Søg
Close this search box.

V75 Charlottenlund 29/8-21

I denne Derby weekend køres der med et V75 spil på Charlottenlund travbane, hvor vi går stærkt ind for at ramme dem alle igen. Du kan spille med i vores andelspil på V75 her.

V75 Charlottenlund – Spiltips og Analyser

V75-1 2970m auto

Den gode Flemming Jensen starter to af sine kanoner her i Derbystayern, med 100.000 kr. i førstepræmie. Han har selv valgt at sidde op bag 4 Even Steven , som faktisk kan være en sikker, at starte V75 runden med. I den sidste start knuste han modstanden over den lange distance, på trods af at han konkurrerede med sko rundt på en noget hård Jägersro-bane. Hælder mod en lettere balance nu og kan slippes i spidsen ret straks, hvis Flemming vælger at være offensiv. Men kan bestemt vinde dette fra forskellige positioner. Fra 20 meters tillæg starter staldens anden hest, 10 Andre Ward. Var god i sin sidste start, hvor han fik testet Yankee -vognen. Denne hurtige herre vil være meget mindre streget end favoritten, men kan nok udfordre, hvis han har en rigtig god dag og lidt held med positionerne.

Min Ranking: A:4   B:10,6,5,9,7,12   C:11,3,1,2

V75-2 2000m auto

Derby Consolation samler mange af de fireåringer, der desværre ikke nåede at kvalificere sig til den store Derby-finale. Hvilket betyder flotte ungheste og her kan vi se frem til mange hævnhungrende ekvipager! 12 Fossa er normalt en af ​​de bedste i kuldet, og selvom han ikke har vundet i år, føles det som et spørgsmål om tid. Nu er han oppe mod lidt lettere modstand her i trøsteløbet, og jeg vil tro, at Flemming Jensen tager tidligt avancement fremad. OBS! Flemming Jensen selv, mener at dette er hans bedste chance på dagen! Bagved denne er det mere åbent, og man skal nok gardere bredt, men 6 Farasi Surprise, 1 Fireblade og 8 Franz Jæger, skal med ved garderinger.

Min Ranking: A:12  B:6,1,8,7,9,4   C:11,2,3,5,10

V75-3 1600m auto

Med sporlodtrækningen til deres fordel er det interessant at se, hvordan 2 Extreme vil stå denne gang. Sidste års danske derbyvinder gik i sidste løb ud i tredje spor i løbet af den sidste halve omgang og gik meget stærkt hele vejen til mål til andenpladsen bag Harran Boko. Men jeg er ikke sikker på den kan holde 5 Cockstile væk fra spids. Fra en perfekt startposition bag bilen lugter det af spids og slut! Selvom Steen Juul helt sikkert vil invitere til kamp med 2 Extreme, der vokser sig stille ind i den absolutte elite. Denne gang synes jeg dog, at han “vejer for let”, og at favoritten endda kan tage ham ned fra dødens. Men helt sikkert en spændende duel. Bliver der kørt hårdt i spids kapløbet, vil det åbne op for 9 Slide So Easy, der stadig ligner en ung hest i kroppen og virkelig viser, at han både kan lide at konkurrere, samt vise sig frem.

Min Ranking: A:5,2   B:9,7,3   C:4,6,1,8

V75-4 2000m auto

Walther Kaiser-Hansens mindeløb for treårige heste. Hvis 1 Love you Too sammen med Robin Bakker formår at beholde spids i starten, kan løbet være slut. Har vist overlegne hastighedsressourcer hidtil og vil ikke være let at besejre i så fald. Derfor er taktikken sandsynligvis givet til løbets anden nuværende favorit 4 Without a Doubt. Jeg gætter på, at Martijn de Haan, der kører, accelererer, når startbilen slipper i håbet om at komme i spids. Skulle der være kørning for spids, vil det måske gavne 8 Larry Wood, der ellers starter fra et vanskeligt startspor. Joakim Lövgrens hest viser en stigende formkurve og har tidligere leveret skarpe tider på bare mellemdistance og er ikke for stærkt betroet nu fra spor otte. Pas på denne!

Min Ranking: A:1,4,8   B:2,6   C:5,12,7,10,3,9,11

V75-5 2000m auto

6 Diesel har fået et okay spor, og Ken Ecce prøver nok at komme i spids med den seksårige hest, der efter sejren næstsidst svarede med en god tredjeplads sidste gang i hårdt selskab. 8 Rossi Garline fik ikke det bedste spor, men er af den stærke type, der sagtens kan tage dødens, men håber nok at kunne komme ned i en fin ryg. 9 Dixie Brick har kapacitet og et passende bagspor og kan sikkert sidde fint i andet-sporet tidligt, og skal ikke glemmes på de seriøse kuponer.

Min Ranking: A:6,8,9   B:2,4,11,12   C:1,3,10,5,7

V75-6 3000m auto

Nu til dagens højdepunkt – Dansk Derby 2021. Det havde været et stykke tid siden ( i 2007), men sidste år vandt Steen Juul endelig det danske derby igen. Og han skal heldigvis ikke vente så længe, ​​hvis det står til stregprocenten (84% på nuværende) med 5 Festival of Speed der er en virkelig stor favorit i årets udgave, og i betragtning af hvordan den fireårige har klaret sig, er det let at forstå. Han har virkelig været klart bedst i kuldet, og det er kun sygdom imod eller uheld imod. Hvis man vil gardere skal man helt sikkert have 2 Forever Shadow med, fra et godt startspor, vil den med stor sandsynlighed sidde godt fra start. Forever Shadow har taget 2 overbevisende sejre, og sidst over lang distance. Staldkammeraten til Festival Speed, nemlig 4 Frodo Cash skal ej glemmes ved garderingl. Skal man have kæmpe skræl, så glem ikke 3 Fantastik Design, der fra et perfekt spor måske kan gentage sidste løb, hvor åbningen kom og den sejrede sikkert.

Min Ranking: A:5   B:2,4,3   C:6,7,9,8,10,11,12

V75-7 2000m auto

Tænker man vil nå langt med 2 streger i dette løb, og en stærk lås mellem 2 heste. 6 Encore Cloc må man forvente mere af end sidst. Han blev spillet som favorit på Halmstad næstsidste gang, men galoperede det væk og senest blev han slået af 5 Cadiz, der var stærkere for dagen. Jeg beholder stadig Encore Cloc som den bedste hest i dette selskab og forventer som sagt, at han er sit sande jeg. Det står hovedsageligt mellem disse to i løbet, og det forlyder dog også at Encore Cloc skulle være bedre til denne start.

Min Ranking: A:6,5   B:3,1,9,7,8,4,12,2,10,11

Nyttig info omkring andelspil

Du kan spille med i vores V75 Spil på Charlottenlund her. Det koster kun 125 kr. pr. andel, og der er 30 andele til salg (først til mølle princippet).

Andelspil på Derby25. Vi spiller et reduceret system med A-heste(1) og B-heste(2), samt U-tegn, hvoraf der bare skal være 2 rigtige U-tegn. De 4 U-tegn går til 4 Evens Steven i første afdeling, der står stærkt på første volte. Det andet tegn går til 12 Fossa i consolidation, der var kuldens konge, og er på vej tilbage. Flemming mener at det er hans bedste chance på dagen. Det tredje U-tegn går til 1 I Love You Too, som hvis det lykkes at holde spids, nemt kan være spids og slut. Og det sidste går til den store Derby favorit 5 Festival of Speed. Men med mulighed for store skræller i systemet.

Hvis der kommer mere end de 2818 kr. kan det være vi supplerer med et mindre spil.

Læs yderligere om hestene i vores analyser ovenover. Held og lykke med spillet derude.

Sådan spiller du med i andelspillet på Derby25:

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider