Søg
Close this search box.

V86 Tips & Analyse – Åby og Solvalla – 6/10

Denne uges V86 deles mellem Åby og Solvalla, og jeg synes på forhånd, at det ser interessant ud hvor der kan være gode penge og hente, følelsen er god – og det plejer at give gevinst! 

Spil med i vores V86 Andelspil

Husk! At spil med i vores V86 andelspil på Derby25 – Det koster kun 125 kr. pr. andel.

V86 Tips & Analyse

V86-1 2140m Auto
12 Run To You
ser ud til at være den klare favorit i den indledende afdeling af V86, og i betragtning af indsatsen på det seneste er det en berettiget favorit. Ja, det var måske ikke den hårdeste modstand, han stod over for i sidste løb, men det var et robust og fint indtryk, da Erlend Rennesvik rundede hele feltet og stak af med mange længder over opløbet.
Erlend Rennesvik er ikke specielt bekymret for bagsporet, da de synes, at han fungerer bedst, når han får lov at gå i ryg og ikke stresser sig selv så let, og det menes, at chancerne for at trave fejlfrit stiger derefter. Hesten er en given A-Hest og muligt sikkert holdepunkt.

13 Prosecco har ligeledes et højt niveau for klassen og skal regnes med tidligt på trods af et dårligt startspor. Hesten kommer med en dokumenteret form. Derudover foretages en række interessante ændringer, bl.a. skal hesten prøves uden sko for første gang i karrieren til denne start, og at Adrian Kolgjini også sidder op bag hesten i stedet for Jörgen Åsen bør ses som et klart plus. Til nuværende sølle 8%.

6 X.Tour er også tidligt med på min kupon. Han kan åbne rigtig hurtigt fra start, og selvom 5 Shemeansmuscle også kan åbne hurtigt fra start, tror jeg ikke, at Svanstedt er særlig interesseret i at forsvare nogen føring, og følelsen er, at André Eklundh er i spids-positionen tidligt. Han viste også fortsat form sidste gang som anden bag Grant Hall, der grundlæggende er en klart bedre hest, og fra føringen er han hesten at slå.

Rang: A:12 B:13,6,7,9 C:10,5,3,14,1,2,4,8,11

V86-2 2140m Auto
4 Tilda Express
kan være den lette løsning til løbet. Hun kvalificerede sig til både det svenske Stochampionatet og Derbystoet og har i løbet af året dystet mod de bedste hopper i kuldet, og hvis hun kommer i spidsen, kan løbet godt være slut.
Hun var dog ikke som bedst sidste gang, selvom hun bestemt ikke var dårlig på nogen måde, er det mon muligt, at de hårde løb har sat sit spor i hesten. En god A-Hest, men bagved er det mere åbent.

1 Rapunzel er ikke en vinder, men hun gør altid en god indsats, og hvis hun formår at svare Tilda Express fra starten, vil det virkelig åbne løbet op. Der foretages flere interessante ændringer i denne start, og den er registreret med en Bike, og hun vil også konkurrere uden sko. Björn Goop sætter sig selv op denne gang, og han vil nok gøre alt for at forsvare sit indre spor. Fra spids stiger chancerne markant, fordi hun har taget alle sine sejre fra den pågældende position, men det kan være en hård åbning og stumme ben til sidst.

10 Peony har en håbløs startspor, men hun har konkurreret i hårdere selskab, og stalden holder hende lig med 1 Rapunzel på ren kapacitet. Det kræves naturligvis, at der er god fart deroppe for at komme ind i kampen, men som mere eller mindre u-spillet er hun interessant.

Rang: A:4 B:1,10,2,9 C:3,8,6,7,5

V86-3 2140m Volt.
7 Crown Wise As
er en flot velstammet tre-åring, der skal ses med gode vinderchancer i dette løb. Jeg kunne virkelig godt lide indtrykket i debuten, og jeg tror, ​​det er en hest, der vil vinde mange løb i fremtiden. Han var dog slet ikke lige så god i starten efter, og han har været væk fra konkurrencen siden, og Johan Untersteiner rapporterer, at der har været nogle problemer med hesten i løbet af sommeren, men at han føler sig klar hjemme i træningen og de seneste træningsrapporter er gode.
Sporet er perfekt med springspor, og der skulle være gode chancer for at tage sig af føringen, og så er det hesten, der skal besejres for de andre.

2 Sobel Caviar var solid i sejren i debuten og var god som 2’er sidste gang også bag en god vinder. Vi vil se, hvordan han håndterer sporet i volten, men han er normalt hurtig det første stykke og skulle Henriette Larsen ramme den perfekte start, er det ikke umuligt, at han kan give favoritten kamp om spids.

4 Great Shadow synes jeg er en af ​​de bedre heste i løbet. Hesten har dog spor 4, og det er ikke optimalt. Han galopperede i sidste løb, men viste stadig en vis kapacitet i løbene før, hvor det ikke lykkedes med positionerne. Jeppe Juel kan lide hesten, og han kan helt sikkert vinde, hvis han rammer starten og undgår galop. 11 Mulberry bliver meget betroet af de tidlige spillere pga. af sin fine program-række, men det har været i billigere løb, og som meget betroet er han bare én af flere i mængden.

Rang: A:7 B:2,4,12,11 C:6,8,1,9,10,5,3

V86-4 2140m Auto
4 Somethingroyal
er et godt afkom efter Readly Express, der har set godt ud i sine to karrierestarter. I debuten slog han tidligt i galop, men kom tilbage på en god måde som fire og senest opfyldte han sin favoritrolle, da han vandt fra spids med masser af kræfter tilbage over mål. Nu er det debuten bag bilen, og det er svært at sige, hvor hurtigt han kan åbne, men skulle han komme før 7 Mayia Exclusive fra starten, så er meget vundet, selvom han ikke er afhængig af nogen spids for at vinde dette løb.

7 Mayia Exclusive åbnede godt fra spor 7 sidste gang og er også blevet rykket ned et nummer nu, hvilket yderligere øger chancerne for at kunne nå føringen. Den næstsidste gang vandt hun efter en hurtig spurt og sidste gang var hun meget god som nummer to bag en god vinder på 1.14,0 over mellemdistance, og det er stærke tider til denne type løb.

10 Västerbo Cookie var positiv i en hurtig afslutning i det sidste løb, og hans form skulle være avanceret med det løb i kroppen, og skulle der i begyndelsen være noget spidskørsel mellem de ovennævnte heste, vil hun kunne afslutte hurtigt ude i sporene. 9 Succesion, får også mange streger af de tidligere spillere. Hesten får Örjan Kihlström i sulkyen igen, og de har vundet sammen før. Men sporet er dog ikke det bedste, og Daniel Redén siger, at hun ikke kan lide at gå i ryg, så den ranker jeg lidt ned pga. dette.

Rang: A:4,7  B:10,3,9 C:12,6,1,8,2,11

V86-5 2640m Volt
1 Milos Ganador
svarede for en positiv afslutning sidste gang, og der skulle være en god chance for at få en god tur på indersporet i ryg her, der med Åby’s Open Strech kan være en fordel, da hesten kan afslutte rigtig stærkt. Der virkelige gode rapporter fra stalden. Ifølge Jepson har hesten taget løbende godt, og den føltes bedre end nogensinde i sidste løb. Det vil desuden være uden sko denne gang, hvilket er et klart plus for denne hest. En fræk tips-etter til kun 2% i et åbent løb, der kræver en del streger.

4 Dortmund har måske ikke præsteret på det niveau, han gjorde tidligere på året. Senest blev der dog foretaget nogle interessante ændringer på hesten, hvilket viste sig at være godt, da han bl.a. skulle konkurrere med blinkers, og det samme til dette løb. Han vandt da hjemme i Danmark på 1.13.2 over mellemdistance, og han så ud til at være helt ubrugt over mål, og formen burde nu være tæt på top. Den lange distance er kun en fordel, fordi han er mere stærk end hurtig, og at Johan Untersteiner vil køre denne gang i stedet for Baek Nilsen er et kæmpe plus.

6 Oracle Tile er en vinderhest der har vundet halvdelen af sine ​​karriere starter. Den er vandt til den lange distance, og han opførte sig godt i volten sidste gang, men det har ikke altid fungeret, og vi får se, hvordan den håndterer volten denne gang. Han har slået bedre heste end dette før, og er derfor given på kuponen.

Rang: A:1,4,6 B:3,6,7,8,11 C:9,5,10,12

V86-6 1640m Auto
Her tror jeg, at to heste skiller sig ud på forhånd, og de kommer begge fra samme stald. På kapacitet er 7 SG Kingstone nok den bedste af de to, men han er ikke helt stabil i sine præstationer, også selvom han har vist god form på det sidste. Han støder helt sikkert på enklere heste, end han er stødt på, men det kan være svært at komme til fra dette spor.
Jeg synes spilprocenterne adskiller sig alt for meget i spillet i forhold til holdkammerat 1 Mojo Express, som har et bedre startspor og er hurtig fra start og har en god chance for at tage sig af føringen fra sit indre spor. Jeg har svært ved at se, hvem der skal sætte tempoet udadtil, og hvis staldkammeraten kommer tidligt frem, vil han jo bare køre roligt i dødens og ikke lægge for meget pres på Mojo Express. Magnus A Djuse, der sidder i vognen til denne gang, har vundet med hesten før, og den vil også være uden sko for første gang i lang tid.

Jeg nævner også 11 Hipster AM og 12 Pewdiepie, der begge har kapacitet til at vinde her, men de har trukket de dårlige spor, og på den korte distance har de virkelig brug for et over-tempo, men skulle det ske er de bestemt ikke væk.

Rang: A:1 B:7,11,5,4,12 C:3,2,9,10,8,6

V86-7 1640m Auto
Umiddelbart et meget åbent løb. 5 Kirsi Boko var klar favorit i sidste løb, men var en skuffelse fra føringen dengang. Jeg har ikke kunnet læse mig til hvilken grund der var til dette, men når de tager hende ud i løb så hurtigt igen, må vi gå ud fra, at hun er i orden. Hun er hurtig fra start og skulle hun komme i spids, stiger chancerne yderligere, men der er flere, der kan åbne hurtigt, og det kunne være god fart i starten. Hun er dog ikke afhængig af nogen spids for at vinde løbet, og jeg tror på, at hun har den bedste chance for at vinde i løbet.

God fart i løbet vil helt sikkert gavne 11 Downtown Girl, der virkelig har fundet topform med tre sejre i streg. Hun vandt 45 gange pengene sidste gang og slog Kirsi Boko den gang, og det er en sejrrig dame, der har vundet ni af tolv løb i sin karriere, og hun har nu bevist, at hun er god i klassen også på svensk grund. Hun har en god ryg i starten og burde kunne komme godt fremad mening på trods af hendes bagspor og uden problemer vil hun slutte skarpt igen.

3 Kattis J. Boko stiger på sin balance uden sko, og kan åbne hurtigt fra starten. Det kan dog koste at forsvare føringen, og hun er dog ikke topfavoritten i min bog. I spidsen er hun normalt rigtig god, da hun har vundet fem af seks gange, at hun har været i spidsen. Taktikken er dermed klar fra Conrad Lugauer. Nævner også 1 Hazyshadesofwinter der er blevet behandlet efter sidste gang, og det lyder opad fra stalden. Hun er hurtig fra starten, og selvom det bliver svært at holde spids, får hun en god tur på det indre spor. Hvis hun er forbedret nu, skal hun bestemt regnes med via Open Strech.

Ranking A:5,11,3 B:1,2,12 C:10,4,6,7,9,8

V86-8 2140m Auto
6 Sidney Celeber
ser ud til at være en af ​​rundens store favoritter, og det er der ikke meget at sige til. Han var i fantastisk form sidste gang, da han vandt overbevisende før Champ Lane og Bandido Gar. Der vil sandsynligvis ikke være nogen føring denne gang, fordi han har 3 Mega Star på indersporet, der nok tager sig af spids initialt. Det er dog lettere modstand denne gang, og han kan godt vinde på den hårde måde fra dødens. Det vil være uden sko for første gang i karrieren nu -som en test for større opgaver. God A-hest.

9 Four Guys Dream er dybest set en klassehest, der har vundet på V75 før, og han ser ud til at være på rette vej nu igen. Han har set meget flot ud i de seneste starter i hurtige afslutninger. I betragtning af at Sidney Celeber sandsynligvis bliver nødt til at udføre noget arbejde undervejs, burde det passe til Four Guys Dream, der kan køre i ryg og afslutte stærk over opløbet.

Jeg nævner 11 Riptide R.D. der med de rette rygge, kan være et frækt bud til kun 4% på nuværende. Den har en god spurt at tilgå og har haft hele otte top 3-placeringer i år, samt 3 Mega Star som jeg kort nævnte længere oppe, i fjor supersjokkede den på netop Solvalla (13.07.2020), og gik da 12,4-2140m fra et ellevtespor bag bilen.

Ranking A:6 B:9,11,3,8 C:5,1,7,2,10

V86 Åby & Solvalla 6/10
V86-1: 12* Run To You / 13,6,7,9
V86-2: 4 / 10,9,2,1,6
V86-3: 7* Crown Wise As / 2,4,12
V86-4: 4,7 / 10,3,9
V86-5: 1,4,6 / 8,3,11
V86-6: 1 / 7,11,5,4,12
V86-7: 5,11,3 / 1,2,12,10
V86-8: 6* Sidney Celeber / 9,11,3,8

Husk! At spil med i vores V86 andelspil på Derby25 – Det koster kun 125 kr. pr. andel.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider