Søg
Close this search box.

V75 Skellefteå 2/10-21

Lørdagens V75-løb arrangeres af Skellefteå. Runden er krydret med en god stor Jackpot på 58 millioner svenske kroner. Det er værd at bemærke, at Skellefteå har open-strech, så dette skal man tænke på når tegnene skal sættes.

V75 Andelspil

Husk at spil med i Odds-Betting.dk andelspil her. Sammen står vi stærkere – Vi spiller med udgangspunkt i vores analyser, samt de sidste nye stald tips.

Det koster kun kr. 125 pr. andel.

V75 Analyse

V75-1 2140m volt
Umiddelbart en åben første afdeling af V75, hvor flere heste har kapacitet for at tage sejren. 4 Mellby Ironman var ude i klasse I -finalen så sent som i lørdags. Der endte de fjerde inde og fik aldrig rigtig chancen. Men træner Robert Bergh gav Mellby Ironman lige så god en chance som sin staldkammerat Condior inden løbet den dag, hvilket siger noget om, hvordan hesten har det hjemme i træningen. 

7 Showtimejackflower har klaret sig godt siden han kom til Oskar Kylin Bloms. Sidst sad den fast med det der lignede en masse kræfter, og nu da Oskar Kylin Blom har anmeldt hesten allerede her igen, så deler han nok mine tanker om at han var ukørt. For fire starter siden sluttede han hurtigt bag Naheed for derefter at vinde et bronzeforsøg på V75. For to starter siden rejste de ned til Jägersro, hvor forholdene var forkerte med bagspor på en upassende bane. I dag er startpositionen spændende, og hvis Oskar Kylin Blom rammer starten, kan han hurtigt åbne. Skulle de finde hele vejen til såids, vil han ikke være let for de andre at hente.

5 Leave Your Sox On har imponerende tre sejre i streg på kontoen inden dagens start. Dette er et fint individ, der altid har vidst, hvor målstregen er, men følelsen er, at han har taget endnu et skridt i sin udvikling på det seneste, da han har udviklet både sin holdning og styrke. Spor fem i volten på Skellefteås smalle bane er ikke fordelagtigt, men hvis Ulf Ohlsson kan få ham afsted fra starten, er ekvipagen en given vinder i løbet igen.

11 Kalashnikov, kunne have gavn af, hvis løbet var 500m længere. Men skulle der være et godt tempo undervejs, er der både form og kapacitet til en skarp afslutning.

Rang A:4,7,5 B:11,3,9,8,1 C:10,6,2

V75-2 1640m auto
Hvilken klasse 9 Tangen Haap viste sidste gang i Unionstravet. Der tog de sig øjeblikkeligt af føringen og vandt til sidst sikkert med Erik Adielsson i vognen. Formen er stadig god, og i min bog er dette hesten i løbet. Adielsson sidder i vognen igen, hvilket er et plus. På trods af bagspor i dag ser opgaven her passende ud, han klarer sig også godt bagfra, og et tidligt fremskridt må forventes her. 

Nærmeste modbud er i min bog 1 Stjärnblomster, der har fem sejre i streg på kontoen, hvilket er overbevisende, han imponerede også i STO-SM sidste gang, da Stjärnblomster gik rundt fra en svær startposition. Han kan åbne hurtigt fra start og selvom den indre bane kan være vanskelig på Skellefteå, er de sikret en god tur, specielt med tanke på Open Strech.

Nævner også 2 Våler Nikolai, som jeg sidst troede på – på Bergsåker. Men der kom en galop i en lidt trang situation og galoppen er ikke noget hesten kunne gøre for. Han blev nummer fire bag Tangen Haap i Unionstravet. Nu er startpositionen god, og holder han sig bare til den rigtige gang-art undervejs i løbet, er chancen for en top placering god.

Rang A:9 B:1,2 C:10,8,3 D:6,7,5,4

V75-3 2140m volt
8 Diones Emerald
får tipsetteren i dette løb. Først og fremmest har Daniel Wäjersten fortsat været i god form i stalden, og den dygtige Bergsåker -træner begynder nu for alvor at tage sig selv alvorligt på den store scene. For det andet sidder han bag en hest, der er ekstrem starthurtig i både volt og autostart og fra en passende springspor, vil den taktisk dygtige kusk hurtigt tage kampen op med Bird Lane, der står 20 meter længere fremme. For det tredje står den uerfarne favorit, som den eneste hest på førstevolt og dermed vil undertegnede ikke blive overrasket, hvis Diones Emerald flyver forbi Robert Bergh gennem første sving, hvilket nemt kan føre til at Bird taber stilen og går i galop. Et muligt scenarie? Der er et par væsentlige faktorer, som meget vel kan bestemme resultatet af løbet.

1 Bird Lane er en mange vil spille som sikker. Men ikke undertegnede. Heste har nu lavet fire starter siden comebacket, og det har resulteret i to sejre . I den sidste start var hun ude i et Oaks -forsøg, hvor Bird Lane tog føringen efter en skarp åbning og klokkede til 07,8 første 500m. Herefter måtte hun slippe føringen, men sluttede okay bag blandt andet Kashmir River og Glamorous Rain, dog tabte den lidt stilen på det sidste stykke. Den skal selvfølgelig med på kuponen, men det er bestemt ikke en sikker i min bog.

Rang A:8,1 B:9,15,11 C:12,2 D:13,10,7,3,6,4,5

V75- 4 2140m auto
Et åbent koldblodsløb, hvor vi ranker 14 Grisleprinsen GL først. Dette er en solid femårig, der har vist høj kapacitet på sine toppe, blandt andet har han en andenplads i det svenske Koldblods Derby fra sidste år på sit cv. For fire starter siden viste han hele sin repertoire, da de imponerede og afsluttede stærkt. Med hensyn til hastighed står han for sin egen klasse i dagens løb. For tre starter siden sluttede han de sidste 800 m via 20,6 og var ikke langt bag Våler Nikolai i mål. Våler Nikolai, der starter i et helt andet løb i dag. Hvis Grisleprinsen GL er i en okay form, ​​skal han være given i kampen om sejren her.

3 Eld Tekno er nået til finalen i både det svenske og norske derby i år, hvilket siger en masse om hestens kapacitet. I dag har de en god udgangsposition, og målet er sat mod spids. Når han er i den position, vil han være svær at komme forbi for de andre.

7 Buska Blyg, har nu to løb i kroppen efter hvile og sidst viste de, at formen er stigende. Dette er en hest der tog seks sejre i streg i løbet af vinteren, og selvom startpositionen ikke er optimal, skal han bestemt ikke ignoreres, hvis det løser sig herfra.

12 Kalmar er også en hest med høj kapacitet, men som ikke har fået det til at fungere på det seneste. Men nu har den et løb i kroppen, og den kan stå for en lignende præstation, som da den vandt på V75 i juli.

Rang A:14,3 B:7,12,11,15 C:13,8,10 D:6,4,9,1,2

V75-5 2140m auto
1 Underbarosåfin
har virkeligt klaret sig godt siden han kom til Henrik Svenssons stald. I den sidste start vandt han let efter at have fløjet forbi feltet under sidste omgang, hvor det så ud som om der var endnu mere at gi’ af. Han kan åbne hurtigt fra start, men som vi tidligere har nævnt, er det indre spor ved Skellefteå ikke fordelagtig, og når træner Henrik Svensson også meddeler, at Underbarosåfin kan blive for hidsig, hvis man kræver for meget, tror jeg hellere på en passiv tilgang fra start. Men uanset kørsels scenarier bør Underbarosåfin ses med en god chance for at vinde løbet i forhold til dens kapacitet.

4 Bosse Bee galopperede i sidste løb med masser af kræfter i behold. Følelsen er, at formen er der, og når han også skal konkurrere uden sko i dag, ser jeg det som et klart plus. Han kan åbne hurtigt fra start, og skulle han nå føringen, vil det være en hård nød at knække for de andre.

Nævner også 2 Burj Khalifa der ser ud til at blive glemt af spillekollektivet til nuværende sølle 2%. Er også hurtig fra start, og desuden har vallakken nu to løb i kroppen efter en kort pause, og formen skal være på toppen og med dygtige Sandra Eriksson der styrker i sulkyen, skal denne være en man skal huske at have med på kuponen. 

Rang A:1,4 B:2,7,3,6,5 C:8,9,11,10,12

V75-6 1640m auto
5 Devils Tongue
var kun en halv længde fra kvalifikationen til det svenske travkriterium i sin sidste start. Formen er god, og Devils Tongue kan åbne godt fra start og de øjner nok spids, men det er ikke sikkert at de når den. Men når han er i den position, er han ubesejret på to forsøg og skal ses med en god chance for at vinde igen. 

2 Ithinkiama Genius er en hoppe vi kender ​​i forbindelse med da hingsten besøgte svensk jord sidste år. Dette er en vinderhest der også har en vidunderlig acceleration bag bilen. og med den kan Veli-Pekka Toivanen bestemt ikke tænke på andet end føringen med det samme. Hvis de når spids, vil denne ekvipage være en hård nød at knække også for Devils Tongue.

10 Master Sånna har vist gryende form siden han kom til Robert Bergh. I sidste start sluttede de hurtigt via 10,5 på 800m, hvilket var nok til sejr. I dag er startsporet ikke den bedste på den korte bane, men formen er god, og hvis det løser sig rimeligt med positionerne, er de langt fremme igen.

Nævner også  11 Money Smile, der ikke må glemmes, på trods af det kedelige udgangsspor. Denne fireåring har stor kapacitet til klassen, og nullet i sidste start skyldtes en balancekorrektion, der simpelthen ikke blev godt. Nu går de tilbage til den gamle balance og Per Linderoth, må ikke glemmes ved gardering.

Rang A:5,2 B:10,11,7,6,8 C:9,1,3,12,4

V75-7 2140m auto
2 Van Gogh ZS
 leverer fortsat konsekvente, stærke præstationer i hårde løb. Sporet blev nu fordelagtigt for Robert Berghs denne gang, og undertegnede ser det ikke som umuligt, at føringen nås, hvilket selvfølgelig vil forøge vinderchancen. Køres nu uden sko, hvilket hæver den syv-årige sig også et par meter frem i forhold til kapacitet og generelt er der ikke meget der taler imod chancen for sejr. 

5 The Bald Eagle fik dagen ødelagt af Morotai Degato i sidste løb, da der blev kørt meget stramt – han blev påkørt og det endte med en galop for The Bald Eagle. Men før det havde The Bald Eagle klaret sig rigtig godt, og hvis formen er bevaret, kan vi regne med en god præstation igen. Han kan åbne hurtigt fra starten, og ligesom mange andre i løbet er det fuld fart fra starten. Men uanset om det bliver spids eller ej, skal de ses med en chance for sejr her.

1 Even’s Cool Boy vandt fra dødens i sin sidste start og viste, hvilken stor indstilling og kapacitet han har. Han har også vist sig at være i stand til at åbne hurtigere og hurtigere fra start, og selvom spor 1 måske ikke er så fordelagtig her, vil de prøve at finde en vej ud så hurtigt som muligt.

Rang A:2,5,1 B:12,3,7 C:4,10,11,8,6,9

Husk at spil med i Odds-Betting.dk andelspil her. Sammen står vi stærkere – Vi spiller med udgangspunkt i vores analyser, samt de sidste nye stald tips.

V75 Tips Skellefteå lørdag 2/10 – Den Lille Kupon
V75-1 4,7,5,11
V75-2 9 Tangen Haap
V75-3 8,1
V75-4 3,14
V75-5 1,4
V75-6 5,2
V75-7 2,5,1

192 rækker x 0,50 = 96 Kr.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider