Søg
Close this search box.

V86 Xpress Solvalla & Jägersro 20/10

Det er tid til V86 igen, og runden er delt mellem Jägersro og Solvalla i denne uge. Se vores analyser og spilforslag herunder. Spil gerne med i vores andelspil, der er bygget op omkring vores grundige analyser. Det koster kun 125 kr. pr. andel, og der er kun 50 andele i alt.

Husk at vi spiller V75 igen på lørdag.

V86 Tips & Analyser

Jeg tror denne V86 omgang kan give rigtig gode penge. Mange afdelinger er åbne på forhånd, og i flere afdelinger er der heste, som er mindst ligeså gode som farvoritterne, men som ikke er streget tilnærmelsesvis ligesåmeget

V86-1 1640m Auto
2 Wolf Of Wallstreet
er ubesejret, når han har konkurrerede uden sko og vandt fra spids i en god tid sidste gang med meget sparet over mål. Han kan åbne virkelig hurtigt fra start og er favoritten i løbet, men der er nok flere, der vil prøve fra starten, og det kan være en hård åbning.

7 Power Lane fik sandsynligvis et spor for langt ude på vingen for at komme til føringen, men de vil i det mindste prøve at komme fremad for at få en tur i fronten, og selvom han ofte har kørt i spids, menes det fra stalden at han er bedre, hvis han kan konkurrere i ryg. Han har vundet næsten halvdelen af ​​sine karriere starter og er en tidlig udfordrer.

4 Emma Häggenäs vandt overbevisende i sit sidste løb. Er hurtig fra start, men tror ikke de vil køre i spids, men de kan helt sikkert få en god ryg her. Farlig at nonchelere.

Ranking: A:2,7,4 B:3,5,1 C:10,4,6,8,11,9,12

V86-2 2140m Auto
2 Summit In Sight
har vundet to løb i træk på fine 1.12.9 over mellemdistancen og har nu en anden passende opgave foran sig og bliver rundens største favorit.
Han er hurtig bag bilen og har fået en perfekt spor, og Örjan Kihlström vil nok være i front med det samme og vil kunne styre oslagets gang fra front. Jeg synes dog ikke, at sejrene har været særlig bemærkelsesværdige og jeg var ikke overdrevent imponeret over indsatsen sidste gang, selvom han gjorde sit arbejde og vandt. Det er naturligvis en god chance for, at han vinder løbet, men jeg synes ikke, han skal være så stor en favorit, som han er (nuværende 72%), og jeg vil mindst fordoble mit system med et par heste mere.

1 Remarkable Feet har fået lov til at trække vejret et par måneder efter nogle dårligere løb i sommer og vil blive udstyret med en bike til denne start, ligesom ved sejrene i dette forår. Han kan åbne hurtigt fra start, og jeg tror, ​​at Jörgen Westholm finder ryggen til den store favorit og får en perfekt tur i ryg. Jeg synes, at Remarkable Feet flere gange har vist, at han ikke har den rigtige indstilling, når han kommer til at gå i spidsen og er bedst, når han går i ryggen og sparer på sin fart så længe som muligt. Hvis han kun kom fri over opløbet, vil jeg slet ikke blive overrasket, hvis favoritten ikke kan følge med en hurtigt tempoændring, og så kan kan braget være en kendsgerning. KUN 3%!

Bag den store favorit er det mere åbent, men at så gode heste som 9 Giant Shadow, 5 Sir Henry P Hill, 7 Digital Class og 10 Selected News er mere eller mindre uspillede tiltrækker selvfølgelig til at vælge den brede gardering i dette løb.

Ranking: A:2 B:1,9,5 C:7,10,6,4

V86-3 2140m Auto
Her kommer vi ud i et treåringsløb, og vi ved jo alle, at der ofte sker store ændringer fra løb til løb for treåringerne, og man skal derfor nok gardere løbet, hvis man vil være sikker stadig at være med om millionerne. Med mindre man går linen ud og single streger 11 ID Excellent, der dog skuffede lidt seneste gang fra føringen, men hun løb i en flot tid, i forhold til modstanden her. Forrige gang da sad hun først fast i tredje spor og måtte derefter trave uden ryg. Jeg tror ikke, at der er noget galt med formen, og jeg tror, ​​at hun er den, der har vist langt de højeste toppe i løbet. André Eklundh ved, hvad han skal gå med og vil ikke overlade noget til tilfældighederne denne gang. Jeg tror, ​​vi kan regne med en offensiv kørsel.

2 Waka Waka vil sandsynligvis være hesten i spidsen, og derfra vil det selvfølgelig være hesten at slå for de øvrige. I sidste løb sad hun fast, og kunne derfor ikke bruge al sin styrke. Det var dog et godt indtryk og skulle favoritten komme væk pga. bagsporet, kunne hun meget vel stikke af.

7 Callmefama Kronos har været fin i hendes to sidste starter og gået hurtige opløb og til dette start kommer Ready Cash afkommet uden sko for første gang. Det ser ud til at være en hest under udvikling, der skrider frem for hver start.

Jeg nævner også 12 Affinity Face, da hun står over for et mere overkommeligt modstand end i de seneste starter og kan være et tænkeligt skræl.

Ranking: A:11,2 B:7,12,4,5 C:8,6,1,10,3,9

V86-4 1640m Auto
2 Bellis Frontline
 skrællede i sidste uges V86. Indsatsen var meget solid, da de gik ud i tredjespor de sidste 800m og stadig havde styrken til at vinde, med en god lang spurt hele vejen til mål. Nu fik hun et fint startspor og kan åbne okay bag bilen. Jeg tror ikke, hun kan tager spids, men hun skal helt sikkert regnes med en chance igen. Kan vinde fra forskellige positioner.

11 Your Dreamlove blev næsten ikke set på billedet inden opløbet sidste gang, men hun fløj det sidste stykke, og blev nummer fire i mål og viste, at topformen stadig er der. Lettere modstand denne gang, men afstanden er muligvis ikke et plus. Hvis der er tempo i løbet, hvilket det ser ud til at blive, vil hun slå mange med sin sprint.

9 Jamaica Boko er en hest der ser ud til at blive helt bortglemt her (kun 2%). Hesten har gode startrygge som kan give en god rejse. Kan sagtens spurte dem alle ned med lidt tempo i løbet. Formen er der ingen fejl på.

6 Best In Show As tror jeg er hurtigere fra starten end 7 Myse D’erpion, og da jeg læste løbet, bliver hun nødt til at overtage føringen på 4 Allagash Nancy efter et par hundrede meter. Hun har ikke startet over den korte distance så mange gange, men hun er en hurtig hest, og jeg synes bare, det er en fordel for hende.

7 Myse Dérpion har kapaciteten til at vinde løbet, men hun har holdt pause før dette, og det er et spørgsmålstegn for hendes form. Björn Goop vil nok prøve lidt fra starten, men meldingen fra stalden er ikke super optimistisk, så jeg ranker den lidt ned på denne info.

Ranking: A:2,11 B:7,9,6,4 C:10,12,3,5

V86-5 1640m Auto
1 Bordeaux S.
viste sin klasse sidst, og dette er passende modstand, som han normalt har en topchance imod. At han fik spor ét bag bilen åbner dog op for løbet, da han ikke er super kvik fra start, og han kan derfor riskere at sidde fast på indersporet. Hvis det løses i tide, vinder han sandsynligvis løbet, men der er ikke meget tid til at finde ud over den korte distance.

2 Gandhi Boko er modsat meget starthurtig, og afhængigt af hvad André Eklundh gør for taktiske valg med Gobi Princess, kan han sidde i spids tidligt. Han er bedst i spids og har god form for dagen og over en kort afstand trives han rigtig godt. Han har vist, at han også kan afslutte hurtigt med andre tilgande end spids, og uanset om det er spids eller ej, skal han regnes med.

3 EenymeenyminymoeDK er en af ​​de bedre i det danske kuld og har vundet over 40% af sine løb. Hun var ikke den bedste sidste gang, men forholdene er bedre nu, og at Flemming Jensen kører nu er et stort plus.

Rangking: A:1,2 B:3,5,6,4,9 C:10.8.7

V86-6 2640m Auto
Jörgen Westholm har to interessante heste med til denne start, som begge starter med et springspor på tillæg. Jeg tror ikke, at Örjan Kihlström er interesseret i at besvare nogen føring med 2 Genie Am, der starter i det forreste volt, og da jeg læste løbet, bliver 9 Knifetown Lover den første til at overtage føringen. Da staldkammerat 8 Silver Bullit kommer udefra, vil Jörgen Westholm ikke at forsvare nogen føring, men overlader venligst denne position til William Ekberg, der kører Silver Bullit. Jeg synes, der mangler form på mange af modstanderne, og jeg kan ikke se, hvem der vil sætte et tempo udenfor, og det må være en topchance for Silver Bullit at få endnu en sejr.

Værste modbud er 3 Greta Sisu, der er blevet matchet i V75 og nyder den lange distance. Hun har sit bedste stykke til sidst og er normalt i stand til at gå rigtig hurtigt den sidste runde, når det passer med positionerne, og den burde få et fint løb herfra – og der er tilmed gode træningsrapporter inden denne start. Tænker det vil være en stærk lås immellem disse 2 heste, da det er mere åbent der bagom.

Skal man plukke en ekstra hest med her, da skal det være 2 Genie Am, der bliver kuskforstærket til denne start med Örjan Kihlström, ligesom der er tale om at gå uden sko, hvis banen tillader det.

Ranking: A:8,3 B:13,2,4,9,5,10 C:11,6,12,1,7

V86-7 2140m Auto
2 Billi Time
bliver en stor favorit blandt de tidlige spillere (nuværende 64%), og det er sandsynligvis berettiget for en hest, der har vundet 25 af 42 starter, der kommer med en plusbetonet indsats i tasken. Sporet er godt, og han får en god tur, men det er ikke en raket fra starten, og dermed nok heller ingen føring i første omgang, og vil måske skulle gå i dødens.

3 Spartak Face tror jeg vil tage føringen fra start, og han var fantastisk fra den position sidste gang, da han vandt på 1.11.6 over den korte distance lige efter pausen. Han burde være endnu bedre til denne start, hvis han har taget det løb korrekt, og fra føringen er det en meget spændende udfordrer til storfavoritten.

7 Barbaresco V.W. er i topform til denne start, og jeg tror ikke, at Stefan Persson på forhånd vil være bange for modstanden. Sporet er dog ikke det bedste, og det må derfor ikke genere for meget herfra, hvis han skal kunne vinde løbet.

4 Global Workaholic klarer sig ofte godt, men vinder sjældent. Han fik en godt spor denne gang og ville have fordel, hvis der er et tempo. Hesten er i god stand og med den rigtige rejse er han ikke væk.

Ranking A: 2.3 B:7,4 C:11,5,9,10,6,12,8

V86-8 2140m Auto
Den sidste afdeling på V86 er rundens mest åbne løb på forhånd, og tanken er her, at du skal betale for så mange heste, som du har råd til. Men er det nu også nødvendigt?

5 Faith Trot gør Sybille Tinter glad. En hest, som hun har talt varmt om, men som ikke rigtig har levet op til forventningerne. Hesten er stadig lidt uerfaren og burde være lidt bange for stænk. Hesten trives således bedst i spidsen eller uden for lederen. Nu fik hun nummer 5, og så vil Jorma nok være offensiv.

3 Loaded Laila har stået for flere solide afslutninger på det sidste, selvom det ikke har været nok til en sejr, men det er lettere nu, og det føles som om hun står i kø til en sejr. Blandt andet var hun for tredje tre starter siden bag Comand og Max Håleryd og senest gik hun hurtigt over opløbet efter lidt ballade undervejs. Det ligner en god hest, der er ufølsom over for positioner, og jeg tror ikke, at Markus B Svedberg er bange for at lave lidt hårdt arbejde undervejs.

9 Toofaced er klart forbedret på sin balance uden sko i det sidste løb. De fik en passende bagspor, og skulle det løse sig med positionerne, vil jeg ikke blive overrasket, hvis hun sætter fart på og overhaler sine konkurrenter over opløbet.

1 Southwind Sansa er hurtig fra start, og vil sandsynligvis gå i spids, og hvis de overlader spidsen, vil de få en fin rejse indvendigt, og dermed håbe på åbning på opløbet, given streg ved gardering.

Nu tilbage tilbage til antallet af streger, enten laver man en fræk lås mellem 3,5 ellers så garderer man bredt (se mine B-heste). Vi laver nok et par systemer, da har både og;)

Ranking A:5,3 B:9,1,2,6,8,11 C:7,4,10,12

V86 Andelspil – Systemer

Spil gerne med i vores andelspil, der er bygget op omkring vores grundige analyser herover. Det koster kun 125 kr. pr. andel, og der er kun 50 andele i alt.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider