Søg
Close this search box.

GS75 Hagmyren 17/10-21

Søndagens Grand Slam 75 køres på Hagmyren.

Spil også med i vores V86 Andelspil her, der køres på onsdag d. 20/10-21. Vi kommer senest onsdag med spiltips og analyser af V86 afdelingerne.

GS75 Andelspil

Spil med i vores andelspil på GS75 her. Det koster kun 125 kr. pr. andel. Se vores Andelsspil System længere nede.

GS75 Tips & Analyser

Vi kommer herunder med en kort gennemgang af afdelingerne:

GS75-1 – 2640m auto 10 Zerozerosette er den i feltet, der har præsteret bedst i løbet af året, og han har vundet fem af elleve løb. Han har vundet på distancen før. Jeg tror, ​​vi vil se en offensiv tilgang, og til denne start ser de også ud til at trække alle gear og vil konkurrere uden sko og med en bike. Vi garderer dog bredt og håber på en overraskende vinder.

GS75-2 – 2140m monté 5 Zlatan Knick skal her lave sin tredje start i monté, og han viste sidste gang, at han nu har forstået hvad det handler om, da han vandt i fin stil på 1.12,8 over den korte distance. Han kan åbne hurtigt fra starten, og Emilia Leos taktik er klar. Der vil være fuld fart mod spids, og så er planen at blive der helt til mål, og det ligner en god opgave på papiret. Hesten er dog bedst fra korte distancer, og der er mildest talt flere værdige modstandere, så vi gardere og håber på en overraskelse.

GS75-3 – 1640m auto 1 Järvsötord ser ud til at blive en stor favorit i løbet (nuværende 52%), og selvfølgelig kan han vinde dette løb. Han har vundet cirka hver tredje start i sin karriere, og han viste, at formen er på plads sidste gang, han vandt trods en galop. Staldkammeraten 9 Sölvstad Atlas synes jeg dog ikke er en dårligere hest end favoritten, og han er en tidlig udfordrer, selvom sporet kunne have været bedre. Vi garderer storfavoritten 1 Järvsötord med 6 Månbest A.M og 9 Sölvstad Atlas.

GS75-4 – 2640m auto 12 Flashing Smart en stærk og solid hest, der var rigtig god som næstsidst bag Noocandy på trods af at han skulle arbejde meget hårdt hele vejen. Med dette løb i kroppen bør formen være endnu bedre nu, og burde have god mulighed for at runde dette felt. Vi sætter hesten som vores A-hest, men garderer den med 6, 10 og 11.

GS75-5 – 2140m auto 3 Edima er en spændende treåring efter Love You, der debuterede på svensk jord i sin seneste start. Hun åbnede godt bag bilen fra et spor langt ude bag bilen og søgte sin vej til dødens, hvor hun derefter blev hele løbet. Hun måtte kun se sig slået af den store favorit dengang, og jeg kunne godt lide indtrykket. God A-Hest. Vi garderer dog med 10 I Love Faux Depart, 1 Ess Jocolus og med 5 Belmondo Gar.

GS75-6 – 2140m volt Det ligner en meget passende opgave for 8 Xanthis Delicious. Hun er i absolut topform for dagen og kommer fra en god indsats på V75, hvor hun gik 1.10,9 over korte distance. Stærk A-Hest, vi garderer dog med 1 Domino Brick, der kan lede feltet længe, da den står 20 meter længere fremme, samt 12 Victory Lee, der kom ud i ny regi sidst på V75, og den spurtede rigtig godt nedover opløbet, og kom til mål med kræfter igen. Den fik et stort plus i min bog. Den passer normalt godt i et løb som dette om den skulle være yderligere forbedret, og 10 Bon Ego.

GS75-6 – 2140m auto 8 Nårje er ude i hårdere modstand nu, men leverer denne på top så har den uanset en stor chanse. Har nemlig et ekstremt højt topniveau, og den skal klart være en A-hest. Vi garderer dog med 2 Tangen Frikk og 3 Tangen Töff, der begge har fået en godt startspor.

GS75 Tips

System Forslag – U-System Kr. 1.620,-

Ud fra vores budget på 1625 kr. har vi lavet dette system. Til dette system kører vi med 5 U-tegn, hvor vi som minimum skal have de 3 af de 5 rigtige, samt A (1), og B (2) heste.

*Med forbehold for udgåede heste eller lignende.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider