Søg
Close this search box.

V86 Jägersro & Solvalla Onsdag 29/9-21

Onsdagens V86 deles mellem Jägersro og Solvalla, og i denne uge krydres runden også med en stor Jackpot på 14,6 millioner danske kroner.

Vi spiller kører som sædvanligt et V86 andelspil via Derby25. Det koster kun 125 kr. pr. andel, og du er mere end velkommen til at være med, sammen kan vi vinde mere;) Du kan nederst på siden se vores samlede forslag.

V86-1 2140m Auto
9 Velten Red Red Red
(UDGÅET) har kun startet i Sverige ved en lejlighed før og bortset fra Mysitic Mom, som han blev slået af over opløbet, kunne han efterlade andre konkurrenter langt bagefter, og jeg kunne godt lide, hvad jeg så af denne hest .
Det er en sejrshest, der har vundet tre af fire løb efter en pause hjemme i Tyskland. Et bagspor på Jägersro er naturligvis ingen fordel, men jeg tror, ​​han kan ende fint i andetsporet direkte.

4 Riley SW var god på Charlottenlund for to starter siden og var stærk, men modstanden var heller ikke skræmmende. Hjemme i Sverige har han haft lidt sværere ved at vinde løb.
Han er dog hurtig fra start, og det er ikke umuligt, at han kan komme til spids, og fra den position vil det være hesten at slå, hvis han får lov til at bestemme.

Jeg nævner også 7 Hazard In, der gav en formbesked i Danmark sidste gang, da han kontrollerede vandt løbet fra dødens. 

Rang: A:9 B:4,7,8,3 C:6,1,2,11,5,10,12

V86-2 1640m Auto
3 Keely Queen Er
. Ser ud til at have fundet topformen og kunne sejre efter en røgfyldt afslutning på V86 sidste gang, hvor hun efterlod gode heste med mange længder til sidst. Hun er virkelig hurtig fra starten og burde have en fornuftig chance for at finde spids, og selvom Hans Crebas siger, at hun går bedre i ryg, så satser det på spids og slut, da det nu er over den korte distance. Ifølge Hans Cebras, så mener han selv at sejrschancen er 8 ud af 10, en mulig sikker.

5 Sashay Kemp galoperede i spidsen i det sidste løb, men tiden før var hun god bag Sister Sledge, der jo er en enestående hest. Björn Goop sidder op denne gang, og hun er også registreret uden sko på alle hove, hvilket føles interessant. De vil helt sikkert prøve at få spids her, så det bliver nok en kamp mod Keely Queen Er.

4 Viveur Bi er en hest, der hovedsageligt lever af sin styrke, så jeg tror, at det kan være svært at komme ind i kampen over den korte distance. Kan dog hjælpes på vej, hvis de førnævnte kører sig trætte i en kamp om spids, hvilket også vil gavner hestene på de bagved liggende spor.

Rang: A:3 B:5,4 C:1,10,11,6,8,9,7,2,12

V86-3 1640m Auto
4 Hepburn
galoperede i debuten og har siden været ansvarlig for to stærke indsatser, og det ser ud til at være en solid hest, og han skal ses med en god chance uanset positionerne. Han kan åbne anstændigt fra starten, og at finde spidsen her er ikke en utopi, og hvis han kommer dertil, vil de andre have meget svært ved at besejre ham.

2 Urban Africa kommer ligesom favoritten fra stalden Kolgjini, og det er en hest, der tales meget godt om fra stalden. Det meddeles dog, at de vil tage det roligt fra starten, og prøve at køre til sidst, så spørgsmålet er om der bliver for langt frem? Han er nok ikke meget dårligere end favoritten og med lidt tempo deroppe kan han tage mange over opløbet.

3 Gio Cash kommer fra Tyskland, og rapporterne er gode. Han vandt sin debut hjemme i Tyskland på 1.14.8 over den korte distance og foretager nu en interessant tur til Sverige. Han ser ud til at være hurtig i benene, og Dion Tesselaar kan meget vel tage sig af føringen, og så får vi se, hvordan han lægger taktikken, men jeg tænker, at han vil køre i den position.

Rang: A:4,2,3,1 B:5,6 C:9.12.11,10,7,8

V86-4 2140m Volt
12 Kawana
synes jeg er en bedre hest end favoritten (7 Miss Miss 64%) og hun har kun misset podiet ved en lejlighed, hvor den blev nr.4. Jeg tror, ​​der er flere hastighedsressourcer i denne hest, men hun har i stedet fået et klart vanskeligere startspor end den nuværende favorit. Anders Eriksson må se fremad, hvis det går for langsomt deroppe, så må vi se, om hun er god nok til at gå forbi favoritten.

7 Miss Miss synes at er en for stor favorit, da den er streget til hele 64% på nuværende tidspunkt. Tag ikke fejl, det er en fin hest der har vundet tre af syv løb i sin karriere, og hun vandt på en god måde fra spids sidste gang. Hun kan åbne hurtigt fra starten og har fået en passende position med sit springspor. Hun er dog stadig uerfaren og har galopperet ved et par lejligheder, og jeg har ikke fuld tillid til hende. Skulle der også være en om-start eller to, er jeg ikke sikker på, hvor godt hun håndterer det.

2 Kylie C Boko er meget fin hest og klarer sig godt hver gang uden at komme helt op, og hun jagter derfor stadig sin første sejr. Det er dog en hest under udvikling, der har mødt hårdere heste, end hvad hun støder på nu, og hun klarer starten okay fra sit smalle startspor, tror jeg hun vil være med fremme.

Rang A:12,7 B:2 C:5,8,11,3,6,1,10,4

V86-5 1640m Auto
3 Night Brodde
har her fået gode betingelser. Det er en kort afstand hjemme på Jägersro, han er hurtig fra start og trives også bedst, når han kommer til at trave i føringen. De værste modstandere på forhånd har fået svære startpositioner. Der er gode rapporter fra stalden, og det kan væres spids og slut, så mulig sikker. Dog er der nogle stærke modbud.

9 Campo Bahia. Alle ved, hvilken utrolig stor kapacitet han har, men spørgsmålet er, om vi nogensinde vil se Campo Bahia præstere på det niveau, han har gjort før igen?
Conrad Lugauer var skuffet efter indsatsen i Kalmar sidste gang, da han manglede det rigtige pres i hesten, men kapaciteten er der.

8 Zarenne Fas har dystet mod eliten hele året og har været vanvittig god fra tid til anden. Jeg tror de vil prøve fra start og søge fremad, det lugter lidt af dødens, men der er mange hurtige startere indenfor, og risikoen for at han ender på vingen er overhængende.

Rang: A:3 B:9,8,4,6 C:1,2,5,10,7

V86-6 1640m Auto
5 Blu De Prussia
var mildest talt imponerende i sin svenske debut sidste gang, da hun vandt trods at skulle gå 600 meter i fjerde og tredje spor, før hun kunne gå videre til dødens med 1000 meter til mål. På trods af den hårde start kunne hun tidligt tage greb om spids og formåede at holde til sejr, da hun blev udfordret over opløbet. Denne gang ser det ikke ud til at det skal være en lige så hård start, og jeg tror, ​​hun vil finde det spids på ny. Mulig sikker på kuponen.

6 Qvanting Indika har været god hver gang og bortset fra årets debut, da han galopperede, da har han faktisk været af podiet hver gang. Senest holdt han klart godt som anden efter et hårdt løb uden for lederen, og han har haft mange hårde ture på det sidste. Skulle favoritten skuffe denne gang, kan det være tid til en sejr igen.

2 Holy Ground er en ret god hest at have på sin kupon, men han vinder sjældent løb. Nu bliver det uden sko for anden gang i karrieren, og Örjan Kihlström sidder op, og med et godt startspor burde han få et fornuftigt løb.

Rang: A:5 B:6,2,4,7,10 C:8,1,10,11,12,9

V86-7 2140m Auto
6 Valor Kronos
blev det galop for i sidste start, og den dag blev ødelagt. Han er normalt ikke særlig usikker, og jeg ser det som en ulykke i arbejdet, og jeg er af den opfattelse, at det kan blive en hurtig hævn her. Han kan åbne godt bag bilen, og jeg tror, ​​han kommer forbi Unico Broline fra starten og finder føringen, og så er det hesten, der skal besejre for de andre.

3 Unico Broline føles som den værste modstander på forhånd. Skulle Christoffer Eriksson lykkes med at holde Valor Kronos væk fra start, er der vundet meget. Jeg er dog af den opfattelse, at han ikke formår at holde Valor Kronos fra spids, men det er absolut ikke umuligt.

11 Bravo Santana (UDGÅET)forventede jeg mig mere fra sidste gang han svigtede føringen. Dette kan meget vel være løbets bedste hest, og han går godt selv i ryg. Skulle der være et langvarig kamp om spidsen mellem de ovennævnte heste, vil han helt sikkert afslutte stærkt over opløbet

Rang A:6,3,11,7 B:2 C:1,9,8,12,4,10,5

V86-8 2140m Auto
Et mere åbent løb til at afslutte omgangen med. 8 Breeze (UDGÅET) er nok den bedste hest og leveret flere fine præstationer på det seneste. For to starter siden var hun nummer to bag Islay Mist Sisu i en E3-finale, og hun stod for en stærk spurt sidst som tredje bag Kashmir River, der så sent som i lørdags var heroisk som tredje i svenske Trav-Oaks. Sporet er selvfølgelig ikke så godt her, men hun er solid og tåler at gøre en del arbejde.

7 Cintra imponerede mig meget sidst, da hun vandt utrolig let, selvom hun tabte meget fra starten, og selvom modstanden klart var lettere dengang gik hun i en 10-tid i løbet af den sidste omgang, og følelsen er, at hun også er god mod disse heste.

1 Aranka Face har endelig fået et godt startspor, og jeg tror, ​​at der er en god chance for at beholde føringen fra start. Hun var klart forbedret i et udtagelsesløb for Svenskt Trav-Oaks sidste gang som tredje, og det føles som om hun er mere klar nu. Det vil være uden sko igen, og det kan meget vel være et spids og slut her.

Rang A:8,7,1,3,4,7 B:12,9,6 C:5,2,11,10

Tips V86 Jägersro & Solvalla Onsdag 29/9-21

Spil med i vores V86 andelspil via Derby25.

Held og lykke med spillet derude.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider