Søg
Close this search box.

V75 Bergsåker 28/8-21

Efter at vi de sidste par uger har ramt det meste rigtigt, har vi de seneste dage ramt lidt ved siden af skiven, specielt pga. systemvalget, da vi har haft hestene på kuponen (bare ikke under hinanden), ærgerligt da pengene ikke rakte til de ønskede systemer – der eller ville have haft alle rigtige…

Vi prøver til denne lørdag med et mindre system, og hvis der kommer flere penge i puljen, ja da kan vi opjustere systemet.

Spil med i vores V75 andelspil her.

V75 Analyse og Tips

Vores tips og analyser er lidt kortere i dag.

V75-1 2640m auto
12 Admiral AS kørte senest, hvad mange kaldte “det bedste Jubilæums trofæ nogensinde kørt”, men fik dagen ødelagt af en galop, der kom uventet. Hesten så strålende ud den aften og blev naturligvis toppet før opgaven. Nu leder efter hævn. Formen formodes at være vedligeholdt og trods spor tolv burde Admiral As have en topchance. Det er igen Örjan Kihlström, der sætter sig op i vognen og Admiral As er den givne første hest i løbet.

Min Ranking: A:12 B:7,9,10,11,2,1,6 C:5,3,4,8

V75-2 2140m volt
En åben klasse ll afdeling venter, men jeg tror dog at 8 Double O.Seven er klart den bedste hest lige nu. Den viste også strålende form i sidste start og har også vundet i fire af de sidste syv starter. Startpositionen er dog ikke optimal, og han har brug for lidt held herfra, men i et åbent løb, hvor der kan ske meget, føles det godt at vide, at Björn Goop sidder i vognen, der nogle gange kan trylle positionerne under løbene. Ën eller mange

Min Ranking: A: 8 B:7,9,2,3,6,11,4,10,1 C:12,5

V75-3 2640m auto
Her finder vi rundens største favorit, det er ingen ringere end Sveriges bedste koldblod 8 Månlykke AM. Han har stået for en kraftfuld indsats i løbet af året og kun tabt et fejlfrit løb. Månlykke AM vil med stor sandsynlighed blive kørt fremad med det samme, og er sandsynligvis trods sin udgangsposition tidligt i spidsen. Bagved er det åbent.

Min Ranking: A:8 B:5,4,3,10,2,1,12 C:9,6,11,7

V75-4 2140m volt
3 Zante Grif kommer fra en god præstation i sidste løb, selvom hun havde et hårdt løb. Han blev bakket op med 1200 m tilbage til mål, men gik derefter videre i sporene og nedkæmpede alle konkurrenter undtagen vinderen Margareta Tooma. I dag er startpositionen bedre for Zante Grif, der viste for tre starter siden, at hun kører godt væk fra spor tre. Fra en god position i dag er hun min givne første linje i løbet.

Min Ranking: A:3 B:11,14,13,15 C:1,5,7,9,10,6,12,2,4,8

V75-5 3140m auto
2 Made of Stars er hård og solid og trives over længere afstande. I den sidste start gik han uden sko for første gang, og det fungerede rigtig godt. Made of Stars så bedre ud i løbet end tidligere. Nu vil det igen være uden sko rundt, hvilket er positivt og fra et passende spor er han et givet sejrbud i løbet. 3 Mateo de Reve mødte 2 Made of Stars i sidste start og fik hjælp fra ham med løbets tempo og takkede for det ved sikkert at gå væk til en sejr.

Min Ranking: A:2,3 B:5,6,8,7 C:4,12,1,10,9,11

V75-6 1640m auto
9 Brezza Du Kras kommer fra Alessandro Gocciadoro og har haft meget gode præstationer på svensk jord. De tre første starter endte med en sejr, og i den sidste start var hun nummer to bag en meget god Marion Fouty Bon. Hun går lige så godt bagfra som i spids, og selvom spor 9 over 1640m ikke er optimal, skal hun ikke ignoreres. I dag vælger træneren også at køre selv, hvilket er spændende. Nævner også 6 Frodo S., der har stået for gode præstationer på det sidste og kommer til dagens start med to sejre fra føringen. Selvom de får svært ved at nå den position i dag, skal de med på alle seriøse kuponer.

Min Ranking: A:9,6 B:4,3 C:6,7,5,12,10,2,1,8,11

V75-7 2140m auto
4 Who’s Who vandt en meget simpel sejr i Hugo Åbergs Memorial for to starter siden, og før det vandt de Norrbottens hovedpræmie via en meget hurtig afslutning. Under “Åbys Stora Pris” i sidste start var der galop efter en klemt situation og der var intet at bebrejde hesten for. Who’s Who kan åbne godt fra start, men vil nok ikke være i stand til at tage en længde på det indre af Very Kronos. Med flere hurtige starter i løbet lærer føreren Örjan Kihlström i stedet at søge en position ned og i stedet at bruge hestens skarpe sidste finish. Who’s Who vil igen blive set med en god chance for at vinde i et stort løb i 2021.

Min Ranking: A:4 B:3,8,2 C:1,5,10,6,9,7

Systemforslag til V75 Andelspil

Vi kører med én sikker i V75-3 8 Månlykke AM., hvor kun uheld eller lignende kan forhindre denne i at vinde det svenske koldblods mesterskab i år. Herudover kører vi med 3 U-tegn. Vi tror en hel del på 12 Admiral As, i V75-1 og over 2640m, burde den have fint med tid til at køre sig fremad med en god vinderchance. Vi tror meget på 8 Double O Seven i V75-2, samt 3 Zante Grif, der har 20 meter til de værste konkurrenter. Vi skal bare have 2 af disse tre rigtige. Hvorved vi har en masse heste med som kan skrælle.

Det viste system koster 1.200 kr. og kommer der flere penge ind, da kører vi et system mere. Spil med i vores V75 andelspil her.

Spil med i vores V75 andelspil her.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider