Søg
Close this search box.

V75-tips Lørdag Färjestad 18/9

V75 – køres på Färjestads travbane denne lørdag. Herunder finder du mine tips og analyser.

Husk at spil med i vores andelsspil. Kun 125 kr. pr. andel. Spil med her.

V75-tips Lørdag

V75-1 1640m auto
Jeg sætter i dette løb 2 Sandsjöns Enzo først, denne synes at trives i Färjestad. For tre starter siden stod han for en kraftfuld indsats, da han han tog føringen før heste som Born Unicorn og Viking Brodde. Han kørte på 1.10.7 fuld vej (2140m). Nu har han haft dårlige startspor siden det løb men har stadig gjort det godt. Til denne start har han et godt spor, og med det rigtige løb i dag vil den igen være at finde på målfotoet. 1 Beartime kommer til denne start med formen på top, og det har kun været små margener, der har forhindret den i at have haft nogle flere sejre på kontoen for nyligt. Det indre spor er dog ikke optimalt, da der er en vis galoprisiko. Men hvis han holder sig til den rigtige gangart, kan han åbne godt og er en af ​​de bedste heste i løbet. Med en god præstation er Beartime et givet sejrbud i løbet. 6 Adde S.H. slog Beartime i juli, men i løbende efter var Beartime i mål før Adde S.H., given ved garedering. 7 Mas Capacity stod for en meget god præstation for to starter siden, da de udfordrede Admiral As til sejren, men måtte nøjes med andenpladsen. I sidste start var de i Vermo, her fik han serveret en dejlig tur af Jorma Kontio og stod for en god afslutning. Med mange start-hurtige konkurrenter i løbet er følelsen også, at Mas Capacity trods sin ydre startposition vil kunne finde vej ned i køen. Hvis det bare er lidt kørsel/tempo i løbet, da vil den godt kunne spurte stærkt den sidste omgang.

Ranking: A:2,1 B:6,7,5,4 C:11,10,8,3,12,9

V75-2 1640m volt
Favoritten 2 Mister K.O.Z. kommer til starten med to sejre på kontoen, hvor begge sejre blev taget fra spids. Han har også fem sejre i sine syv starter i livet. Han har også klaret spor to i volt før og kan starte okay. Fra en god startposition skal ekvipagen sidde godt på den fra start og skal så også ses med en chance for sejr. Men til dagens start bliver det igen en almindelig vogn, da det er en voltstart og dermed ikke den amerikanske, den har haft på ved de to sidste sejre. Derudover møder han et par gode konkurrenter i dag, hvilket ikke vil gøre det let for Mister KOZ at få sin tredje sejr i træk. Derfor vil det være okay at gardere. 6 Blue Frontline har et spændende springspor over den korte afstand. Hun kan godt åbne fra start. Nu kunne det ligne spids igen, og Blue Frontline har kapacitet, der står godt til denne type løb. Løb med kræfter tilbage i den seneste start, kræfter der kan komme godt med her. 1 Sara K.M.E. kan heller ikke klage over sporet, denne fireåring ser ud til at være i rivende udvikling. Og må under alle omstændigheder få en fin position fra dette spor.

Ranking: A:2,6 B:1,11,4,8 C:5,12,10,3,7,9

V75-3 2140m auto
4 Missle Hill
var ude i Sommartravet Finalen sidste gang og stod for en hurtig afslutning men uden at kunne udfordre vinderen JJStitch. Missle Hill er også kvik fra starten og burde kunne få en godt position fra start, og samtidig har den god finish, der altid bider godt og skal ses som det fremmeste bud på sejr. A-hest. 6 Gareth Boko deltog i Eliteløbet i maj, hvor han blev nummer tre i både forsøg og finale. Han har over sommeren fortsat med at møde de allerbedste uden dog at vinde. Men Gareth Boko har en utrolig kapacitet, og fra stalden er de positive og mener, at Gareth Boko er i god form for dagen. Derudover meddeles det, at der vil være en offensiv tilgang at vente her. 3 Antonio Trot har endelig fået et godt spor efter at have kæmpet flere gange i slutningen med enten indersporet eller bagsporet. Antonio Trot er stærk, og han ville have fordel, hvis der er et tempo i løbet. Med flere hurtige startere, hvor mange lyder optimistiske inden løbet, er jeg af den opfattelse, at Antonio Trot kan få løbet perfekt sat op for sin del. Til 11% fra et godt spor, da skal han med på kuponen. 1 Disco Volante er naturligvis svært at vurdere efter hvile, men vi ved, at der er kapacitet. Han kan åbne hurtigt, og hvis han formår at holde det indre spor fra starten, kan han udmærket godt forsvare sig rund om. Men jeg er stadig i tvivl da det er et comeback, og mange andre konkurrenter lyder selvsikre, ligesom den normalt er bedst over de 1640m. 9 Mellby Free sluttede skarpt sidst i Sundsvall Open Trav. Uret stoppede på 09.2 sidste 700m. Formen er god, og for to starter siden klarede hun sig godt i Sto-EM. Det meddeles dog fra stalden, at målet er sat til Sto-SM, hvilket betyder, at der nok ikke køres for fuld damp i dag og det skal man her for at vinde.

Ranking: A:4 B:6,3,1,9 C:7,2,10,5,8

V75-4 3140m volt
4 Crazy First Love
. Dette er en seksåring, der tidligere blev trænet af Madelene Wikstén, men nu kan Crazy First Love findes hos Robert Bergh. Den har han i sine to optrædener allerede vist fine tegn på god udvikling. I debuten var der dog en startgalop, men han var derefter ansvarlig for en god indhentning, og indsatsen var klart godkendt. Senest fik han et hårdt løb i tredje spor indtil dødens, og han holdt stadig godt hele vejen til mål. Nu med disse løb indenfor vesten vil topformen sandsynligvis være tæt på. Følelsen er, at de 3140m ikke vil være et problem i betragtning af præstationen sidste gang, og når den også bliver rapporteret barfodet rundt for anden gang i livet og for første gang for Robert Bergh, skal man tage dette Love You afkom i agt. 9 Bransbury Juke Box, er endnu engang blevet glemt af spillerene, og det er selvom den skrællede til næsten 60 gange pengene sidst på V86. Betydeligt mindre overrasket var træneren selv, der næsten lyder krænket, når oddsene kommer op. “Hvis jeg blev overrasket? Nej, ikke mindst. Jeg fortalte alle før løbet, at jeg troede på en god chance. Jeg synes, det var meget mærkeligt, at han blev så lidt betroet.” siger Hans Crebas. Og han tror også på ham denne gang. Faktisk har han haft dette løb i kikkerten i et stykke tid og han mener at hans igen er en vinderkandidat. 6 Mystic Mom fik aldrig chancen på V75 i sidste start og gik derefter i mål med meget gemt. Dette er en stærk og solid hest, der trives over den længere afstand. Han kan klare at lave en masse hårdt arbejde selv undervejs. Nu står han også over for noget enklere modstand end det, han normalt er oppe imod og bør ses som et givet sejrbud i løbet.

Ranking: A:4,9 B:6,5,13 C:3,10,11,12 2,1,8,7

V75 5 2140m auto
2 Bugatti Miles
kommer fra en imponerende præstation i det sidste løb. Derefter valgte kusken Per Lennartsson at tage det roligt fra begyndelsen, og Bugatti Miles endte en smule bagud i køen, men efter halvdelen af ​​løbet startede de angrebet. Sejren var heroisk og kort, men sikker, uret stoppede ved 12,3 i 1400m. Med en lignende præstation i dag er chancen for sejr meget god. Det skal dog bemærkes, at Bugatti Miles er usikker fra starten, der er en vis galoprisiko. Og når den nu er streget på op til 70% i skrivende stund, er det ingen, jeg vil gå ud og strege som sikker, og der er flere modbud. Men fejlfri er han svær at slå. 5 LoveExplosion H.C. kommer til dagens start i god form. I den sidste start kørte de tidligt til spids trods 20m tillæg og vandt derefter løbet i flot stil. For to starter siden var distancen længere, og han måtte nøjes med en fjerdeplads trods en god præstation. Startpositionen er god, og ifølge træner Christoffer Eriksson er dette staldens bedste chance på V75. Det rapporteres igen barfodet rundt og til 8% er han given på vores kupon. 9 Tatoo Avenger vandt i sin seneste fremtræden, efter en hurtig afslutning fra tredje og fik sæt næsen først over stregen. Fra spor 9 sidder ekvipagen godt på det lige fra starten og kan blive involveret i sejrskampen igen. 10 Gaylord Am er en femårig med en god basiskapacitet. Der rapporteres barfodet til i dag, hvilket er interessant og skulle det passe med positionerne, er de med. En skræl til kun 4%.

Ranking: A:2,5,9 B:8,3,6,10 C:4,1,12,7,11

V75-6 2140m auto
Her ranker jeg 5 Tangen Haap først. I den sidste start blev han slået af 9 Philip Ess. Men for to starter siden viste han god form, da han gik godt bag Odd Herakles, og derefter besejrede blandt andre Månlykke AM. Ifølge træneren er han skærpet ekstra inden dagens start, og Björn Karlsson er selv optimistisk og tror på en god chance. Erik Adielsson hopper også i vognen for første gang, hvilket er et plus. Nu hvor han også er kommet et hak ned i sporet, øges chancen for at finde spidsen også. Til en tiltalende procent kan han være et sikkert holdepunkt. 3 Åsrud Vilja er en yderst dygtig hest, der nu har haft to løb i kroppen efter en længere pause. Toppen af ​​formen skal nærme sig, og fra en god startposition skal hun tælles tidligt. Örjan Kihlström har vundet med hesten før, og hun kan også godt åbne fra start. Nu er de dog rykket ned til spor 2 bag bilen, hvilket ses som et minus ved Färjestad. Men hvis de alligevel formår at komme i spidsen, er følelsen af, at de andre vil have svært ved at komme forbi. Der er rapporteret lettelse i balancen indtil starten af ​​dagen. Jeg vil også gerne nævne 4 Söndre Jerkeld, der virkelig kommer til dagens start med sin form i toppen trods sine tolv år på nakken. Dette er en norsk gæst, der burde have fordel af at kunne gå med en drivstang nu i Sverige, og når du først er i gang med at strege, er dette en hest, jeg ikke kan ignorere til 14%. 2 Kleppe Fanden er nu reduceret til et inderspor bag bilen, og træner Geir Kihle havde bestemt ikke noget imod det. Hans hest er virkelig hurtig til at starte, og den kan gå i spids, hvis chauffør Kjetil Djöseland ønsker dette. 

Rangering: A:5 B:3,4,2,9,6 C:7,8,1,10

V75-7 2640m auto
2 Oracle Tile
kommer med en frisk V75-sejr i tasken. Han vandt et stayer -løb ved at få det serveret bag på lederen. Da lederen galopperede ved indgangen til den sidste kurve, var det for Örjan Khilström, bare at beskytte sig mod angrebene bagfra. Oracle Tile er en solid hest, der altid gør sin del i løbene og er perfekt i Bronze Division nu. Startpositionen er perfekt, og du er garanteret et godt løb herfra. Skal ses med en god chance for at vinde i løbet. Bagved er det meget åbent, og hvis man vælge at gardere, bliver det bredt. 6 Gogobet Sisu er en hest med en høj kapacitet og burde have flere penge på kontoen, så meget han kan, men dette er blevet spoleret af en hel del galopper, der har holdt den tjente krone nede. Han trives over distancen, og hvis han bare holder sig til den rigtige gangart i løbet, burde Mika Forss, der sidder i vognen, dukke op i sejrstriden. Kun 9% i skrivende stund. 7 Deal Done Zet har fået Örjan Kihlström tilbage i vognen nu, og Deal Done Zet kan åbne hurtigt fra starten. Hvis du formår at finde en fornuftig position eller endda sidder i spidsen efter et stykke tid, vil de være involveret i sejrskampen her. 10 Four Guys Dream havde en flot spurt afslutning i sidste løb, da de vandt på Axevalla. Formen er god og med de rigtige rygge i løbet her, vil hans afslutning bide godt igen. Kun 7%. 1 Mister Donald, kan overraske. Hvis bare hesten holder sig til den rigtige gangart, er kapaciteten skyhøj.

Ranking: A:2 B:6,7,10,1 C:5,8,4,3,11,9,12

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider