres på Örebro.

Husk at spil med i vores andelspil på V75 her. Det koster kun 125 kr. pr. andel og der er kun 50 andele i alt.

V75 Tips & Analyser – Örebro 23/10-21

V75-1 2100m auto
11 Admiral As
har ved flere lejligheder har vist, at dette er en hest, der tilhører den svenske elite, men som endnu kun er i Silverdivisionen. I sidste start blev det dog uprovokeret galop og de tabte som storfavoritter, men inden da har han imponeret med to sejre i træk. Fra stalden menes det også, at galoppen var en ulykke i arbejdet, og de er ikke specielt bekymrede før dagens start. At starte med bagspor på Örebro er selvfølgelig ikke noget, der er optimalt, men måske gavner det Admiral As, der i dag kan tage en roligere start og med en normal præstation så er han i en klasse for sig.

2 Beartime kan være et skræl i løbet. Der har været en galop to gange bag bilen på det seneste, men så har han konkurreret med en amerikansk vogn, men nu vil han konkurrere med en almindelig vogn igen, som forhåbentlig vil fungere bedre. Fra en god startposition burde han få en god tur i fronten, og hvis det så passer med positionerne det sidste stykke, kan han afslutte skarpt.

3 Emoji havde en god afslutning i sidste løb, da han sluttede på tredjepladsen efter Ble du Gers og Floris Baldwin. Inden da havde den femårige to sejre i træk på kontoen, og formen er virkelig på top. Emoji har en god startposition bag bilen. Skulle Admiral As gallopere væk igen, så er Emoji en af dem der kan vinde her.

Ranking: A:11 B:3,2,4 C:10,1,6,5,8,7,12,9

V75-2 2140m volt
7 Prosecco
er en femåring, der har imponeret, og som kun har misset en top-3-placering én gang i livet i sine ti starter. I den sidste start gjorde han det godt som toer på V86 og for to starter siden vandt de over den lange distance. I aften har ekvipagen en spændende startpotition med springspor og rammer kusken Adrian Kolgjini starten, er Prosecco godt på vej fremad med det samme. Han er også stærk, og kan selv lave en del arbejde hvis det kræves.

6 Fighter Simoni kommer med topform og har tre sejre i træk på kontoen. Derudover har de oghså et springspor og start-hurtige Carl Johan Jepson i vognen. Ganske vist er der en vis galoprisiko for Fighter Simoni, men fejlfri, vil Jepson måske kunne finde føringen og først i den position vil de så lede løbet i lang tid.

3 Majestic Up har været ude og møde stærke heste i løbet af sommeren. I dag er modstanden lidt nemmere og skulle det flaske sig med positionerne langs vejen her, er der tale om en fireåring, som nemt kan sprinte med om sejren.

11 Profinitif har været spillet tungt hos spillerkollektivet i et stykke tid, men nu hvor den ikke har vundet har heste en tendens til at falde i glemmebogen, og dette er et typisk eksempel. Kristian Lindbergs hest har faktisk stået for meget stærke præstationer i nyere tid og formen er stadig uændret, men på trods af dette og at de nu skifter til uden sko, er ekvipagen totalt bortglemt af spillekollektivet her. Så her gælder det om at være opmærksom på den spurtstærke hest, der står på spring for en sejr. Men vi siger da, ja tak til en skræl til nuværende 2%.

Nævner også 10 Izor Sisu galopperede inden bilen forlod feltet i sidste start, så nu går de tilbage til almindelig vogn, hvilket er et minus – men så mindsker det selvfølgelig galoprisikoen.

Ranking: A:7 B:3,6,11,10,4,2 C:8,9,1,5,12

V75-3 2100m auto
3 Click Bait
er et lyn fra start og fra en perfekt startposition er han den sandsynlige leder af løbet. En placering, der er ekstra værdifuld på Örebro-travet med sit korte opløb. Skulle Click Bait få lov til at sætte tempoet lidt i løbet, bliver han ikke nem at plukke ned for de øvrige.

2 Mellby Free har stået for gode afslutninger i de fleste starter. I den sidste start sluttede hun på 08.5 de sidste 700m i Sto-SM og også i Sundsvall Open Trav fik vi at se et bevis på hendes hurtige afslutning. Formen er på toppen og startpositionen er god. Mellby Free skal ses som et givet sejrsbud uanset hvilken position træner Björn Goop vælger med sin hoppe.

5 Wild Love begynder nu at finde den vidunderlige vinterform, der gjorde hende succesfuld nede i Frankrig under den sidste vinter, og en gang imellem er dette en usædvanlig hård madame. Den syvårige får nu måske serveret en passende tur af den dygtige Kevin Oscarsson, men denne stærke hoppe skal gerne have fart undervejs, hvis den skal bide seriøst fra sig og det er nok der problemet ligger denne gang . Hvis tip-etteren har en dårlig dag, eller har været udsat for højt pres meget af vejen, er der en chance, og hvis du streger, så skal denne med. Det samme gælder 11 Milliondollarrhyme, der med et bedre spor ville være ranket i top.

Rangering: A:3,2 B:5,11,9,4,1 C:7,10,12,6

V75-4 2140m volt
7 Platinum Tile
er i god form og har vundet tre af sine seneste fem starter. I den seneste optræden besejrede han den hidtil ubesejrede Karisma Boko efter at have fået et perfekt hul bagfra med 100 m tilbage. I dag har man et inderspor på 20m tillæg men han kan åbne hurtigt fra start og fokus for kører Mats E Djuse må være at komme ud så hurtigt som muligt. Ville heller ikke blive overrasket, hvis han så vælger at sende den tidligt mod spidsen. Skulle han lykkes med den manøvre, vil Platinum Tile være svær at slå. Men der er dog flere gode modbud, som kan sætte en kæp i hjulet.

5 Ninepoints Candy der er en god fireåring, der har været ude og møde de hårdeste hopper blandt jævnaldrende i løbet af året og gjort det godt. Træner Jörgen Westholm har også en god staldform og skulle kun kusken William Ekberg finde en fornuftig position fra start, er det en hest der absolut skal regnes.

På tillæg finder vi bl.a. 11 Bon Bini, der kommer til starten med et løb i kroppen efter en kort pause. Det meddeles også fra stalden, at de sigtede mod dagens start, derfor var seneste optræden kun en del af “træningen”, og præstationen er ikke noget, vi skal sætte for meget fokus på. Men med løbet i kroppen siges formkurven at være avanceret en del, og vi kan regne med en god præstation fra Bon Bini. Derudover er det første gang, Magnus A Djuse vil holde tøjlerne bag hesten, hvilket føles interessant.

2 Lovemelikeyoudo bør næppe glemmes. Per-Emil Henrikssons fine hoppe har fundet nye gear på barfodsbalancen og her er den seksårige helt genial sat ind i løbet. Skal absolut regnes med.

Nævner også 10 Eight Hour, som jeg har talt om mange gange her i tipsene, og dette er en hest med god kapacitet. Men spørgsmålet er, om formen sidder der efter en lille pause?

Placering: A:7,5,11,2 B:10,12,15,9,14 C:6,3,1,8,4

V75-5 2100m auto
4 Darah Bibo
er hurtig væk fra start og har i dag en spændende startspor, derudover skal hun konkurrere med en amerikanervogn i dag. Den vogn har været på ved fem af de seneste syv sejre, hesten har taget. Hvis de rammer spidsen med det samme, vil hun være svær at slå. 

11 Svecak Palema har haft en god udviklingskurve, siden hun kom til Björn Goop. I den sidste start fik hun et hårdt løb uden for dygtige Gardner Shaw, men holdt stærkt hele vejen og blev nummer to. Formen er god, men udgangsporet er ikke optimalt. 

9 Zante Grif galopperede med kræfter tilbage i starten af ​​løbet sidst. Dette er en hoppe med høj kapacitet, som havde meget uheld, da hun var ude på V75. Men skulle hun få auktionen til at passe bedre i dag og også have lidt held med positionerne, er der fart at udfordre. Hesten elsker at gå med forsko, og de er på igen i dag.

Rangking: A:4 B:11,9,5,2,6 C:10,3,1,7,8,12

V75-6 2609m auto
3 Mister Donald galopperede i indgangen til opløbet sidste gang, og det var en markant præstation, der forsvandt. Hesten er to klasser bedre uden sko og fire klasser bedre, hvis dette også kombineres med en Yankee-vogn, som nu er meldt til denne opgave. Problemet for køreren/træneren Björn Goop er, at hans løber har en tendens til at miste stilen på den mest kedelige måde med den nævnte kombination, som vi så i sidste løb. Træner Björn Goop kommer her med en hest, der har bedre form end resultatlinjen antyder, og som også har en god startposition. Han kan godt åbne fra start og skulle Björn finde føringen her, vil Mister Donald kunne lede løbet rundt om.

12 Eros Zola er en vindermaskine, der kun har tabt to løb i år, og han starter i dag med seks sejre i træk, hvilket er imponerende. Der er tale om en femåring, som fremover vil klare sig godt i klasserne. Men spor tolv var næppe det, træner Flemming Jensen så foran ham her, men Eros Zola skal alligevel ikke ignoreres. Han er allround og går fra alle positioner. Uden for meget bøvl undervejs i dag, vil han være at finde på målfotoet igen.

9 Condior kommer med en flot form. Han har tre sejre i de seneste fem starter og i den sidste start vandt han via open strech. For to starter siden blev de nummer to i V75-finalen. Formen er god, og denne er en hest, der er ligesom Robert Berghs mange heste, solid og sej. Condior fungerer godt bagfra og trives over den længere distance. Fra spor ni vil de også kunne sidde godt på den lige fra starten.

10 Moses ser ud til at blive glemt af spillerne her. Hesten er i god form, og rammer han bare nogenlunde til fra start og får sig en fin position, er dette en hest der går hele vejen ind i mål. Har tidligere klaret denne distance flot. Kun 4% på nuværende.

Ranking: A:3,12 B:9,10,2,1,4 C:11,7,5,6,8

V75-7 1609m auto
2 Hannibal Face
er i sit livs form og det viste han ikke mindst, da han vandt med 11,6 over 2140m i Kriterieweekenden. Her holdt han føringen op fra indersporet og trak så videre i hurtigt tempo hele vejen. Dante Kolgjini som kørte får så chancen her igen fra en god startposition. Selvom de måske ikke tager en længde på 1 Master Sånna side om side, er de sikret et godt løb og taget i betragtning af den form hesten holder for dagen, er han min første hest i løbet.

5 Hipster Am kommer med to sejre i træk og viste en skarp afslutning i sidste løb. Hipster Am kan godt åbne med fra spor fem, men med starthurtige konkurrenter indenom, handler det nok om at finde en god startposition for køreren Stefan Persson i dag. Men skulle der være et overtempo i løbet, ved vi, at Hipster Am bliver kan nedspurte mange.

3 B.G. Pastor Jonte fik sin debut for Flemming Jensen i sidste løb og fik sin dag ødelagt af en galop. Men det er et individ, der har vist god kapacitet før og hvis vi krydrer det med, hvad Flemming Jensen kan, er det en hest, der bør tælles tidligt med i sammenhængen.

En anden, der også nyder godt af højt tempo, er 12 Vice Versa Diamant, som kommer med tre sejre i træk på kontoen og har vist sig at have meget god fart til klassen. Sporet er selvfølgelig langt fra det bedste, men med over-tempo og lidt held med positionerne fælder Vice Versa Diamant mange det sidste stykke.

Rangking: A 2,5 B:3,12,1,7,4,8,9 C:11,6,10

Trænerinterviews og kommentarer til V75 Örebro 23/10-21

Trænerinterviews til alle startende heste. Interviews er på svensk.

V75-1, Silver, 2 100 m, auto
1 Dats So Cool (Stefan Persson) har gått bra en längre period och fått ett bra utgångsläge. Förutsättningarna är jag nöjd med trots att motståndet är väldigt tufft. Han är bra och skulle det klaffa tror jag han kan vara med och slåss om en plats. Det blir inga ändringar, säger Eric Martinsson .

2 Beartime (Carl Johan Jepson) har inte trivts i jänkarvagn på slutet och galopperat. Återgår till vanlig vagn och med sin startsnabbhet är han en outsider vid gardering.

3 Emoji (Flemming Jensen) har levererat bra lopp hela säsongen och det är en fin häst för klassen. Jag har förhoppningar att han går upp i gulddivisionen under nästa år. Vi har ett perfekt utgångsläge och spikar man inte Admiral As tycker jag han ska räknas. Inga ändringar, säger Flemming Jensen .

4 Syoss (Daniel Wäjersten) är vi nöjda med och spåret blev bra. Han är startsnabb och är en av kandidaterna i spetsstriden. Admiral As är bra så klart och är normalt ett huvud högre än oss andra. Kommer han bort så har vår häst visat att han duger långt och jag tycker man ska plocka med honom om man inte tror på favoriten. Barfota runt om och jänkarvagn, säger Olle Wäjersten .

5 Astronascente Zac (Björn Goop) har gjort det bra under en längre tid och allt tyder på ett bra lopp igen. Bra spår, men tufft emot, kan han vara med bakom Admiral As har han gjort det bra, säger Erik Andersson .

6 Dark Roadster (Ida Riesterer) känns jättefin och jag tror formen är bra. Det är tufft emot men jag tror inte dom springer ifrån honom. Han får vara med och lära och har vi lite flyt från start kan han slåss om en fin placering, säger Emma-Sara Sjöberg .

7 Majestic Man (Rikard N Skoglund) gjorde det väldigt bra senast. Det blev fel i början och han hamnade fjärde invändigt men han avslutade väldigt starkt sista 500 metrarna och jag var nöjd med honom. Det är ett tufft lopp med många bra hästar och spåret är inte det bästa, men med lite tur kan han göra upp om segern, säger Jonna Irri .

8 Chapuy (Åke Lindblom) ser fin ut och jag körde honom lätt i måndags och han var jättefin. Formen ska vara bra, men utgångsläget är tråkigt speciellt i silver. Skulle han ha lite tur kanske han kan få med sig en slant, men att tro på vinstchans går nästan inte. Inga ändringar, säger Åke Lindblom .

9 Red Bar (Erlend Rennesvik) har inte samma form som i somras, men han känns bra och är på väg tillbaka i form. Bakspår på Örebro är aldrig lätt, men han har startsnabba ryggar och är kvick själv, löser det sig kan han vara bland de tre. Det blir inga ändringar, säger Anders Lundström Wolden .

10 Van Gogh Z.S. (Robert Bergh) såg jättefin ut i sista jobbet i veckan och formen är god. Han har inte mött så här tufft motstånd och det är lite svårbedömt. Jag tror det blir ett offensivare upplägg den här gången och känsla är att han kan vara bra, men bara bli femma. Barfota runt om, säger Oskar Florhed .

11 Admiral As (Örjan Kihlström) krånglade när tempot minskade senast och han tål inte alltför tvära kast. Jag bedömer det som ett olycksfall i arbetet och vi har tittat igenom hästen efteråt och allt ser bra ut. Formen är bra och han känns taggad. Vi ska ha stora möjligheter till att ta revansch. Det blir inga ändringar, säger Reijo Liljendahl .

12 Bo C. (Kim Eriksson) platsbud vid klaff.

V75-2, Klass II, 2 140 m, volt
1 Strong de la Hoya (Anders Elehn) känns fin och han har utvecklats bra under året. Vi möter tufft motstånd, men är nöjda med spåret och hoppas på en invändigt snäll resa. Kommer luckan kan han vara med och slåss om en peng. Barfota fram för första gången är tanken, säger Ann-Christin Edvardsson .

2 Rally Inge (Erik Adielsson) fortsätter och utvecklas för varje lopp, men det är svårt att sätta in honom i loppet när han är orutinerad. Senast skyggade han för bilen och vi hamnade sist, men han gick riktigt starkt till andraplatsen. Spåret ska han klara och jag tror han gör ett bra lopp och är med i främre träffen, säger Peter G Norman .

3 Majestic Up (Mats E Djuse) har varit ifrån lite grann och fräschats upp och jag tycker han ser fin ut. Han har inte riktigt kommit upp i nivå, men har samtidigt haft dåliga spår och inte travat som han ska i kurvorna. Voltstart ska inte vara några problem och skulle han få ledningen känns det intressant, säger Björn Röcklinger .

4 First Tartar (Nicklas Westerholm) är under utveckling och ser ut att ha fin form. Löser det sig kan han vara en outsider.

5 Brolle F. (Michael Larsson) gjorde ett fullt godkänt lopp senast och har känts fint efteråt. Vi provar V75 när vi fått lite poäng, men jag har svårt och sätta in honom och veta hur långt det räcker. Spåret tror jag inte ska ställa till det förutom positionsproblem och löser det sig kan han kanske plocka en peng. Skor runt om, säger Michael Larsson .

6 Fighter Simoni (Carl Johan Jepson) är pigg och fin och har känts fin i sista jobben. Spåret blev bra och han är normalt sätt startsnabb, jag hoppas han kommer till ledningen och i den positionen tror jag han höjer sig. Tycker han ska räknas och känslan är god. Inga ändringar, säger Maria Törnqvist .

7 Prosecco (Adrian Kolgjini) känns hur fin som helst och man går och tänker på loppet hela tiden. Han utvecklas för varje gång och jag tror att han kommer bli extremt svårslagen om han kommer till ledningen. Jag kan inte motståndet, men jag tror på min häst och hoppas vi är med långt framme. Inga ändringar, säger Carina Balder .

8 Perfect Score Ås (Torbjörn Jansson) har galopperat bort sig två gånger på slutet och det är aldrig bra. Jag är inte orolig för galopp då han är förnuftig och jag tycker han har bra form och är bra för klassen. Löser det sig kan han vara en liten outsider. Det blir inga ändringar, säger Roger Walmann .

9 Goes All Magic (Björn Goop) har tränat på efter loppet senast och allt verkar bra. Vi fick ett smygläge igen och jag hoppas det ska lösa sig under vägen för då kan hon vara med och slåss om fina placeringar. Det blir inga ändringar, säger Henrik Åslund .

10 Izor Sisu (Örjan Kihlström) går sina jobb och allt är som det ska. Tycker han var fin trots galoppen senast och han är under utveckling. Startmomentet ska inte vara något problem och jag hoppas han ska göra en bra insats, säger Pasi Aikio .

11 Profinitif (Kristian Lindberg) är jag nöjd med efter senast. Med tanke på utgångsläget är jag nöjd om vi tar en peng. Barfota runt om, säger Kristian Lindberg .

12 Olimp (Ulf Ohlsson) känns bra efter senast och jag är nöjd med honom. Läget var inte roligt, men vi hoppas på lite tur så vi får med oss en peng, säger Jimmy Hjertsson .

V75-3, Guld, 2 100 m, auto
1 Valokaja Hindö (Stefan Persson) har bara gått i sanden efter senast och vi har inte velat starta för tanken är att han ska starta på under vintern. Han kommer behöva lopp i kroppen och vi ligger lågt. Skor runt om och vanlig vagn, säger Per Henriksen .

2 Mellby Free (Björn Goop) ser bra ut hemma och vi var nöjda med loppet senast. Hon fick ett bra utgångsläge den här gången och skulle hon få ledningen tror vi på bra chans, säger Erik Andersson .

3 Click Bait (Per Lennartsson) tränar aldrig superbra men håller igång och känns fin. Han fick ett jättebra läge då han är snabb och är garanterad en bra position. Jag hoppas och tror han är med där framme. Inga ändringar, säger Stefan Melander .

4 Pinto Bob (Robert Bergh) känns rätt så fin för dagen och formen är god. Synd att han galopperade senast för jag tror han hade varit med där framme. Hoppas han hittar ner någonstans, stämmer det kan han vara trea-fyra, säger Oskar Florhed .

5 Wild Love (Kevin Oscarsson) fungerar bra i träningen efter senast och hon känns jättefin. Jag hoppas hon ska prestera som senast och känslan är god på förhand. Vi kommer åka tidigt på morgonen och vara framme tidigt för att vila innan loppet, hon har haft lite svårt att resa, jag tror det ska bli bra. Det blir inga ändringar, säger Bengt Simberg .

6 Vikens High Yield (Rikard N Skoglund) verkar inte ha det den rätta formen och stinget för dagen. Vi har inte hittat några fel på honom men han får inte ut kapaciteten i loppen. Körs passivare och har han flyt får vi med oss pengar, säger Oskar Florhed .

7 Forfantone Am (Torbjörn Jansson) har gått två fina lopp efter en träningsperiod och senast förlorade han mot en bättre häst. Han har fått ett vingelläge och man kan inte bara skicka fram honom då han inte trivs utvändigt ledaren. Får han en hygglig position och det blir tempo då kan han vara med en bit fram, säger Roger Walmann .

8 M.T.Joinville (Örjan Kihlström) STARTAR EJ

9 Antonio Trot (Claes Sjöström) har sett fin ut på slutet och det känns som formen är intakt. Han fick ett bra spår för honom då han brukar gå bäst när han får ligga på rulle. Motståndet ser överkomligt ut och löser det sig tycker jag han ska räknas. Det blir kallare i luften vilket är ett plus för honom. Det blir inga ändringar, säger Andreas Lövdal .

10 Ragazzo da Sopra (Jorma Kontio) kom till mig i jättefint skick och har varit här i en månad. Han har tränat på och allt verkar bra, har inga större förväntningar utan hoppas han kommer igenom bra och plockar en peng. Skor runt om, säger Anton Sverre .

11 Milliondollarrhyme (Ulf Ohlsson) känns jättefin och han har studsat tillbaka förut efter en blekare insats. Spåret är så klart svårt och många av hästarna kan hålla ett hårt tempo länge. Klaffar det kan han vara med och slåss om en fin placering. Det blir inga ändringar, säger Fredrik B Larsson .

12 Lionel N.O. (Göran Antonsen) var sämre senast, men jag tror jag har förklaringen. Han åt det sista lilla gröna gräset vi hade och måste fått i sig någon bakterie. Han svettades mycket och hade hög puls, men känslan är att formen sitter i fortfarande. Jag tror vi hade haft en god vinstchans med bättre spår, men från det här spåret blir det svårt för man tar inget bakifrån på Örebro. Det blir inga ändringar, säger Göran Antonsen .

V75-4, Ungdom, 2 140 m, volt
1 Twilight Angel (Johan Brandel) känns bra och vi är nöjda med spåret. Hon får en bra resa, men motståndet är tufft och tar hon pengar är jag nöjd, säger Barbro Carlsson .

2 Lovemelikeyoudo (Markus Niklasson) verkar allt bra med och formen känns god. Kliver hon iväg från start, och får en hyfsad position, kan hon vara ett outsiderbud. Inga ändringar, säger Per-Emil Henriksson .

3 Golden Opportunity (Carl Philip Lindblom) har bra form och känns fin efter senast. Hon är enkel att volta med och är kvick ut, vi får se hur kusken lägger upp det. Hon gick med rycktussar senast och svarade bra på det så vi ändrar ingenting, säger Liselotte Olsson .

4 Nowalkrun (Jesper Rydberg) får svårt att ta sin första seger här. Jagar pengar.

5 Ninepoints Candy (William Ekberg) känns jättefin och hon gör oftast väldigt bra lopp. Möter äldre hästar som har mer rutin, men får hon en bra resa kommer hon tacka med att ta en framskjuten placering. Vanlig vagn i voltstart, säger William Ekberg .

6 Bolla Spritz (Stian Stoum) står bra inne i loppet, men har inte startat så mycket och fått rutin. Det är inte lätt att stå emot hästarna på tillägg, men jag tror hon kan få med sig fina pengar med tanke på förutsättningarna. Inga ändringar, säger Eric Martinsson .

2 160 meter :

7 Platinum Tile (Mats E Djuse) känns fortsatt bra och hon bara gjort bra lopp för mig. Tillägg på Örebro är aldrig lätt, men jag tycker hon tillhör en av dom som kan vinna loppet. Hon är den hetare av mina två. Det blir inga ändringar, säger Sofia Aronsson .

8 Bravivivicimo (Marcus Schön) höll farten senast. Platsskräll om det klaffar.

9 Cordelia I.S. (Jenny A Björk) känns bra och formen har varit bra en längre tid. Det är alltid tufft på V75, men hon brukar göra det bra och tar hon en peng är jag nöjd. Skor och vanlig vagn, säger Hreggvidur Eyvindsson .

10 Eight Hour (Kevin Oscarsson) hade dåliga blodvärden senast och det kan fattas lite form. Hon har inte vässats något extra, men ska räknas, säger Björn Lindblom .

11 Bon Bini (Magnus A Djuse) kändes väldigt fin i senaste loppet och var lite bättre än jag hade trott. Det känns bra inför lördagen och vi hoppas formen ska vara på topp till den här starten. Hon ska absolut kunna vara med och slåss om det. Troligtvis blir det tåskor bak, säger Oskar J Andersson .

12 Princess Kloster (Victor Rosleff) har inte vunnit lopp i år vilket man får skämmas ­lite för då jag tycker det är en fin häst. Känns väldigt bra och jag tror hon är bra i ordning. Vanlig vagn, säger Peter Untersteiner .

13 North Dakota (Micael Lindblom) håller bra form och brukar alltid tacka med fina insatser när hon får sitt lopp. Hon har mer hårdhet än min andra häst och ska räknas före, säger Eric Martinsson .

14 Hillbilly Woodland (Anton Knutsson) var jättefin senast och jag var nöjd. Jag är positiv inför och tycker att hon ska räknas om man garderar, säger Magnus Fermskog .

15 Nina Ginto (Gustav Johansson) har gjort bra och stabila prestationer en tid trots dåliga utgångslägen. Det viktigaste för henne är att det blir hårt och jämnt tempo, blir det så kan hon plocka ner många till slut. Det blir inga ändringar, säger Sofia Aronsson .

V75-5, Stolopp, 2 100 m, auto
1 Restless Heart (Conrad Lugauer) är i fin författning och utgångsläget blev spännande. Hon kan öppna ganska bra och är garanterad en bra resa på innerspår. Löser det sig under vägen kan hon vara med i främre träffen. Inga ändringar, säger Conrad Lugauer .

2 Tonique (Carl-Erik Lindblom) har fått ett väldig bra utgångsläge och formen är på topp. Hon står bra inne pengamässigt och vi är lite inne på att det kan räcka till seger den här gången. Taktiken får kusken lägga upp, men hon är snabb från start och borde få en bra position. Jag tycker nästan hon är som bäst när hon får gå i ryggar. Det blir inga ändringar, säger Åke Lindblom .

3 Hickomisschampagne (Mikael Å Linderoth) verkar allt bra med och jag var nöjd med henne senast efter en lite paus. Hon borde gå framåt och utgångsläget blev bra, åker upp med viss förhoppning och tror hon kan vara bland de tre. Vi sätter på helstängt huvudlag, säger Mikael Å Linderoth .

4 Darah Bibo (Stefan Persson) var lite svag senast och det visade sig att hon hade slem i halsen. Fick stå över en vecka, men hon har känts fin i träningen inför det här och jag tror hon gör en bra insats. Barfota runt om och jänkarvagn, säger Peter Untersteiner .

5 Georgia Am (André Eklundh) var bra senast på Åby trots att det var ett blufflopp. Hon är lite uppanmäld och det ska man ha respekt för, hon trivs bäst i ledningen och vi kör från start och hoppas hon kommer ner någonstans. Det blir can’t see back-huvudlag, säger David Persson .

6 Make More Cider (Carl Johan Jepson) gjorde det bra senast och fick ta en efterlängtad seger. Det är skillnad på ett vardagslopp på Färjestad och V75, men formen är god och vi tror på en bra insats. Tar hon en peng är vi nöjda, säger Erik Andersson .

7 Luna Nera Doc (Oskar J Andersson) har haft lite otur på slutet och inte kommit rätt på det. Känns bra i träningen och vi hoppas på en ny bra insats och då ska hon kunna sno med sig lite pengar hem. Barfota och jänkarvagn, säger Oskar J Andersson .

8 Havana Boko (Per Lennartsson) har fått ett lopp i kroppen vilket förhoppningsvis fört fram henne lite. Har ett tufft läge då hon inte är snabb från start och det blir svårt härifrån. En peng är det vi hoppas på. Inga ändringar, säger Hans-Owe Sundberg .

9 Zante Grif (Erik Adielsson) blev lite för lätt senast utan framskor och det slutade med att hon galopperade bort sig. Nu åker framskorna på igen och då räknar jag med att det ska stämma bättre. Läget här passar bra då hon helst vill smyga med och skulle det lösa sig till slut är hon inte borta. Inga övriga ändringar, säger Svante Båth .

10 Whelk (Mats E Djuse) har lite missvisande rad och jag tror formen är bättre än raden. Hon tränar starkt och med lite tempo borde hon vara bland de tre-fyra. Eventuellt barfota runt om, säger William Ekberg .

11 Svecak Palema (Björn Goop) fick gå utvändigt om en bra häst senast och gjorde det bra. Det var framförallt skönt att hon skötte sig. Hon är tuff och tål att göra en del själv och är den av våra två som vi tror lite mer på, säger Erik Andersson .

12 Mad Princess (Örjan Kihlström) gick bra från samma spår senast och har känts fin efteråt. Formen känns fortsatt fin, men spåret är vad det är. Man kan inte göra så mycket åt det utan vi får hoppas hon gör ett bra lopp och det blir lite tempo på tillställningen. Inga ändringar, säger Håkan K Persson .

V75-6, Brons, 2 609 m, auto
1 Don’t be Weak (Petter Lundberg) har mognat och jag tror att han ska klara innerspåret. Han känns fin hemma och han borde få ett bra lopp från det här utgångsläget, kan dyka upp bland de tre med rätt lopp. Barfota runt om och eventuellt norskt huvudlag för första gången, säger Björn Röcklinger .

2 Frodo S. (Carl Johan Jepson) var inte trött i mål senast och spåret blev en fälla som vi trodde på förhand. Den här gången ser det bättre ut, men distansen är ett litet frågetecken. Han får en fin resa och gör säkert ett bra lopp, säger Erik Andersson .

3 Mister Donald (Björn Goop) såg riktigt stark ut senast, men galopperade tyvärr och Björn var inne på att han hade vunnit utan galoppen. Han tränar bra efteråt och går han felfritt tycker jag han ska räknas i nuvarande klass, säger Erik Andersson .

4 Great Winner (Magnus Jakobsson) ser jättefin ut i jobben och har gått bra på slutet. Bra förutsättningar med spår och distans och loppet är jämnt med många bra hästar. Positionerna kommer avgöra, men jag tror på en bra insats. Barfota bak om banan inte är knallhård, säger Magnus Jakobsson .

5 Park View (Rikard N Skoglund) trivs bäst i ledningen och vi har fått ett bra utgångsläge. Kommer vi dit kan det vara så att vi testar där, men jag får se vad kusken säger. Hästen går över alla distanser och har fin form. Blinkershuvudlag, säger Erik Killingmo .

6 FromHeaven Idzarda (Mika Forss) blev påkörd senast, men har känts fin efteråt och formen är god. Han går upp en klass, men jag tycker han ska räcka till i den här klassen också. Kommer han till tror jag han kan vara med och slåss om en bra placering. Inga ändringar, säger Per Henriksen .

7 Xanthis Coktail (Örjan Kihlström) STARTAR EJ

8 Västerbo ImtheMan (Mikael J Andersson) känns bra efter senast och många tyckte han var dålig, men han gick med punktering i 2 000 meter. Han räcker normalt tror jag, men spåret drar ner chanserna rejält. Inga ändringar, säger Juhani Partanen .

9 Condior (Robert Bergh) visade att han kan vinna trots att han inte gick i ledningen senast. Förutsättningarna är okej, men distansen kanske är lite väl lång. Formen är god och vi är nöjda med hästen. Får han ett rygglopp kan han avsluta vasst och han ska med på kupongen. Eventuellt halvstängt huvudlag, säger Oskar Florhed .

10 Moses (Stefan Persson) känns fin efter senast och formen är bra. Det ska bli spännande att se honom över distansen då han inte pullar i loppen. Han har ryggar direkt och med tempo brukar han gå hela vägen in i mål, säger Håkan K Persson .

11 Stepping Moneyboy (Erik Adielsson) gör bra lopp varje gång och formen verkar intakt. Läget är som det är, någon måste ha det också och realistiskt kan han plocka en fin placering om det blir tempo. Måste ha maxflyt för att det ska räcka till seger. Inga ändringar, säger Eric Martinsson .

12 Eros Zola (Fleming Jensen) har visat att han räcker till i Sverige och formen är det inget fel på. Han fick ett tråkigt spår och på Örebro känns det ännu värre. Distansen är bra och jag tycker han ska räcka en bit i nuvarande klass. Ser honom som min bästa chans under lördagens omgång. Det kommer att bli barfota runt om och jänkarvagn, säger Flemming Jensen .

V75-7, Klass I, 1 609 m, auto
1 Master Sånna (Robert Bergh) blev slagen av en väldigt bra häst senast på Skellefteå men han gjorde ett bra lopp. Han fick bästa tänkbara utgångsläge och distansen är perfekt. Tror han kan leda hela vägen och jag blir inte förvånad om han vinner, han ses som vår bästa chans. Eventuellt helstängt huvudlag och med det tro jag ingen tar en längd på honom, säger Oskar Florhed .

2 Hannibal Face (Dante Kolgjini) vann på ett övertygande sätt senast och känns jättefin efteråt. Formen är på topp och utgångsläget blev bra, han är startsnabb och vi siktar på ledningen för att köra där. Jag tycker han ska ses med bra chans, tror han gör upp om segern. Inga ändringar, säger Dante Kolgjini .

3 B.G.Pastor Jonte (Flemming Jensen) ska jag köra för första gången i lopp och Jörgen Sjunnesson var väldigt nöjd med honom senast. Han trampade fel och galopperade då och det tar jag inte så hårt på. Distansen är en fördel och spåret bra, jag tror han är med och slåss om tätplaceringarna. Det blir inga ändringar, säger Flemming Jensen .

4 Mateo de Reve (Björn Goop) fungerade inte i monté senast men har sett fin ut hemma efteråt. Han är allround och har ett bra spår. Motståndet är tufft men han gör säkert ett bra lopp, säger Erik Andersson .

5 Hipster Am (Stefan Persson) finns det inget negativt att anmärka på utan han är pigg och fin och har tränat normalt. Kan inte riktigt alla hästar i loppet, men jag har en bra känsla eftersom han var riktigt fin senast och hade krafter kvar. Vi kör framåt från start och skulle det inte bli ledning fungerar han i ryggar. Ser bra ut på förhand. Inga ändringar, säger Stefan P Pettersson .

6 Vici Supreme (Tobias J Gustafsson) känns jättefin och formen är intakt. Vi möter elva andra motståndare som är bra och det blir tufft, men vi är inte slagna på förhand. Från en bra position och lite tempo kan han sluta långt framme, säger Kåre Axelsson .

7 S.G.Kingstone (Örjan Kihlström) galopperade näst senast från samma utgångsläge när Örjan provade att ladda, jag tror inte han gör det den här gången. Det är vingelläge och backar man sist får man hoppas på tempo. Han har form för att vara med långt framme, men jag ligger lågt med tanke på läget. Inga ändringar, säger Roger Walmann .

8 Bravo Sabotage (Erik Adielsson) känns bortlottad den här gången och allt blir mer chansartat från det här spåret. Han är absolut inte sämre bakifrån än ledningen och med lite flyt tror jag han kan duga en bit. Det blir inga ändringar, säger Ola Samuelsson .

9 Zenato (Carl Johan Jepson) håller fin form, men det är alltid tufft med bakspår över kort distans. Vi får hoppas det blir bra tempo och rätt ryggar så kan han tjäna fina pengar. Jänkarvagnen åker på, säger Bengt Berg .

10 Roc Star Joli (André Eklundh) var struken senast för halsinfektion och det blir lite långt mellan starterna. Samtidigt har han varit bra när det gått längre mellan starterna. Tror han gör ett bra lopp så får vi se hur långt det räcker, säger Sofia Aronsson .

11 Incredible Wine (Thomas Dalborg) känns bra efter senast och han blev lite överladdad och slog ihop. Vi är beroende av tempo från det här läget, hoppas han gör ett bra lopp och är med i främre träffen. Jänkarvagn den är gången, säger Thomas Dalborg .

12 Vice Versa Diamant (Jorma Kontio) har visat toppform vid segrarna och känns fortsatt fin. Tråkigt spår och segerchanserna är väldigt låga, säger Katja Melkko .

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider