Søg
Close this search box.

V75 Jägersro 4/9-21

Der er dobbelt Jackpot til dagens V75 på Jägersro, og jeg har en fornemmelse af at der sagtens kan blive høj uddeling – som vi selvfølgelig jagter via vores andelspil på Derby25.

Du kan spille med i vores andelspil på Derby25. Det koster kun 125 kr. pr. andel. Der er kun 30 andele til salg, så det gælder om at være hurtig. Sidste chance for at være med i andelspillet er kl.15:50.

V75 Analyse & Spiltips

V75-1 2140m volt
6 Grandfather Bill
er en hest, der virkelig viste topform til sidst. Han kommer til starten af ​​dagen med to sejre på kontoen. I dag har de også en interessant udgangspor med løbebaner fra starten. Han kan åbne hurtigt, og hvis kusken Johan Untersteiner rammer starten, kan de måske ramme spids. Jeg ser denne som en god mulig sikker hest. Vil man gardere, da skal 2 Astronascente Zac med. Den kan også åbne hurtigt, men har en sværere startposition med spor to i volt. Selve banen er sandsynligvis ikke noget problem, da Astronascente Zac er sikker på benene, men det kan være svært at komme så godt væk, at man kan holde Grandfather Bill fra starten. Men dette er en fem-åring, der også er skarp i fart og skulle det fungere godt med positionerne under løbet, vil han blande sig i sejrskampen her. Bagved disse er det mere åbent, men 1 Vien Ici kommer til starten af ​​dagen med to løb i kroppen efter noget fravær. Han har set godt ud i begge starter, og følelsen er, at topformen er tæt og har vundet V75 før. 8 Mystic Mom blander sig næsten konstant i top-3, og viser fortsat god form. Den har et passende smyger spor her, ligesom 9 Uncle Töll,der helle ikke skal glemmes ved videre gardering. Den store skræl kan være 11 Showtimejackflower, der lever meget på sin stærke spurt, men her er startsporet vanskeligt, så alt afhænger af om han kan gemme speeden til sidst.

Rangering: A:6  B:2,8,1,7,11,9  C:10,3,5,4,12

V75-2 2640m auto
3 Kapten Brodde
kan åbne hurtigt fra start og burde have en god chance for at være i spidsen tidligt. Men i betragtning af at det er første gang hesten rejser langt for at konkurrere. Der er kapacitet til at klatre gennem klasserne. Det smager lidt af spids og slut, men for den forsigtige, da skal man have et par stykker mere med. 1 Protector Tile, som også er en fin hest for klassen og kan få løbet her i dag, hvis de kan sidde bag i lederen, og der vil være lidt kørsel i løbet, skal de være i stand til at slutte skarpt på opløbet med et hul. Formen er god, og den sidste galop er ikke noget at fokusere på, da Protector Tile ikke fungerede på den barfodet balance dengang. Inden da havde den to sejre i streg på kontoen. 6 Parker, skal man ikke nonchalere, da den også har en høj kapacitet til klassen og sandsynligvis også vil klatre gennem klasserne i fremtiden. Selvfølgelig har han galopperet i seks ud af ti starter, men uden fejl er den en given vinderkandidat i løbet.  Skrællen i løbet kan være 2 Call To The Bar, der vil konkurrere uden sko rundt for første gang, hvilket er spændende. Han har en god udgangsposition og spilles til kun 2%. Kan tilmed også åbne hurtigt fra start.

Ranking: A:3,6,1  B:2,8,4   C:10,12,11,7,9,5

V75 -3 2140m auto
4 Beartime
har klaret sig rigtig godt i de sidste to starter, selvom den ikke har vundet. For to starter siden var de tæt på at besejre Adde SH, og i sidste start sluttede de skarpt som nummer to bag Born Unicorn. Formen er på toppen og han er kvik fra starten og kan være lederen af løbet efter et stykke tid. Men med flere starthurtige heste i løbet er det lidt usikkert hvem der tager denne. 6 Rotate har haft en vild udvikling siden han kom til Björn Goop. Han har klatret igennem klasserne i løbet af året og har ved de fleste lejligheder stået for meget gode præstationer. Han kan godt åbne, og selvom de ikke når spids, kan de lede efter en god position, der giver dig mulighed for at blive involveret i kampen om sejren. 8 Rackham kommer fra en overbevisende sejr i sidste start. Formkurven er på sit højeste, og han besidder en rigtig lang sprint som sit hovedvåben. Startpositionen er bestemt ikke den bedste, især ikke på Jägersro, men med lidt tempo i løbet vil Christoffer Eriksson, der både træner og kører, passere mange konkurrenter det sidste stykke. Du vil nå langt på dine systemer med de 3 tre foregående heste, men ved yderligere gardering kan nævnes 5 Sweetman, der er i bedre form, end resultatlinjen antyder. I den sidste start sad han fast med frelste kræfter, kræfter der kan komme godt med i dag. Han har en god startposition og er hurtig i gang. Ligesom 10 Sharp Dream som gik godt i comebacket sidste gang og nu har fået et tiltrængt løb i kroppen. Johan Untersteiner, der træner og kører, har en opadgående form i stalden for dagen og kan ikke ignoreres her i et godt tempo i løbet. 7 Sandsjöns Enzo skræl vandt på et overbevisende måde næste senest, foran bl.a. Born Unicorn, Rotate mfl. – og er ikke helt borte her. Kun 4%.

Ranking:  A:4,6,8   B:5,10,7   C:12,3,11,2,9,1

V75 -4 2140m volt
10 Hannibal Face
– Indsatsen i sidste start var både imponerende og mere velsmagende, og han viste også, at formen er i top. I dag har Hannibal Face en interessant udgangsposition med springspor, og hvis den tager føringen efter et stykke tid, vil han ikke være let at plukke ned for de andre. 9 Versace Broline kommer med stor sikkerhed også godt fra start! Der er flere rigtig gode heste, men Versace Broline er god selv, hvilket mange synes at have glemt her, kun 3%. 8 Niford des Baux er en lovende fire-åring, der stadig er ubesejret på svensk jord. Træner Jerry Riordan roser hesten og holder ham højt. Men der er galopper i rækken, der bekymrer noget. Selvom han aldrig svigtede fra starten, når det kommer til volt, har han i dag en vanskeligere udgangsposition end ved tidligere lejligheder. Nævner også 4 Funny Boy, med Ken Ecce, der virkelig har kørt overbevisende de seneste starter og virker til at have fuld form. Den vandt over Hannibal Face for 2 starter siden. Glem ikke 5 Howdy Quick ved videre gardering. Hesten blev ikke kørt fuldt ud i seneste optræden, og holder stadig god form, sidder den fint til inden sidste langside, er den ikke borte, kun 6%, ligesom 7 Certainly, der blev stødt til galop i den seneste fremtræden i et Derby kval, så den er helt sikkert trimmet og i form, kun 4%.

Ranking: A:10,9,8,4  B:5,7,12  C:6,13,2,1,3,11

V75-5 2140m auto
11 Yuvaraj
er en fireåring fra Peter Untersteiner, der virkelig er på vej til en sejr. Han har ikke rigtig haft marginalerne med sig i år indtil videre, men står stadig for flere gode præstationer. I den sidste start viste han, at formen er god, da de blev nummer tre bag Henry Flyer Sisu og Readly Lavec i et udtagelsesløb til Derby. Han drager fordel af løbets tempo, og med flere start-hurtige ekvipager i løbet forventer jeg, at tempoet bliver holdt op. Noget Yuvaraj kan drage fordel af i løbet af sidste omgang. Han kan selv lave en masse arbejde. 1 Bravo Sabotage er også meget kvik fra start og fra sit indvendige spor bag bilen gælder det for Thomas Uhrberg om at beholde føringen fra start. Til dagens start vil han blive lettere i balance. Hvis du lykkes med at holde det indre spor,er det hesten at slå for de andre. 5 Axel Wind har også god kapacitet for klassen. Han var ude på V75 i Rättvik for to starter siden kom ikke forbi Condior fra begyndelsen dengang og måtte derefter udføre jobbet uden for lederen. I den sidste start blev dagen ødelagt af en galop. Han kan åbne hurtigt, og skulle Axel Wind komme i føringen efter lidt her er meget vundet. 10 Iwan Boko så ekstremt stærk ud i sidste optræden, og her har vi virkelig en hest, der er meget bedre end resultatlinjen. Med lidt tempo på løbet, vil han være med når det skal afgøres. Som skræl kan nævnes 2 Maggiore, der har god kapacitet, men ikke har vist dem ordentligt i de seneste starter. Men indsatsen på Åby for fire starter siden har ætset sig på nethinden og med en lignende præstation i aften kan dette være en kæmpe skræl i løbet, kun 2%.

Ranking: A:11  B:1,5,10,2  C:7,6,8,9,3,12,4

V75-6 2140m volt
Et meget åbent løb, som flere af de andre, og jeg anbefaler bred gardering. Her ranker jeg 15 Carry Cash først. Det er den bedste hest i dette felt, men den har trukket et elendig startspor. Han sad i den sidste start n fast med kræfter tilbage på V75, i et løb, som Tattoo Avenger vandt så sent som i lørdags. Inden da har han modsat sig blandt andet Zion Font ved to lejligheder, og selvom programlinjen ikke ser så betagende ud, er formen meget bedre end det. Selvfølgelig har de brug for lidt held undervejs her, men hvis du ser på kapaciteten, er de klart involveret når sejren skal uddeles. 10 Eight Hour har taget yderligere en veksel frem efter letningen i balancen. Nu blev udgangsporet dog et af de værste med spor 5 i volten, men lykkes det at komme fint fra start er muligheden for sejr til stede. Min idé i løbet er 7 Greta Sisu, der afsluttede flot i et hårdere løb sidste gang, kun 8%. 9 Bon Bini har gjort det godt siden han kom til Oskar J Andersson, der har været fem sejre og tre andenpladser hidtil. I dag har hun et hårdt og smalt spor, men kapaciteten eksisterer, og hvis det kun løser sig rimeligt, er de involveret og udfordre om sejren til slut. 8 The Primerose, var ude i et hårdt derby i sidste løb og blev nummer fire. Absolut mere beskeden modstand nu, og jeg tror, ​​at Björn Goop sigter mod at være offensiv tidligt, når de spids, er det klart hesten at slå. 2 Jeopardy virker til at være under stor udvikling, må man ikke nonchalere, kun 6%.

Ranking: A:15,10,7,9   B:8,2,1,11   C:3,12,14,12,5,13,4,6

V75-7 2140m auto
Her ranker vi 5 Hevin Boko først. Hvis jeg læser løbet korrekt, bliver det en hård åbning, hvor både Activated og Miracle Tile er involveret, hvilket Hevin Boko i sidste ende vil kunne tjene på. Til dagens start er det Mika Forss i vognen. 3 Activated fik en meget god debut i år og vandt løbet på en god måde via en skarp afslutning. Nu med løb i kroppen, bør formen også forbedres. Skulle hun også nå hele vejen til spids fra starten, er det så hesten de andre skal slå. 1 Miracle Tile er en meget god hoppe, der kommer med tre sejre i streg. Senest sprintede hun forbi Mellby Free over opløbet og tog sejren i EM for hopper med hjem og indsamlede 1.000.000 SEK. Den gang valgte Erik Adielsson at slippe spids, hvilket også viste sig at være rentabelt. Men i betragtning af Miracle Tiles fine form for dagen, er følelsen, at de ikke afgiver spids frivilligt her. Hun har vist, at hun kan vinde løb både fra spids og fra andre positioner, så med det sagt kan hun ikke tælles med uanset løbsscenariet. Bagved disse ser jeg 6 Ultra Bright, der altid leverer gode løb, og er en hest jeg synes godt om og som man aldrig må undlade på sine kuponer, ligesom 9 Kali Smart kan drage fordel af tempo oppe foran.

Ranking: A:5,3,1  B:6,9,7,8,10  C:2,4,10

Foreslået V75 Spil

Hvis der er penge til det, da vil vi spille følgende system til kr. 3.024,- i vores andelspil, og eventuelt et par kuponer mere.

OBS! Hvis der ikke er penge nok, da spiller vi nogle mindre kuponer – men lad os håbe der er nok med i vores andelspil, jo flere vi er, da er chancen større:

Afd. 1: 6* (R-2-8)

Afd. 2: 3-1-6 (R-2-8)

Afd. 3: 4-6-8 (R-5-10)

Afd. 4: 10-9-8-4 (R-5-10)

Afd. 5: 11-1-5-10 (R-2-7)

Afd. 6: 15-10-7-9-2-8-1 (R-11-3)

Afd. 7: 5-3-1-6-9-7 (R-8-10)

Det koster kun 125 kr. pr. andel. Der er kun 30 andele til salg, så det gælder om at være hurtig. Sidste chance for at være med i andelspillet er kl.15:50, lørdag den 4/9-21.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider