Søg
Close this search box.

V75 Bollnäs 11/9-2021

En ny lørdag står for døren, og dermed også en ny omgang V75. Vi vil prøve at plukke de 7 rigtige på vores V75 andelspil, håber du vil være med.

Vi vandt jo samlet 67.000 kr. i onsdags på V86, der gav over 2.000 kr. pr. andel – og vi satser på flere store præmier denne weekend.

V75 Tips & Analyse

V75-1 2640m volt
2 Final Whistle
bliver min første hest i løbet. Dette er en “vindehest” og en solid fireåring, der har vundet syv af sine 13 starter i livet. I den sidste start stod han i spidsen fra spor tre i hvælvingen og vandt derefter sikkert. At det er en lang distance er bare en fordel for Final Whistle. Fra en god startposition vil han sidde godt på det med det samme og med sin styrke kan det være svært for de andre at modstå i sidste ende. Den næste jeg vil fremhæve er 11 Fox Dejavu. Han er en femårig, som vi ofte har set på V75 i løbet af sommeren. Fox Dejavu har haft flere gode præstationer på det sidste. Inden starten her, har han haft lidt hvile, og hvis det kunne løse sig med positionerne her, vil han være i stand til at afslutte skarpt. Kun 9% på nuværende. 6 Mellby Ironman levede ikke op til forventningerne i sin sidste start, efter et fint løbsforløb kunne vi have forventet mere. Springsporet er så klart en fordel nu, så denne skal passes på alle seriøse kuponer. 4 Hunter Montana har nu lavet to starter for Björn Goop på svensk jord, hvilket har resulteret i dobbelt andenpladser. Ved begge starter har det handlet om bilstart, og at Hunter Montana har taget sig af spids. Nu er det volt og et lidt besværligt fjerde spor, hvilket selvfølgelig er et spørgsmålstegn. I sidste start blev der kørt noget passivt, men de gik i mål i fin stil og med kræfter tilbage. Kræfter, der kan komme til nytte her i stedet.

Ranking: A:2 B:11,6,4,7 C:9,1,3,12,5,10,8

V75-2 2140m volt
Et åbent koldblodsløb, hvor jeg tænker vi skal finde vinderen på tillægsvolten. 6 Alm Nagano, der i øjeblikket er streget til kun 6%, har gjort det godt på det sidste og kommer til dagens start med fuld form, de står godt inde i løbet her og med det rigtige løb vil han afslutte skarpt over opløbet igen. 8 Nårje er en sejrrig hest, der ved, hvor målstregen er. Han har vundet 15 af sine 32 starter i livet, men samtidig har han også galopperet i en masse starter. Træner Björn Steinseth holder sin syvårige højt og er optimistisk omkring dagens opgave. Nårje er stærk og solid, og skulle han komme godt fra land, er det ikke umuligt, at han vil løbe offensivt og overtage spids efter et stykke tid. Når han er i den position, vil det være svært at hente ham. 12 Tangen Frikk kan løbe solen sort, han gik 1.24,2 på 3.200 meter sidste gang. Styrken er der, og hvis der ikke er for mange problemer fra køen i dag, vil den kunne blande sig i sejrstriden. 11 Månremus prøver man nu med sko-ryk for første gang og hesten har sat sine bedste tider henover sommeren. Falder dette godt ud for ekvipagen, så kan denne være den store skræl til kun nuværende 3%.

Ranking: A:6,8,12 B:10,14,3,11 C:2,1,13,7,5,9,4

V75-3 1640m auto
7 Double O.Seven
er i min optik en eventuelt fræk sikker på kuponen. Det er en hest jeg har holdt øje med, og kapaciteten ser ud til at være enorm. Den har vundet halvdelen af sine starter og gjorde et flot løb sidst, der med sit svære startspor otte, gjorde en flot indsats igen, og kørte i tredje spor i afslutningen og afsluttede stærkt fremad til en andenplads. 4 Santos de Castella stod ligeledes for en stærk indsats senest, og bliver spillernes favorit her. Dette er en fireåring, der viste god kapacitet og gjorde et rigtigt fint løb sidst. Selv gjorde han det hårde arbejde, og følelsen var, at han ville klare sig forbi. Men lederen kæmpede godt, og de måtte nøjes med andenpladsen. Nu med et løb i kroppen burde én endnu bedre præstation være på spil her, og chancen for sejr skulle være fin. Men det er bemærkelsesværdigt, at Santos de Castella har galopperet i halvdelen af ​​sine starter, og når de så ser ud til at være favoritten på V75, vil jeg gøre et forsøg på at fælde. Med et fremspor, ville jeg have ranket 11 Grand Canyon Sisu højere, men nu har den fået bagspor. Den har vundet fire sejre i sine fem starter i år. Men det må siges, at fem af de seks sejre i hans karriere er taget fra spids En position de ikke har her og så over den korte afstand. Men for to starter siden viste han en god indstilling, da han blev kørt offensivt fra start trods sit bagspor og landede på ydersiden af ​​spids efter et stykke tid. Vandt derefter løbet fra dødens på en god måde. Er ubesejret på barfodsbalancen, og det rapporteres på denne balance igen.

Rangering: A:7 B:4,11,2,1,3 C:10,8,12,5,9,6

V75-4 2140m volt
9 Strangerinthenight
har imponeret, siden han kom til træner Daniel Wäjersten. For tre starter siden var det debut for Wäjersten, og derefter stod Strangerinthenight for et kraftfuldt sweep på den fjerne langside og vandt let via 10,7 de sidste 800m. I den sidste start kunne kunne man ikke forvente at være bedre end Coin Perdu, men præstationen som nr.2 var klart god. I dag ståe de ikke overfor Coin Perdu og har en god udgangsposition for at få en fin start. Hvis ekvipagen undgår besvær undervejs, burde chancen for sejr være god. 8 Saga Doc står også perfekt inde i løbet og har en interessant opgave foran sig. Hun nyder smyg-løb og har en skarp finish, der kan komme tilgode her. Skulle hun få lov at spare speeden og smyge sig med i opløbet vil Saga Doc passere mange på de sidste metre. En hest der har gjort det godt længe er 10 Alfredo Sauce. Hun er i god form for dagen og er steget på barfodsbalancen. I sidste start var der en galop kort før mål, og det var en fremtrædende placering, der forsvandt i en finale af Diamantstoet. Modstanden er ikke hårdere denne gang og skal ses med chance. 13 Pappasjonnys Ilse -træner Mikael Eriksson havde lovet sejr i sidste start, men Mats E Djuse fik en galop ind i første sving efter at have pacet heste fremad, og nu sidder dygtige Claes Sjöström i stedet op bag hoppen. Vi skal ikke bekymre os om formen, men spørgsmålet er, hvor godt den femårige kan åbne fra springsporet.? Kan være en vanskelig vej forude, og selvom hesten kan lide hårde layout, er der naturligvis en grænse. Skulle det løses på en fordelagtig måde, vil form og klasse være tilstrækkelig i dette løb.

Ranking: A:9,8 B:10,13,15,1,3 C:14,11,7,4,6,5,2,12

V75-5 2140m auto
1 The Bald Eagle
kommer i topform. For to starter siden vandt de på V75 fra spids, og i finalen måtte de ude mod Rackham og Amornero Roc, men klarede sig godt som tredje. De vil helt sikkert prøve at holde spids, og på trods af at der er mange hurtige startere i løbet i dag, tror jeg de beholder føringen. I den position, vil ekvipagen være svær at slå. Men selvom de ikke skulle holde spids, er de garanteret en god tur og bør stadig ses med en chance for sejr. Fremhæver også 10 Digital Dominance, som har vist en flot udviklingskurve i løbet af året. Blandt andet blev han nummer tre i Harper Hanovers i år efter en flot afslutning. Startpositionen i dag er ikke den bedste, men femåringen starter nu med et løb i kroppen efter lidt fravær. Han vil have fordel, hvis der er et tempo i løbet og med Örjan Kihlström i vognen kan vi regne med, at han piloterer Digital Dominance pænt i sporene, og når det nærmer sig opløbet, vil de med sikkerhed være involveret i sejrsstriden. Et svært startspor har 8 Eddy West også fået. I sidste start kæmpede de også med spor otte, men så var det over en kort afstand, Eddy West stod alligevel for en mere velsmagende afslutning dengang. Nu er løbet 500m længere, hvilket skal ses som en fordel. Han har en solid finish, der også vil bide godt fra sig her. 4 Van Gogh ZS stod i den seneste start for en skarp afslutning og blev skrevet i bogen for til “næste gangere”, hvilket er nu. I dag har de en bedre startposition. Men fra stalden annonceres det, at han vil være bedst i løbet af to uger, når han starter i en sølvfinale, hvilket betyder, at han smutter noget ned på rankingen. Nævner også 6 Morotai Degato. Han blander og giver noget i sine præstationer, men når han konkurrerer på toppen, er kapaciteten høj. 

Ranking: A:1,10,8,4 B:6,12,3,2,7 C:9,11

V75-6 2140m auto
5 Moses
stod for et strålende debut senest for sin nye træner Håkan K Persson. Derefter vandt de via 11,2 over 1640m i strålende stil. At løbet i dag måler 500m længere, burde ikke være noget, der bekymrer, selvom følelsen er, at Moses er sprinterfokuseret. Han har taget fem af sine ni sejre i livet over mellemdistancen. Man rejser langt til dagens start, men Håkan K Persson er optimistisk, og fra en god startposition burde dette også være en god sejrsmulighed. 11 JJStitch havde imponerende fire sejre i træk på kontoen før sidste start, men senest var det en galop, efter at det blev for smalt, da de skulle ned i ryggen på lederen, så dette skal man ikke klandre hesten for. Hvis formen bare er intakt, vil JJStitch igen stå for en god præstation. For to starter siden vandt de Sommertravt Finalen- efter at have holdt heste som Cyber ​​Lane og Missel Hill bag sig. 4 Xanthis de Roi klarede sig godt i sidste løb og blev nummer to over den korte distance. Her er det 2140m som er mere egnet. Formen er god, og fra stalden lyder de optimistiske. 3 Speedy Tilly har en spændende startposition i dag. Selvom de har ledt efter sidste års form, da skal han med på kapacitet. Han kan åbne okay, og i en åben førerkamp kunne Speedy Tilly i første omgang komme i spids. Men uanset hvad får du en god tur herfra.

Ranking: A:5,11,4 B:3,9,10,6 C:8,12,6,1,2,7

V75-7 1640m auto
Vi afslutter V75 med et flot løb fra Gulddivisionen. 3 Milliondollarrhyme fik i sidste start brugt lidt for mange kræfter over 2600m, hvilket betød, at kræfterne løb op den sidste bid før mål, hvorpå det blev en andenplads. I aften er opgaven mere velegnet, da løbet måler 1640m. Samme distance som for to starter siden, da de vandt fra spids. Ulf Ohlsson hopper i vognen i dag, han har kørt hesten en gang før, og det resulterede i en sejr. Milliondollarrhyme er hurtig fra starten og løbets sandsynlige leder. Når han er i spidsen, vil han være svær at slå over den korte distance. Godt bud på en sikker. Modbud kan nævnes 6 Inti Boko, vallakken har set ekstremt glad ud i begge sine starter efter den længere pause. Med to løb i kroppen er formen nu på sit højeste, og måske kan Örjan Kihlström nå at undgå dødens denne gang. Med et fint rygløb bliver den farlig over opløbet, en mulig skræl. 7 Click Bait er meget hurtig fra starten og hvad skal han ellers gøre her, andet end at køre til. Kan bestemt udfordre Milliondollarhyme på spidsen på trods af spor syv. Han drager fordel af distancen, og skulle han komme forbi fra start, bliver det spændende at se, hvilken taktik Lennartsson vælger. Farligt at ignorere. 10 Diamanten har endelig fået betalt for sin fine form i sidste løb. Formen er stadig på toppen, og skulle der være et tempo i løbet, vil diamanten, der har en hurtig afslutning, have fordel. Given ved bred gardering.

Ranking: A:3 B:6,7,10,5 C:12,6,1,11,9,2,4,8

V75 Tips Forslag Bollnäs

V75-1 2,11,6,4,7
V75-2 8,6,12,10,14
V75-3 7 Double O.Seven
V75-4 9,8,10,13,15,1,3
V75-5 1,10,8,4,6,3,2,7
V75-6 4,5,3,9,10,6
V75-7 3 Milliondollarrhyme

8400 rækker x 0,50 = 4200 kr.

*Med forbehold for ændringer pga. af strygninger af heste.

Vi kører systemet ovenover, plus et par andre, med flere muligheder for kæmpeskræl på vores andelspil via Derby25.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider