Søg
Close this search box.

V75 Tips & Analyser Solvalla 25/9-21

Der køres V75-finaler fra Solvalla denne lørdags, bl.a. finalen i Svensk Trav Oaks og Svensk Trav Criterium som prikken over i’et. Vi vil dermed komme til at se mange flotte løb i løbet af dagen. Nedenfor er mine V75 -tips og analyser.

Husk at spil med i vores V75-Andelspil via Derby25. Det koster kun kr. 125,- pr. andel.

V75 Tips & Analyser

V75-1 2140m auto
Vi starter V75 -spillet med en stor favorit i 4 Admiral As. Han tog hævn over sig selv senest efter galoppen i Jubilæumspokalen tidligere. Han havde spor tolv bag bilen, men blev kørt offensivt, med en omgang tilbage var de i spidsen. Fra den position forsvarede de sig godt og kunne køre den hjem til endnu en god sejr. Kapaciteten er meget høj, og også for høj til Silverdivisionen, hvilket vi nok får at se her. Han nyder Örjan Kihlström i vognen. De har vundet fire af de fem starter, de har deltaget sammen. Fra spor fire vil de sandsynligvis køre fremad. Kun galop vil forhindre Admiralen at vinde.

Det værste modbud er 5 Rackham, der kommer med to sejre på kontoen. Formen er i top og senest imponerede han i sin debut i Silverdivisionen. Derefter vandt de efter at have gjort det meste af løbet i dødens. Fra stalden lyder de optimistiske og tror, ​​at de kan blande sig i sejrstriden, hvis Admiral As ikke får lov at tage føringen for let. Rackham er hård og solid, og at han kan lave meget arbejde på egen hånd.

Nævner også 1 Sweetman, der sidst vandt let i et billigere løb. Nu er det selvfølgelig hårdere imod, men denne femåring, kan godt åbne fra start, og har aldrig tabt fra spids. Hvis han kommer dertil i dag, bliver det spændende at se, hvor længe lyset forbliver tændt.

Ranking: A;4 B:5,1,6,7,3,8 C:2,9,10,12,11

V75-2 2140m auto
Desværre er Double O.Seven blevet strøget fra startlisten, en hest i alle der har fulgt mine tips, er en hest jeg holder af og som jeg også havde som sikker sidst på V75 til kun 18% – Ja, og han vandt! 2 Parker er vel den bedste hest i løbet nu, men er nu dårligere stillet ved at blive flyttet til det indre spor, da han ikke kan åbne hurtigt fra starten og bliver nødt til at stole på turen, og at han kan komme ud i sporene og ikke bliver lukket inde. Han er stærk og solid og kan meget selv, og skulle det fungere godt, bliver han bestemt kørt offensivt. Men med flere stærke individer i løbet er det ikke sikkert, at det nu bliver så let. Der er dog masser af kapacitet, han var tredje i Derby -kvalifikationen for to starter siden og vandt senest V75 trods en hård rejse. Spørgsmålet er om han kan få frit løb til sidst. En favorit i fare, men en streg du ikke tør spille uden.

En, der derimod drager fordel af en intern strygning, er 4 Santos de Castella. Inden den sidste var der positive toner fra stalden, men dagen blev ødelagt af en punktering kort efter starten, og løbet er bare at glemme. Santos de Castella er en solid hest, der er god for klassen, og han er kvik fra starten. Jeg er inde på, at ekvipagen er i føringen efter et stykke tid, og i den position har de fem sejre i seks forsøg.

Nok er startpositionen beklagelig for 12 Sourire Frö, men den lovende treåring går fra alle positioner, og alle omkring hesten er bestemt virkelig sultne efter hævn efter den sjuskede i Criterium-kvalifikationen, hvor hingsten sad fast med kræfter over mål. Har absolut topform og toppræstation må forventes!

Nævner også 3 S.G.Kingstone, der kommer til dagens start med to sejre i bagagen. Senest vandt de imponerende fra dødens og for to starter siden slog de Parker via en hurtig afslutning.

Ranking: A:2,4,12,3 B:5,7,8,9 C:10,11,6

V75-3 2140m volt
En åben diamanthoppefinale på forhånd, der løber over tre volt. Så her skal der umiddelbart garderes bredt.

5 Rarity A.F. er en sejrrig fireåring, der har vundet syv af sine tolv starter i livet, og som bliver bedre og bedre for hver start. I næstsidste start måtte hun lægge et stort pres på den fjerneste langside og måtte til sidst opgive at hente 1 Minucci Zon. Men til starten af ​​aftenen forstærkes hoppen af ​​Örjan Kihlström i vognen for første gang, hvilket føles spændende. Ifølge træneren har Rarity A.F. taget det sidste løb godt, og selvom spor fem på volt ikke er det bedste, så kan den åbne okay. Selvfølgelig øger chancen for sejr også hvis de når spids. 1 Minnucci Zon havde samme startposition i sidste løb og åbnede derefter godt fra start, men de valgte at slippe føringen til 5 Rarity AF, dette viste sig at være smart, da hullet kom, og de vandt derefter sikkert til sidst . Vil der være et lignende kørsel i dag? Uanset hvad er ekvipagen oppe og udfordrende for sejren her.

2 Bowling El Mar er hård og solid, hun trives bedst, når hun får lov at køre på i sit eget tempo i løbene. Sidste gang var det ikke så passende løb med et rykende tempo, men Bowling El Mar sluttede stadig godt. For to starter siden vandt hun på et meget flot, og indtrykket var godt. Er igen registreret barfodet hvilket er optimalt. Kun 6%!

7 Saga Doc vinder sjældent, trods stærke præstationer i meget hårdere omgivelser end her. Grunden til dette er som sædvanlig, at hoppen ofte køres på chancen for at levere bedst muligt og mere end én gang er den blevet sent fremad for sent.

Nævner også 13 Zante Grif, der stod for en god indsats i sidste løb, men ikke kunne modstå 15 Activated det sidste stykke. Zante Grif trives bedst, når han kommer til at angribe bagfra, som burde passe godt i dag. Derudover vil han konkurrere barfodet for første gang på svensk jord, hvilket er interessant, men udgangspunktet er naturligvis et minus.

15 Activated har også vundet lignende løb før, og grunden til den ringe præstation senest skyldes at hesten ikke kunne lide de hyppige starter, nu har den fået hvile som ved forrige start hvor den bla.. vandt foran 13 Zante Grif.

Vi kunne nævne flere, der har chancen med det rette løb, bl.a. også 8 Darah Bibo, der kommer i god form og kan åbne godt fra starten. Vi ved alle, at kapaciteten er der, og hvis hun kun har sin dag, skal Darah Bibo ikke ignoreres. Alle i Rank A og B, kan vinde dette løb.

Ranking: A:5,1,2 B:7,13,3,8,15,10,6 C:12,11,4,9,14

V75-4 2140m bil
1 Senorita Tokyo
er stadig ubesejret efter fire starter i livet, og hun har imponeret hver gang. Senest fik hun et godt løb og bestemt bestemt stil sidste bit via en hurtig finish, og fik skovlen under Great Skills. Hun kan godt åbne fra starten, og selvom den indre bane kan være en fælde, er Senorita Tokyo min leder af løbet, da den værste modstander til spids er 2 Red Lady Express, og denne tager ikke en længde på Senorita Tokyo. Når hun er i spidsen, er hun så naturligvis svær at slå.

2 Red Lady Express vandt E3 i juli og starter i dag med fire sejre i streg. Dette er en hård pige, der både er smidig i benene, men som også kan gøre nogle ting selv. Men uanset om Red Lady Express tager føringen eller ej fra start, er der kapacitet til at vinde løbet.

10 Glamorous Rain gjorde comeback for to starter siden og vandt derefter let efter en hurtig afslutning, uret stoppede ved 10,8 de sidste 800m. I sidste start var det en hård start på løbet, før hun efter 750m kunne overtage føringen. Herefter holdt hun tempoet godt, selvom hun måtte kapitulere til sidst til en andenplads. Nu med to præstationer inde i vesten må topformen at være tæt, og når træner Daniel Redén også vælger at lette sit udstyr, kan vi regne med en god præstation. Med Örjan Kihlström i vognen, når der er et stort løb, ved vi alle, hvordan det normalt ender, ikke?

12 Great Skills er en flot hest. Både Per Lennartsson og Hans-Owe Sundberg har ikke sparet på hyldesterne omkring denne langbenede treåring, der helt sikkert går en særligt spændende fremtid i møde. Men med andenpladsen i kvalen, viste vi at den ville få et ringe spor i finalen, men undertegnede kan også se et glimt af lys i, at Per Lennartsson muligvis kan finde ryggen af ​​Örjan Kihlström. Hvis den taktiske manøvre lykkes, kan trækhjælpen være optimal under sidste runde, og så er denne ekvipage naturligvis ikke ude af sejrskampen.

Nævner også 4 Lara Boko, der gjorde det godt sidste gang, og hun kan meget, når hun optræder i toppen. Fra en god udgangsposition er følelsen, at Lara Boko får et passende løb i et højt tempo, hvilket vil betyde, at hendes finish bliver god. Og så vil jeg også nævne 3 Isabelle Sisu. Isabelle kørte med sparede kræfter i sit forsøg og Jepson er dygtig til at køre og vinde løb, selv med kræfter tilbage. Så der er nok mere i denne. Hesten er ubesejret, hvilket vi godt kan li´. Nu har den fået et bedre spor, samt vil de køre uden sko for første gang og optimere udstyret med bike mm. Må ikke glemmes på seriøse kuponer.

Ranking: A:1,2,10 B:12,4,3,6 C:5,9,8,11

V75-5 2140m auto
9 Perpetuate
kommer til denne start med to sejre i streg på kontoen. For to starter siden vandt han på trods af at han skulle udføre arbejdet i dødens, og senest vandt han let fra føringen efter at have afsluttet 1.10 sidste 500m. Udgangspunktet i dag kunne have været både bedre og værre. Fra spor ni vil de kunne sidde godt på den i et andet spor direkte og med Örjan Kihlström i vognen ser jeg det heller ikke som usandsynligt, at de tager initiativ tidligt til at køre fremad og kontrollere feltet ude fra dødens igen. Givet første hest i min bog.

4 Mateo De Reve viste også virkelig god form til sidst. Kan åbne stærkt og kunne tage sig af spidsen her og derfra vil de være svære at slå, det ved vi! Stærk hest, der kan holde et højt tempo i lang tid, hvilket gør det svært for konkurrenterne. Vil også kunne vinde fra dødens. Det vil i dette løb være en stærk lås med disse to ekvipager. Hvis der er en anden hest der kan udfordre i spidskampen, da kan det være 5 Condior, da denne er en start katapult, og hvis denne når spids før 4 Mateo De Rive, ja då vil de nok køre der så længe lampen lyser..

Ranking: A:9,4 B:5,2,1,11 C:12,10,3,7,11,6,8

V75-6 2640m auto
Swedish Trav Criterium med SEK 2.000.000 i første præmie. Her tænker jeg også at man kan nå langt med en stærk lås mellem 2 heste eller 3 heste.

Den første er 3 Francesco Zet. Dette er et individ med meget høj kapacitet på trods af hans noget specielle stil. Nogle gange ser han helt uinteresseret ud, og man tror ikke, han forstår, hvad det handler om, men når han først vælger at lægge prikken over i’et, er der en utrolig kapacitet i denne treårige. For to starter siden var de ude i finalen i den korte E3 og måtte nøjes med andenpladsen. Senest kørte de nemt sejren hjem i udtagelsesløbet. Han har vist, at han kan åbne fra start, og fra en god startposition får de et godt løb lige meget hvad. Francesco Zet kan vinde fra forskellige positioner, men det ville ikke overraske mig, hvis vi finder Örjan Kihlström i spidsen bag Francesco Zet efter et stykke tid. Men målet fra starten er nok stadig bare at holde ud af den værste modstander, der er 4 Donizetti. Nu hvor det også er rapporteret uden sko bagved, som træneren selv synes vil give en god effekt.

Vi vil double systemet med 4 Donizetti, der er et spændende Maharaja-afkom, der allerede har vist den rigtige indstilling, men også har styrke som sit vigtigste våben. Han har vist det ved flere lejligheder ved at vinde fra dødens. Hesten er ikke bange for at gøre det hårde arbejde, og skal ses som et givet modbud til Francesco Zet.

Nævner også 2 Mister Invictus, der har fem sejre og en andenplads i sine seks starter i livet. Fra en god startposition er de sikret et godt løb og derudover er det igen Björn Goop i bilen. Given streg hvis du garderer de førnævnte heste.

Ranking: A:3,4 B:2,7,1,10,11,9 C:5,8,6,12

V75-7 2140m auto
En åben afdeling afslutter V75, hvor der nok skal en del garderings streger til, med mindre man bare tror Grandfather Bill kører den hjem fra spids.

2 Grandfather Bill er en tidligt streg på kuponen for mig. Han vandt let fra spids i det sidste løb, en position han nyder. Grandfather Bill har taget ni af karrierens tolv sejre fra spids. Fra en god startposition regner jeg med at Johan Untersteiner, der sidder i vognen, vil gøre alt for at forsøge at nå den position igen. Han har tre sejre i streg på kontoen, og formen er på top. Derudover er der igen blevet registreret en amerikansk vogn.

11 One Kind Of Art stod for en kraftfuld præstation sidste gang, da han passerede Cash Cowboy via 07,5 sidste 700m ude i sporene. Formen er i top, men startpositionen kunne have været bedre. Herfra drager han naturligvis fordel af, hvis der er et tempo i løbet, hvilket jeg tror der bliver – og med en lignende afslutning som sidste gang, er de et givet sejrbud på trods af spor 11. One Kind Of Art nyder at kunne snige sig i ryggen og angribe ind over opløbet.

4 Swagger havde et hårdt løb i det seneste løb, men kunne alligevel sætte næsen i mål først i god tid. Han kan åbne hurtigt fra starten og er den sandsynlige leder af løbet. Når de i den position, har der været otte sejre i elleve forsøg. Men med flere hurtige startere i løbet, kan det være en hård start igen, og spørgsmålet er så, om den har styrken hele vejen nu, hvor løbet er 500m længere.

Ranking: A:2,11 B:4,12,5,3,1,6,9,10 C:8,7

V75 Tips Forslag – Lørdag 25/9-21

Husk at spil med i vores V75-Andelspil via Derby25. Det koster kun kr. 125,- pr. andel. Vi vil spille nedenstående system, hvis der er andele (penge) nok. Hvis der er flere penge, da spiller vi nogle ekstra systemer/rækker.

V75 Tips Solvalla Lørdag 25/9
V75-1: 4* Admiral As
V75-2: 2,4,12,3
V75-3: 5,1,2,7,13,3,8,15,10,6
V75-4: 1,2,10,12,4,3
V75-5: 9,4
V75-6: 3,4
V75-7: 11,2,4,12,5,3,1,6,9,10

9600 rækker x 0,50 = 4800Kr

Med forbehold for ændringer ved udgåede heste og lign.

Held og lykke med spillet derude:)

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider