Søg
Close this search box.

V86 Tips & Analyse – Bjerke & Solvalla 13/10

Onsdagens V86-afdelinger deles mellem Norge og Sverige, nærmere bestemt mellem Bjerke & Solvalla. Nedenfor finder du mine V86-Tips og analyser.

V86 Andelspil

Husk at spil med i vores V86 andelspil via Derby25, vi tager udgangspunkt i vores analyser og tips herunder samt seneste staldtips. Det koster kun 125 kr. pr. andel.

V86 Analyse & Tips – Bjerke & Solvalla


V86-1 2100m auto – Bjerke
2 Hulken Sisu
er tidligere blevet trænet af Jerry Riordan fra Sverige. Men nu kan denne fire-åring findes i Frode Hamres stald. For tre starter siden var han ude i kvalifikationen til det svenske Travderby og sluttede stærkt som tredje bag Önas Prince og Marres Dreamboy. Han er ikke særlig hurtig væk fra starten, hvilket betyder, at han ikke vil kunne udnytte det gode startspor optimalt. Men følelsen er stadig, at kører og træner Frode vil være offensiv fra start, og da skulle han have gode chancer for at overtage føringen. Hulken Sisu besidder stor kapacitet, og kan vinde dette fra flere positioner. Ud af de tre heste Frode Hamre stiller til start med i dette løb, kører han selv 2 Hulken Sisu, og det er også denne han mener har bedste chance. En god A-hest og mulig sikker.

Det første modbud til Hulken Sisu, finder vi fra Frodes egen stald, nemlig 4 Global Undefeded, han gjorde et comeback i sidste start og sluttede godt, efter at hullet dukkede opover opløbet. Nu med et løb i kroppen kan vi forvente en endnu bedre Global Undefeded i aften. Han har vist, at han kan åbne okay fra starten, men samtidig har han også vist sig at gå godt bagfra. Men følelsen er stadig, at Global Undefeded bliver kørt hurtigt fra starten mod spids, hvorefter de overlader spids til holdkammeraten Hulken Sisu.

Nævner også 5 Goodman BR, der måske er den, der kan sætte en kæp i hjulet på Frode Hamres heste. Hesten er hurtig fra start, og den kan måske komme i spidsen tidligt. Tabte derfra sidste gang, men blev da slået af en rigtig god hest, i form af Falcon Eye. Kan være for svært at holde rundt om, men hesten trives ellers i den position.

Rang: A:2 B:4,5,8 C:1,3,7,6

V86-2 1640m auto – Solvalla
2 Racing Ribb
kommer til at være en stor favorit og burde være det. Hesten var god sidste i sidste start, hvor de afsluttede de sidste 700 m via 1.10., og nu skifter de tilmed igen til at køre uden sko og amerikansk sulky. Han kan åbne hurtigt fra starten, og jeg tror, ​​at Johan Untersteiner har blikket rettet imod spids, og jeg kan ikke se hvem der vil svare. Når man er i den position, er chancen for sejr også god. Men til hele 54% kan det måske være en god idé at finde et par modbud.

9 Eddy West skulle have startet på Solvalla i løbet af Kriterium-weekenden, men blev ramt af feber. Hvilket naturligvis også gør at formen er vanskelig at vurdere inden aftenens start. Men i bund og grund er dette en hest med høj kapacitet, der burde klare sig godt i dette løb. Han er hurtig i benene og har en god finish. Så skulle det gå lidt for hurtigt deroppe foran i starten af ​​løbet, vil Eddy West kunne tjene på det og afslutte den stærkt over opløbet. En oplagt garderingsstreg til Racing Ribb.

1 McGarret har gjort to gode indsatser efter pausen og skulle være tæt på topform. Fra spor et kan det være ham, der får løbet i aften, og med et huk over opløbet ved vi, at han kan afslutte skarpt, Nævner også 3 Hollywood Story, der klarede sig godt i forsommeren, men fik en pause derefter og vender nu tilbage som en vallak, dette kan give en pæn effekt fra tid til anden. Selvom den ikke har startet et stykke tid, skal den ikke ignoreres her ved større garderinger, men eller er det et åbent løb bagved.

Rang: A:2 B:9,1,3,7,4,10 C:5,6

8,10 V86-3 2600m auto – Bjerke
4 Force de Flandre
har gjort det meste rigtigt, siden hun kom til Lars M. Sövik. Hun har tre sejre i streg på sin konto, og i de tolv starter, hun har startet for sin træner, er syv endt med sejr. Force de Flandre er hård og solid, hvilket sejrene også sladrer om, hun kan tåle både hårde layout og godt tempo i løbet, så spørgsmålet er, hvordan konkurrenterne vil gribe hende an i aften. Senest vandt hun overlegent via 14,6 sidste omgang på en ikke optimal og våd bane. Hun kan åbne okay fra start og burde dermed indenfor kort afstand have gode chancer for at finde spidsen. Spids og Slut?

Det værste modbud er 5 Willy Invalley, der har kørt to gode løb på den nye balance uden sko. Nu er der en risiko for, at der kommer sko på, men hold øje med info tættere på at spilstop. Skulle det være uden sko rundt igen, bør du ikke ignorere denne ni-åring på trods af risikoen for, at han selv skal udføre en masse hårdt arbejde.

Nævner også 2 Key To Happen, som er jævn og stabil i sine præstationer. Han er i en god position i kampen om penge og har også fået et godt udgangsspor. Key To Happen er garanteret et løb i frontlinjen og skal ses som et tidligt skræl i løbet.

Den stor skræl til nuværende 2% og en hest der er streget alt for lidt i forhold til kapacitet er 8 Zimmer Grif, der er meget på rette vej, og den måde det bare blæste ind over opløbet til sejr til sidst, ja det var imponerede. hesten vandt også et par løb over stayerdistance i 2020 og slog langt bedre heste end hvad den står over for nu og med tempo kan den skrælle.

Rang: A:4 B:5,2,9,8 C:3,6,10,1

V86-4 2100m auto – Solvalla
8 Make Him Young
klarede sig godt sidste gang, da han blev nummer tre i et hårdere løb. Nu møder de igen mere passende modstand, og selvom udgangsporet langt fra er det bedste, er dette et stærkt individ, der kan gøre en del arbejde selv og bør ses med en chance for at vinde trods spor otte. Til starten af ​​aftenen vil Make Him Young også blive lettet i balancen, hvilket føles interessant. Kan være han bare er bedst, men bagved er det meget åbent.

12 Ted Trot klarede sig godt sidste gang., her valgte de at være offensive med 700m tilbage til mål og indtog dødens og afsluttede derefter løbet via 1.11 på de sidste 700m. Tiden før var det en startgalop, men Ted Trot viste derefter en god indstilling og god fart. Formen er god, og han kan selv gøre noget arbejde i løbet. Med kun 6% er han interessant.

6 Caesar Sensation blev lidt for vild i ryggen, og Jan måtte derfor styre frem. Desværre blev han hængende i tredje spor med omgangen tilbage, men præstationen var solid. Nu håbes det, at hesten vil agere lidt roligere for den kapacitet, han har. Og nu med Carl Johan Jepson i sulkyen forventer jeg en stærk indsats. Hvis de formår at komme til spids, ville det være meget interessant. Hesten har dog endnu ikke vist nogen reelle hastighedsressourcer bag bilen. Kun 7%.

Rang: A:8 B:12,6,9,10,4,5 C:7,2,1,3,11

V86-5 2100m auto – Bjerke
5 The Normal One
er i god form for dagen. For to starter siden vandt de let i et billigere løb, og senest viste de gode færdigheder igen ved at blive nummer to på 14,5 sidste 800m og blev kun slået af Run To You. Hesten er dog ikke specielt starthurtig, men hvis de bare får en fornuftig position, er de med om at udfordrer om sejren her.

2 Jaipur BR er starthurtig, og med sin fine udgangsposition i aften, vil de nok være den der rammer spidsen. 2100m er dog ingen fordel, men hvis de når føringen fra start og derefter kan bestemme tempoet lidt i løbet, vil Jaipur BR være en vanskelig nød at knække for konkurrenterne her.

12 Cuando Bailando viste god kapacitet allerede som tre-åring. Debuten blev vundet med det samme, og i bare sin anden start blev han tredje via 14,7 over 2140m. Men så satte en skade en stopper for, at sæsonen ikke gik som planlagt. Cuando Bailando gjorde comeback i august og fik et fint løb dengang. I sidste start kunne de have taget den første sejr, hvis det ikke gik galt, som det gjorde for Cuando Bailando. Men måske kan de få hævn i aften i stedet. Formen er på vej frem, og selvom startsporet er svært, kan han med lidt held med positionerne være med om sejren.

Rang: A:5,2,12 B:6,9,1,11,8 C:14,4,15,13,3,7

V86-6 2640m auto – Solvalla
11 Bahama Passion
 er i god form og har været i god form i lang tid. Han ofte mødt de bedste hopper i deres årgang og klarer sig altid godt. Sporet er ikke det bedste, men hun møder lidt lettere modstand denne gang. I den sidste start så hun pæn ud som låst med gemte kræfter igen mod hårde heste. Formen er bedre end resultatrækken. Min A-hest kun 8%.

7 Teton Sweet Lindy er en solid hest, der vandt på V75 i foråret, og det ser ud til, at denne femårige hoppe begynder at komme tilbage til sin topform. Selvom den galopperede sidste gang, viste Teton Sweet Lindy god fart, og dette er en stærk pige, der vil være hård at modstå over opløbet. Hvis bare Markus B Svedberg befinder sig i en fornuftig position fra starten, er der chance for sejr (hvis den går fejlfri).

Fremhæver også 3 Fossens Wally, der fik en dårlig ryg i sidste løb, men stadig kunne vise, at formen er på toppen via en hurtig afslutning. Hun er hurtig væk fra starten, og fra en god startposition burde hun kunne finde spids i aften. Når de er i den position, trives Fossens Wally og har tre sejre i fire forsøg.

Rang: A:11 B:7,3,9,2,6,5,10 C:4,12,1,8

V86-7 1609m auto – Bjerke
4 A Perfect Dutchess
har nu lavet tre starter for Frode Hamre, og denne treårige hoppe har klaret sig godt hver gang. I den sidste start var hun helt overlegen og besejrede sine konkurrenter nemt, i den start åbnede hun i 08,5-fart! Med en lignende præstation i aften vil hun være svær at modstå for konkurrenterne. 

1 Fidanza er hurtig fra starten og løbets sandsynlige leder i starten. Hun nyder korte distancer, og for to starter siden tog hun føringen og slog derefter 4 A Perfect Dutchess. Med et lignende scenario i aften kan denne 6% vise sig attraktiv at strege her.

2 Callas der er Frode Hamres anden hest i løbet, har været solid på det seneste og kommer til starten af ​​aftenen med to sejre i streg. Kort afstand er nok ikke helt optimalt, men hvis der er et tempo i løbet, skal hun ikke glemmes

Nævner også 9 Taste of Diamond, der selvfølgelig ikke har gavn af sit bagspor over den korte afstand. Men den vil bestemt have gavn af hvis der bliver kørt lidt spidskørsel mellem 2 og 4 – og med højt tempo kan den overraske med sin speed over opløbet.

Rang: A:4 B:1,2,9,6 C:10,5,3,7,8

V86-8 2140m volt
Mange vælger at spille 6 Himalaya Sisu som en sikker i afslutningen af V86. Hun er vel også den bedste hest i løbet, men starter fra spor 1 på anden volt, hvilket kan være problematisk. Hvis kusken bare finder ud af det, er hun selvfølgelig med i kampen om sejren, og hun kan vinde fra alle positioner. Starten vil være afgørende, for hvis ekvipagen sidder fast på det indre spor, har de bestemt brug for lidt held. Senest var hun ude i et Breeders ‘Crown-forsøg på Färjestad, da sad hun fast med alt gemt bag bl.a. Global Brilliance og Fifty Cent Piece, der vandt både Dronning Silvia Cup og Sto-Sprinteren tidligere på året. I aften møder hun lettere modstand på papiret og får også den dygtige Erik Adielsson i vognen for første gang. En mulig sikker, men det kommer bestemt an på starten, men Adielsson er dog en af de bedste kuske til volt, så mon ikke de klarer dette.

På første volte finder vi 5 Primadonna Tile, der kommer fra Johan Untersteiner. Dette er et afkom efter Muscle Hill, der er hurtigt i benene. Primadonna Tile kunne være den førende tidligt i aften. Hvis de når i den position, vil Primadonna Tile være hoved modstanderen for 6 Himalaya Sisu.

Nævner også 13 Nina Ginto, der kommer i topform. Modstanden i aften er lidt lettere end hvad Nina Ginto normalt konkurrerer imod, og hvis hun kun kommer ind i løbet fra sin dårlige startposition, kæmper hun med om en fremtrædende position her.

Fra springsporet kommer 11 Thelma MM. hurtigt frem, da den er hurtig fra start, ved garderinger skal denne med.

Ranking: A:6 B:5,13,11 C:12,3,4 D:15,7,1,2,10,14,9

Husk at spil med i vores V86 andelspil via Derby25, vi tager udgangspunkt i vores analyser og tips herover samt seneste staldtips. Det koster kun 125 kr. pr. andel.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider