Søg
Close this search box.

V64 Tips & Analyse Gävle 21/10-21

V64 køres på Gävle denne torsdag aften, hvoraf de fem afdelinger er koldblods løb, som jeg normalt er ret god til at ramme. Her kan der sagtens komme nogle overraskelser, og dermed højere præmier.

Husk at spil med i vores V64 andelspil her. Det koster kun 125 kr. og der er kun 15 andele i alt. Så skynd dig inden de er udsolgt. Du finder vores system forslag til andelspillet længere nede på siden.

Herunder kommer vores analyser af dagens V64.

V64 Tips & Analyse Gävle 21/10

V64-1 2140m volt
11 Stjärnblomster
har virkelig imponeret i løbet af året og kommer til starten her med seks sejre på kontoen. Blandt sejrene er triumfen i hoppen-SM fra spor tolv for to starter siden. I den sidste start blev Tangen Haap også slået. Stjärnblomster er en syvårig, der lever på sin fart, og der er kun få koldblodsheste, der kan matche ham med hensyn til hastighed. I aften ser opgaven imidlertid anderledes ud med et 60m tillæg, og det sandsynlige scenario er, at ekvipagen bliver nødt til at lave meget arbejde på egen hånd. Men trods dette er Stjärnblomster min første streg i løbet.

Blandt de heste, der starter før Stjärnblomster, vil jeg fremhæve 5 Hauan Mina, der i aften køres af Jorma Kontio for første gang, hvilket føles spændende. I sidste start viste de form via en hurtig afslutning, derefter startede de med dobbelt tillæg og i aften ser opgaven mere passende ud, hvis du bare kommer godt fra start. Bemærk at denne starter hele 40 meter foran Stjärnblomster.

Vil også fremhæve 7 Sjö Stjerna, der plukkede ned Fräcke Prins over opløbet sidste gang og virkelig viste en stærk indstilling der. Skal helt sikkert også med på alle kuponer.

Rangking: A:11,5,7 B:8,12,3,13,1 C:10,6,4,15,14,9,2

V64-2 1640m volt
4 Reime Blesen
som er på første volt kan blive svær at fange hvis den går i føringen, da det jo er over den korte distance. Men det kræver også at der skal køres i et godt stærkt og jævnt tempo.

Efter en bleg start i de to første starter i karrieren er det virkelig løsnet for 2 Ava Modde, der nu har tre sejre i træk! Nu hopper han ud på lidt dybere vand, men det bliver stadig spændende at se, hvordan han står over for frem for alt to erfarne krigere som 10 Trö Kasper og 11 Teknograbben, de står dog med 40 meters tillæg, og det kan være for meget at hente over den korte afstand. Havde det være 2140m, havde det set helt anderledes ud.

Magnus A Djuse kører igen 8 Holms Herkules, som han har tre sejre med i fem starter. Vallakken har KUN vundet, da Djuse sad i sulkyen, så de ser naturligvis ud til at trives sammen.

Rangering: A:4,2 B:8,10,11,7 C:9,2,6,1,3,5

V64-3 1640m auto
2 Langlands Hövding
har en spændende opgave i aften. Han har en god startposition i dette lille startfelt og hesten er også hurtig fra start. Hvis ekvipagen formår at beholde føringen fra start, lugter det af spids og slut for Langlands Hövding.

4 Soldhöjdens Drake kommer i fuld form. Han kommer med to sejre på kontoen, og i sidste start vandt de meget let mod simpel modstand. Hvis du er af den opfattelse, at 2 Langlands Hövding kunne have en dårlig dag, bør du ikke undlade Soldhöjdens Drake uden for systemet.

Den, der på forhånd ses som hovedudfordreren til 2 Langlands Hövding, er 6 Bäcklös Faron. For et år siden slog han verdensrekorden netop denne konkurrencedag og var super flink. Kapacitet er tilgængelig, men Bäcklös Faron har kæmpet med skader det meste af året, og det er sandsynligt, at der mangler form nu, når de nu gør et comeback efter ikke at have startet siden den 16. marts.

Ranking: A:2 B:4,6 C:5,1,3

V64-4 3140m volt
Uden galop på vejen har 7 Vestpol Loki her en spændende opgave foran sig. Dette er en norsk gæst, der har fået alle starter i livet undtagen en hjemme i Norge, men senest på Solänget så Vestpol Loke flot ud. Formen var der og efter en kort startgalop blev han kørt offensivt i sidste løb. Så besejrede han også nogle af de konkurrenter, den står over for i aften. Skulle du bare komme fint afsted fra sit sprimgspor her, er dette et stærkt individ, der kan tåle at gå stærkt i lang tid. Første hest i et åbent løb.

1 Björkevarg er også en gæst, der kun har besøgt Sverige en gang før. Det var i sidste start, og da viste de bevis på god kapacitet, da de travede den sidste omgang via 1.26 og også gjorde det uden for den førende. Hvis formen er lige så god i aften, så er dette en hest, der snart vinder løb.

Nævner også 15 Tangen Svenn, der er den med 40m tillæg, der besidder den bedste kapacitet. De testede hesten i en Derby-kvalifikation tidligere på året, men var ikke nok mod de bedste. Nu er modstanden lettere og skulle der ikke være for mange trafikproblemer langs vejen her, er dette en hest, der kan afslutte stærkt.

Nævner også 13 Kajsas Ture som måske ikke står over for en skræddersyet opgave her i aften med tillæg, men samtidig kan hesten godt lide at gå på og kan lave en masse arbejde selv. Afstanden ses som et klart plus og med lidt klap undervejs her, er dette en kantbold til 2%, som jeg gerne betaler for.

Rangering: A:7 B:15,1,13,8,6,3,9 C:12,5,4,14,11,2,10

V64-5 2140m auto
8 Margareta Tooma
har udviklet sig meget, siden hun kom til træner Daniel Redén. I de sidste fem starter har der været fire sejre, og følelsen er, at dette er en hoppe, der vil klare sig en smule oppe i klasserne fremover. For to starter siden mødte hun mere erfarne heste og dem slog hun. Hun fulgte det derefter op ved at være helt overlegen trods et hårdt løb. Margareta Tooma kan klare selv at lave meget arbejde i løbene, og hvis det ikke roder for meget pga. spor 8 i aften, så burde dette være en topchance igen. 

Som modbud nævner jeg 3 Bellatrix Club der kommer med fire sejre på kontoen. Det er dog bemærkelsesværdigt, at alle blev taget over korte afstande, og at løbet i aften er mellemdistance. Træner Katja Melkkos har fin form i stalden for dagen, som også ofte smitter af på flere heste og det er også tilfældet for Bellatrix Club. Møder dog hårdere heste i aften, end hun har gjort før, men i et åbent løb bag favoritten skal hun ikke ignoreres.

12 Ies Jewel er en hurtig sort, der har et svært startspor i aften. Men hvis hun skulle snige sig med ind på den rigtige ryg under løbet, vil hendes afslutning bringe mange ned under opløbet.

Ranking: A:8 B:3,12,4 C:10,5,15,11,9,1,7,6,2,13,14

V64-6 2140m auto
3 Gorm
er en dejlig hest, der sidst viste meget god fart, da han afsluttede de sidste 800 m via 20,3, uden for lederen. De slog derefter Guli Rubin, der var leder, og som har en meget dårligere udgangsposition i aften. Gorm har vist en god udvikling og trods sine kun fem år er han kapacitetsmæssigt rigtig god til klassen. I aften har han også et godt startspor og burde ikke skulle udføre arbejde i dødens igen. Kommer han til føringen, er han svær at slå for de andre.

6 Emil Mollyn er fremmeste modbud til vores tipsetter. Hesten var oppe mod eliten for tre starter siden i Unionskampen. Den oplevelse har nok styrket Emil Mollyn og hans sejhed en smule. I aften møder de en passende modstands i forhold til sin kapacitet, og i den seneste start viste han også, at fomen er god, da de sluttede som nummer to bag Alma Prins via en god afslutning. I aften bliver du også redet af Tom Erik Solberg, der har vundet med hesten før. Given ved gardering af 3 Gorm.

Nævner også 10 Guli Rubin, der ganske vist blev besejret af Gorm sidste gang. Men skulle han galoppere væk på nogen måde, er Guli Rubin en af ​​mange bagved, der kan blande sig i sejren. Det er også Örjan Kihlströms, der sætter sig op i vognen igen.

Rangking: A:3 B:6,10 C:2,1,7,5,9,12,4,8,11

V64 Andelspil Forslag

Vores forslag bygger på vores analyse herover. Det viste forslag koster kr. 1640,- (med forbehold for udgåede heste og ændringer deraf)

Vi spiller med A-hest (1), hvor vi skal have mindst 3 rigtige (3/6), og B-hest (2), hvor vi kan have 0-3 rigtige. Vi spiller desuden med to U-heste, hvor mindst én af dem skal vinde. Med forbehold for udgåede heste og ændringer deraf.

Spil med i vores V64 andelspil her.

Held og lykke med spillet derude;)

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider