Søg
Close this search box.

V75 Solvalla 18/8-21

Solvalla er vært for onsdagens ekstra runde på V75, hvor årets største løb for fem-årnge finder sted og Jubilæumspokalen. Et stærkt startfelt kommer til start her med halvanden million til vinderen, men også endnu et gruppe 1 -løb, nemlig i EM for hopper. Et rigtig flot løb med en million til vinderen.

Jeg når ikke at skrive spiltips og analyser i dag, men bruger tiden på at næranalysere alle afdelingerne, så vi rammer de 7 rigtige igen på V75 – Spil med i vores andelspil her.

Om Banen – Værd at vide

Solvallas bane har et opløb på 196 meter og er uden en vinklet vinge eller open strech at tage hensyn til. Vær dog OBS! Solvalla har oftest svært at komme af med vand, og da det har regnet meget kan nogle af de ekvipager der har planlagt at køre uden sko, være nødsaget til at trække det tilbage. Vi så det tydeligt under Jägersros i tirsdags, og den bane tåler normalt meget regn, så Solvalla kan få problemer.

Spil med i vores V75 Andelspil her – Kun 125 kr. pr. andel

Held og lykke med spillet derude;)

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider