Søg
Close this search box.

V86 Xpress Sovalla & Åby 1/9-21

Nu er det sidste dag i “V86 Superdays” – Og alle Jackpots fra de sidste 6 dages V86 bliver nu samlet til denne onsdags V86 Spil, og vi går ALL-IN. Spil med i vores andelspil på Derby25.

Vi har i gennemsnit haft 6 rigtige i V64, 7 rigtige i V75 og 8 rigtige på V86, mindst 2-3 gange om ugen – og nu har vi været tørlagt i én uge… Vi går derfor ALL-IN, og jeg vil personligt gennemgå løb, statistik og den sidste staldsnak inden vi sætter de rigtige streger på vores andelspil onsdag aften.

Andelene koster kun 125 kr. pr. stk. og vi har kun 30 til salg. Vi spiller via Derby25 – så du skal have en konto der.

V86 Analyse & Spiltips

V86-1 2140m Auto
6 Miss Irma
er en talentfuld treårig, der er under udvikling, og jeg synes, det ligner en klart passende opgave til papiret. Hun startede sin karriere med tre sejre og er fortsat godt siden da, mod hårdere modstand. De vil nok prøve at komme i spids, og da vil de være ekvipagen de andre skal slå… Men det er ikke givet, at hun kommer i spidsen, og jeg vil have nogle flere heste med. 2 A Perfect Face åbner også hurtigt fra starten og ser ud til at være godt forberedt til dagen. Sidste gang var det rod med positioner i løbet, og den start er bare at glemme, og hun var meget god, da hun vandt via open strech 1/7, og jeg tror, at de er parate til at give slip på føringen til Miss Irma for at forsøge at vinde via open strech til sidst. 8 Deborah SH konkurrerede uden sko for første gang i sidste løb, og det gav hende endnu et gear. Hun måtte gå den hårde vej uden for lederen, men holdt godt som nummer to. Hvis hun får en god tur i ryggen denne gang, kan hun bestemt være med på målfotoet.

Ranking: A:6,2 B:8,5,1 C:3,4

V86-2 2140m Volt
I første volte finder vi 3 Fighter vender tilbage efter en pause og er normalt godt forberedt med det samme. Han er vant til at vinde med fem sejre i tolv starter, og det ligner på forhånd en passende opgave. Han var ikke den bedste i sin sidste start, men der var forklaringer på det. Jeg synes, han er hurtig nok fra starten til at komme forbi SG Sherman, og når han er i spidsen, er det hesten, der skal besejres. Træner Svedberg taler varmt om hesten, og det lyder som om han vil gøre en god indsats. 2 SG Sherman føler sig også given på kuponen. På tillæg finder vi 8 Minnestads Ecuador, der er hærdet mod meget hårdere heste end hvad han står over for nu, og normalt burde han have en rimelig chance for at runde dette felt. Han træner godt, og selvom han ikke er hundrede procent i form, kan han stadig vinde dette løb. Ved yderligere gardering vil jeg nævne 9 Fonda Boko, der de sidste løb har været konstant i top 3-4 imod bedre heste. En potentiel skræl til 6%.

Ranking: A:3,8,2 B:9 C:6,5,4,7,1

V86-3 2640m Auto
8 Dekanen K.
var nummer to bag Steen Juuls nye stjernehest Festival Of Speed ​​sidste gang og møder ikke nogen hest af den kaliber nu. Han har gjort det godt, da han besøgte Åby tidligere, og Flemming Jensen viste i weekenden, at stalden er i god form for dagen. 5 Mellby Ironman er en god hest. Dette er dog ikke en favorit, jeg stoler på, og selvom han selvfølgelig kan vinde løbet, er han bare en af ​​flere for mig i et meget åbent løb. 10 Loveexplosion HC fik et springspor her, og det passer sandsynligvis godt til hesten. Jeg har set ham åbne hurtigt derfra før, men Simon Helm er stadig lidt uerfaren som kusk. Hesten har haft to løb i kroppen og ser bedre ud for hver start. Nu skal de køreuden sko rundt igen, og han skal ses med en chance for at vinde. Hvis 3 Ninia’s Boy, holder sig i trav kan den overraske. De sidste fem løb, han har travet fejlfrit, er endt med sejr. Kun 5%.

Ranking: A:8,5,10 B:3,9.6,11 C:1.2.7.4

V86-4 2640m Volt
11 Hempisphere
er stor favorit her, og det synes jeg er berettiget. Han er et hovedet højere end sine modstandere i dette løb og har fart nok, og han klarer distancen godt.
Han har vist usikre tendenser, og det, der bekymrer ham om en så stor favorit, er, at det er en volt -start for første gang i hans karriere nu og spørgsmålet er hvordan han vil håndtere det. Der er dog masser af plads nu og ingen heste bagfra, der kan forstyrre. Bliver han bare i trav, tror jeg, at han vinder løbet, og Örjan Kihlström har været bagom hesten ved en lejlighed før, og det endte med en sejr. Hvis favoritten ikke skulle have en god dag, bliver det noget sværere, her kan nævnes 4 Jeppas Uppercut der har været godt løbende og har fået en passende startspor. 7 Alert Kronos er ikke så tosset, og han gør her comeback efter et par måneders hvile. Hvis Wallberg har formået at forberede hesten godt, kan han meget vel udfordre, hvis Hemisphere har en dårlig dag. 6 Typhoon Face debuterede for Katja Melkko i sidste løb og gjorde en meget god indsats. Hesten skulle have udviklet sig med det løb. Længden er sandsynligvis et plus for ham.

Ranking: A:11 B:4.7,6,10,3 C:2.1.9.8.5

V86-5 2140m Auto
6 Donizetti
imponerede i sidste løb, da han vandt på en flot måde. Dette er en rigtig god hest, og Kevin er sandsynligvis ikke bange for dødens igen. De kan drage fordel af det lille felt. Kan vinde fra alle positioner, og han burde være favoritten. Bagom favoritten, er der flere bejlere, og pga. open strech kan løbsforløbet blive afgørende. Her tænker jeg at 1 Kavatosåfin nok prøver at holde spids, men måske overlade til ryg på 6 Donizetti, og dermed udnytte open strech. 3 Aquarius Face klarer sig godt hele tiden i hårdt selskab, og der er gode træningsrapporter fra stalden, hvor man mener, at den er meget tæt på den absolutte topform nu. Hvis Donizetti skulle gå den hårde vej igen, kunne han få en god tur i ryg fra en god udgangsposition. 7 Mustang Racer er et interessant bud på forhånd til en lav spilprocent. Han kan åbne hurtigt fra starten, men det lyder som om, at de vil tage det passivt fra begyndelsen og køre dette løb i ryggen så længe som muligt. Der vil køres uden sko til denne start. Glem heller ikke Berghs fine treåring 4 Down Under ved yderligere gardering.

Ranking: A:6 B:1.3.7.4 C: 5,2.9.8

V86-6 2140m Auto
Her synes jeg, at én hest skiller sig lidt ud på forhånd, og man kunne meget vel lave en enkelt streg udenfor 7 Miss Imperatrice, der ikke har begået en fejl hidtil i sin karriere og er stadig ubesejret. Nu møder hun bedre modstand, men hun burde selvfølgelig være favoritten. Hun har vist stor starthastighed bag bilen, og det er højst sandsynligt, at Jorma straks sender frem. Det er ikke sikkert, at hun overtager føringen, men man er nok heller ikke bange for dødens. Modbud kan nævnes 3 Faeza Zet, der har imponeret indtil nu og er ubesejret efter to forsøg. Nu møder hun hårdere modstand, og det er også en debut bag bilen, som altid er et spørgsmålstegn. Hun virker dog fornuftig, og hun kan opnå hurtigt og dermed have en fornuftig chance for at komme i spids. Så får hun nok 7 Miss Imperatrice på ydersiden, med mindre de overlader spids. 4 Stinaalvina Zonett stod bag bilen i sidste løb og åbnede godt fra start. Hun tog sig af føringen og vandt ganske let. I løbet før sluttede hun fint som nummer to bag netop 7 Miss Imperatrice, der vandt det løb med et par længder. Hesten har givet et godt indtryk, og hvis de kommer i spidsen, kan de prøve at køre.

Ranking: A:7 B:3,4,2,9 C:6,8,11,5,10

V86-7 1640m Auto
6 Tabasco CD
får tippet i løbet i betragtning af, at jeg tror, ​​at han vil tage sig af føringen fra start. Han har helt sikkert en hurtig starthest indenom i 5 Racing Ribb, men side om side synes jeg stadig, at Tabasco CD er lidt skarpere fra starten. Der er ikke noget galt med formen, og de har sparet på et par gear med hensyn til udstyr i de seneste starter, og nu vender de tilbage til samme balance som da han slog den velkendte Chapuy fra dødens. Hvis han kommer i spidsen, uden at det er for langvarig kørsel fra start, burde det være en god chance for at føre fra start til slut. 5 Racing Ribb skulle i det mindste gøre Johan Untersteiner et seriøst forsøg på at holde Tabasco CD fra start, og hvis han kommer i spidsen, vil mulighederne naturligvis stige. 9 Miss Silver ser ud til at få stor tillid fra spillerne, men jeg synes, hun gør sine bedste løb i front, og fra denne position er jeg ikke sikker. Kun et garderingstreg på større systemer.

Ranking: A:6 B:5,9,1,10 C:7,3,4,2,8

V86-8 2140m Auto
Vi afslutter runden med endnu et interessant løb for treårige, og det føles åbent på forhånd. Skulle man være fræk og tage stilling på én streg, så ville mit bud gå til 6 Leroy Boko (kun 8%). Denne treåring startede i øs-regnvejr på Jägersro sidste gang og også over et tillæg på 20 meter og gik, hvad han kunne ude i sporene. Jeg tror, ​​at dette kan være en potentiel superstjerne for fremtiden, og selvom det virkelig er et jævnt felt, kunne dette være en jackpot sikker. Garderer man, da ville jeg anbefale 4 Luca Vialli Boko med. Jeg kan godt lide denne hests indstilling, som ser ud til at udvikle sig og blive bedre for hver start. Han har haft hårde kørsler i tidligere løb, og de vil måske prøve at give ham en venligere tur i ryg nu, og det ser ud til, at han burde kunne finde en god position i et andet spor. 2 Albacete viste en fantastisk indstilling i det sidste løb, da han vandt fra spids trods en hård åbning i løbet. Der er en god chance for, at han også kan nå den position nu, og selvom modstanden klart er hårdere nu, er han ikke helt væk. 9 Dream Sensation har vundet sine løb fra spids, men han viste, at han fungerer godt bagfra. Det lyder faktisk fra stalden, at han måske er lidt skarpere med rygløb og Oskar Florhed med Robert Bergh føler sig ikke slået på forhånd.

Ranking: A:6,4.2,9 B:5,3.7,1,10,12,8,11.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider