Søg
Close this search box.

V86 Xpress – Solvalla & Åby 15/9

Det er onsdag og V86 tid igen og som så mange gange før er V86 delt mellem Solvalla og Åby. Husk, at der er open strech på Åby, så her er det ikke helt dumt at ligge i ryg på lederen.

Husk at spil med på vores V86 Andelspil denne onsdag. Så vi kan følge op på vores 8 rigtige i sidste uges spil med gevinster på over 67.000 kr.

V86 Tips & Analyse

V86-1 2640m Auto – Åby
3 Vikens High Yield
har tabt fra føringen to gange i træk, men der har været hård modstand, og vinderne i disse løb var Born Unicorn og Zarenne Fas. Det er også et hårdt løb nu, men det er stadig mere passende på forhånd og føringen vil han højst sandsynligt tage sig af, og så er det hesten at besejre.

1 Niky Flax var tilbage på svensk jord i sidste løb og havde en stærk slutrunde. Han har akkumuleret hårdhed i Frankrig og har fået en perfekt udgangsposition nu. Han er også hurtig fra start, og har før holdt heste som Haran Boko og Secret Mission fra spids, så det er ikke helt sikkert at Vikens High Yield bare tager spids, men hvis de tager spids eller overlader den, da skulle hesten kunne få et perfekt løb i ryggen på Vikens High Yield. Han kan skal regnes med via open strech.

9 Emoji er en af ​​Danmarks bedre heste og en vinderhest med 17 sejre i 31 forsøg. Flemming Jensen har normalt hestene i god stand, når de besøger Sverige. Senest blev han slettet på V75, og der kan nu være langt mellem starterne, selvom vi må antage, at han er i orden. Jeg vil ikke blive lidt overrasket, hvis han bare viser sig at være den bedste.

10 Vagabond Bi stod for en blændende indsats i V75 sidste år og har en høj kapacitet. Han fer dog lidt svær at bedømme nu og er startet i monte på det sidste, men normalt er han en udfordrer.

6 Staro Leonardo kan meget i sine lyse øjeblikke, og som nuværende 5% er han værd at tage med som et skræl.

Ranking: A:3,1,9,10 B:6.11,7,4,2 C:5.8

V86-2 2140m Auto – Solvalla
8 Algot Zonett
gør et comeback efter et par måneders hvile og er slet ikke toppet til denne start, selvom det rapporteres at han træner godt. Sporet blev vikke det bedste, og der skal nok noget løb i kroppen, før topformen er der, men modstanden føles stadig så overkommelig, at jeg synes, den er den rigtige favorit i løbet, og Wäjersens meget stærke traver kan meget vel vinde den hårde måde fra dødens. Vi får se, hvordan Wäjersten lægger taktikken i løbet, og om han vil gå efter spids efter lidt kørsel.

3 Giant Shadow går reelt ned i klasse her, og skal derfor helt sikkert med på kuponen, han har dog haft lidt svært ved at finde de flotte takter fra følårene, men måske det kommer her nu da den endelig har fået et fornuftigt spor.

4 Yound Da Vici har fået to løb i kroppen efter hvile og burde have formen på top til denne start. Jeg tror, ​​at Per Lennartsson er meget interesseret i at få føringen, og den eneste gang han har taget føringen, endte det med sejr. Han er dog ikke afhængig af spids og bør regnes med uanset, fra et godt spor.

1 Empire Garbo fik en fin rejse senest, og gik i mål med en del kræfter sparet. Nu er han anmeldt uden sko, og det er givetvis et plus. Hesten er også ok hurtig i starten, men vil givetvis slippe til Algot Zonett, hvis det er denne der kommer.

Vi har dog flere starthurtige heste til start, bla. 7 Phoenix Photo der er meget stærk og kan også åbne hurtigt fra starten, og det er ikke umuligt at den når spids, en position han aldrig har tabt i fem forsøg.

9 Vae Victis Club er en meget god hest, men det er et stykke tid siden han fik det til at fungere, og han har slet ikke imponeret i år. Nu har han været lidt væk fra banen igen og skærpet formen hjemme hos Redén, og hvis det er lykkedes ham at få ham i orden, er det en meget tidlig udfordrer, må ikke glemmes på seriøse kuponer.

Ranking: A:8,3 B:4.1,7,9 C:2.5.10.6

V86-3 3140m Volt – Åby
5 Hulk Sisu
. Der er ingen tvivl om, at der er meget høj kapacitet i denne hest, men den har ikke altid fungeret fuldt ud på travbanen. Nu synes dette talentfulde afkom efter Readly Express imidlertid at have fundet løsningen under hans nye træner Frode Hamre i Norge, og så er resultaterne også kommet. Senest var han ude i et hårdt udvælgelsesløb til kriteriet og blev nummer tre efter en stærk sidste omgang, og han var kun en længde fra at kvalificere sig til finalen bag Önas Prince og Marres Dreamboy. Inden da har han imponeret i Norge og vandt blandt andet under V75 -runden fra Jarlsberg 11/7 foran heste som Staro On The Rocks og Falcon Eye. 

Det klare modbud til Hulken Sisu er 1 Hannibal Face, der galoperede sejren væk i sidste løb og har vist form længe. Han vandt fra spids i Kalmar 26/8 efter en offensiv kørsel fra Adrian Kolgjini. Han trives ekstra godt i spids, og alle hans sejre er taget fra den position, og fra spor 1 i volt er det også en god chance for at nå dertil.

3 Samson er lidt ujævn i sine præstationer, men er meget god i sine lyse øjeblikke, og for en hest, der er mere stærkere end hurtig, er 3140m perfekt, og han har vundet over 2640m og 3140m før. 

2 Beckham er ikke helt ufarlig. Hesten er stærk og burde kunne få en god position fra sit startspor. Han skulle blive lettet i balancen, og Johnny Takter får chancen for første gang.

7 Philosopher ser ud til at være helt glemt af spillerne denne gang. Senest mødte han en modstand, som han normalt skal runde, men hans chancer forsvandt tidligt efter en startgalop. Han var ellers positiv i et forsøg på derbystart inden det, og med de rigtige rygge har han en skarp afslutning. Skrælbud til 2% i skrivende stund.

Ranking A:5,1 B:1.3.2.7 C:8.6.4

V86-4 2140m Auto – Solvalla
2 Vinci Ice
er efter Maharajah og er under udvikling, og han er blevet klart forbedret i sine to sidste starter. Senest var han ude i et løb på Charlottenlund og vandt i ren opvisning fra spids mod ganske anstændig modstand, og det ser ud til at være en god chance for at finde den position igen, og så er det hesten at besejre. Det lyder som om Peter Untersteiner tror meget på ham i fremtiden, og det ser ud til virkelig at have løsnet sig nu. En mulig sikker, i en eller svær V86 omgang.

10 Kentucky River var ude i et hårdt treårings løb sidste gang og viste form efter en hurtig sidste omgang, og sluttiden var meget god for konteksten. Han har gjort sine bedste løb i spids, men jeg synes, at han viste, at han også har det godt i ryggen, og på trods af en sværere startposition, synes jeg, at han er første udfordre bag favoritten.

Örjan Kihlström forstærker i sulkyen bag 4 Izor Sisu, der nok fejede sejren væk sidste gang, efter en tidlig galop, der gjorde den mistede mindst 20 meter. Hvis Kihlström får ham til at gå fejlfrit hele vejen, tror jeg, at Izor Sisu kan være med på målfotoet.

Markus B Svedberg tror meget på 9 Weather Chart i fremtiden og holder det som en bedre chance end hans anden hest i løbet, som faktisk har mere spil på sig fra spillere. Det vil til denne start for første gang være uden sko, hvilket selvfølgelig kan have en god effekt.

Ranking A:2 B:10,4,9 C:8,6.11.7.1.5

V86-5 1640m Auto – Åby
I en svær V86 omgang, kan 3 Kirsi Boko være et af de få sikre holdepunkter. Det er en talentfuld hoppe, der er hærdet mod kuldtoppen, og sidste gang hun gik ned i klassen fløj hun lavt over den aktuelle distance og vandt meget let. Hun er hurtig fra start, og tager sig højst sandsynlig af føringen, og her kan det hurtigt blive spids og slut. Med de værste modstandere fra en dårligere startposition, synes jeg, det ligner en god opgave for hesten.

9 Platinum Tile er nok den hårdeste modstander i ren kapacitet og er i topform med to sejre i streg. Men hun kan ikke drage fordel af sin starthastighed, med bagsporet. Så vi vil helt sikkert se en hurtig afslutning ude i sporene. Havde løbet været længere end de 1640m, havde hun været svær at modstå, men følelsen er stadig, at det kan være for langt frem nu.

4 Mellby Happy kan også åbne hurtigt fra start, og hun burde få en god position fra denne startposition. Hun har været syg i løbet af sommeren, men ser ud til at være kommet i form med et par løb i kroppen, og hun så bedre ud sidste gang. Hun klarer sig ganske godt i denne type løb og klapper det med positioner, hun er ikke væk her.

10 Nina Ginto er i fin form for dagen, og var utrolig god i det sidste løb og kan meget, når hun konkurrerer i toppen. Skulle hun komme fornuftigt igennem fra hendes bagspor, kan det være et skræl til kun 3%.

Ranking: A:3 B:9,4.10,6,1,2 C:8,5,12,7,11

V86-6 2140m Auto – Solvalla
6 Roubine
 tror jeg er den bedste hest i feltet. Hun kommer dog med tre lige galopper og har galoperet i 4 ud af 6 starter. Hun er ikke til at stole på, men besidder virkelig gode hastighedsressourcer og styrke. Fejlfrit tror jeg ​​at chancen for at vinde er meget god, men galoprisikoen er der. I sidste løb tabte den 20-30 meter til 5 Felicia Zet, der sad godt i ryg hele vejen ind, og alligevel kom Roubine tilbage og endte foran Felicia Zet..

5 Felicia Zet jagter stadig den første sejr i sin karriere. Hun gør det hele tiden godt, men har ikke rigtig haft stolpe ind. Hun er en fin hest, og selvfølgelig skal hun ses med en chance. Men er kun én i mængden for mig, da hun helt sikkert bliver (for stor) favorit i løbet.

4 Geisha Brick er interessant i dette løb. Starter hurtigt, og træner Philip Di Luca vil se hende i spidsen, hvis hun når den position, hvilket jeg tror de gør. Måske bliver det svært at vinde, men med en formodentlig lav stregprocent er det interessant. Kun 4% på nuværende. De skal muligvis køre uden sko for første gang, hvilket er et plus.

3 Carroty var var bleg sidste gang fra spids og havde slet ikke kræfter til sidst, men det var med sko, og nu går du tilbage til barfodet bagved, som den har konkurreret med før. Hun var meget god til sejren 1/7, og jeg tror, ​​det er en hest, der har meget indeni, og sporet er perfekt nu. 

9 Faith Trot var ude i et hårdt treårigt løb sidste gang og mødte Great Skills, der kan ses som en af ​​de bedste treårige hopper. Hun gik godt bag heste fra en vanskelig startposition dengang, og hun gik en meget hurtig slutrunde i Örebro 14/8. Det føles som om hun er i topform, og det er kun et spørgsmål om tid, før den første sejr kommer på svensk grund.

Ranking A:6 B:5,4,3,9,11,8.1,10,2  C:12,7

V86-7 2140m Auto – Åby
10 Omega Superstar
er frygtelig god, når hun traver, og man skal køre barfodet bag denne gang, hvilket er et plus. Dette er en meget stærk dame, der kan tåle at gå ude i sporene. Jeg vil ikke blive overrasket, hvis Robert Bergh straks sender hende fremad til dødens, hvor hun sagtens kan smadre de andre. Senest var hun ude på V75 og sluttede på tredjepladsen efter et flot løb på den indre bane, og det var en god formbesked.

Flemming Jensen har to interessante heste på besøg, og han vælger at køre 5 Enforalle P.
Han kan åbne meget hurtigt fra starten og udfordrer nok Borups Umami om føringen i første omgang, og jeg tror, ​​at han enten vil sidde spids eller få en passende tur i ryggen på det indre spor, og vil derfra kunne være med via Open Strech.

7 Dekanen K er valgt fra af Flemming Jensen, men er i min optik den bedste hest. Han fik et vanskelig startspor, men der er meget inde i denne hest, og da han startede på Charlottenlund sidste gang, hang han godt som anden bag Steen Juuls stjerne Festival Of Speed, der aldrig har tabt et løb.

3 Borups Umami bliver nok favoritten, og han kommer fra en sejr over 1640m og
hvis han kommer i spidsen og kommer til at bestemme, kan han godt stikke af til endnu en sejr. Det er dog ingen hest, der bare vinder og over mellemdistancen er jeg slet ikke overbevist om, at han har styrken hele vejen. Hvis han også får lidt pres under løbet, tror jeg, at det kan være meget stumme ben til sidst, og han er bare en af flere for mig.

12 Global Workaholic stiller til denne start op med fire andenpladser i streg. Hesten har aldrig følt sig bedre ifølge træner Lövgren. Han er selvfølgelig lidt handikappet fra denne startposition, men med den mindste positionsheld, og tempo i løbet kan han overraske.

Ranking A: 10 B:7,3,5,12,8,6 C:9,11,2,13,1,4

V86-8 2140m Auto – Solvalla
5 Sidney Celeber
er hærdet mod de bedste i kuldet og er kun blevet slået af Calgary Games, Önas Prince olignende, og det er lettere nu. Der er ikke noget galt med hans form, og han var tredje bag Önas Prince i et Breeders Crown -løb i næstsidste løb. Sidste gang var han ikke helt så god som femte bag Calgary Games, men det er muligt, at den lange rejse satte sine spor, og hjemme på Solvalla gør han normalt sit bedste løb.

7 Champ Lane har en skyhøj kapacitet og har vundet otte af sine tolv starter, og der er ingen tvivl om. Efter at have været væk fra konkurrencen i næsten et år, har han nu været nødt til at starte igen, og han har vundet begge sine løb efter pausen, selvom det har været i enklere selskab. Dette er en hest, der var i det svenske travderby sidste år, og hvis Bold Eagle -sønnen får det til at fungere, er det den sandsynlige vinder af løbet, men jeg kunne ikke lide stilen sidste gang, og han blev faktisk forbudt at starte for uren trav. Det er muligt, at Timo Nurmos har tryllet og fixet den, men der mangler ikke modstand her.

2 Bandido Gar er meget usikker og har galopperet mange penge væk i løbet af sin karriere. Kapaciteten er dog utrolig høj på de dage, hvor han får det til at fungere fuldt ud, og fra et godt spor synes jeg, det er en given streg på kuponen. Hvis Jorma formår at holde hesten i trav, går han hele vejen til mål. 

4 Vicar er vant til at møde hårde konkurrenter og matcher fint denne modstand. I øjeblikket er han kun streget 2% og er meget spilbar i min bog. På den anden side er jeg ret sikker på, at hans procentdel stiger lidt henover onsdag. God position og hesten skal ikke ignoreres her.

8 Global Attention vandt V75 i løbet af sommeren, men var bleg bagefter og har været forpustet siden. Han er bestemt godt forberedt, men fra dette udgangspunkt er jeg stadig forbi denne tid.

Ranking A:5,7 B:2,4,8 C:10,6,9,1,3,11,12

Husk at spil med på vores V86 Andelspil.

V86 Onsdag Solvalla & Åby 15/9
V86-1. 1,3,9,10,6
V86-2. 8,3,9,7,1
V86-3. 5 Hulken Sisu
V86-4. 2,10,4,9
V86-5. 3,9,4
V86-6. 6 Roubine
V86-7. 10,7,3
V86-8. 7,5,2,4,8

4500 rækker x 0,25 = 1.125kr

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider