Søg
Close this search box.

V75 Gävle 21/8

I onsdags var vi så tæt på og så alligevel så langt fra, da vores heste i systemet kom ind på andenpladsen i de 2 afdelinger vi havde forkert. Vi havde ellers både 3 Lara Boko til 6% i afd. 2, samt 5 Miracle Tile til kun 2% i afdeling 3.

Til V75 Gävle 21/8 er der Jackpot med 60 millioner svenske kr. Dem satser vi på at nuppe i vores V75 andelspil her.

Nu må vi se om der bliver kørt på Gävle på lørdag, da fredagens V65 er flyttet fra Gävle til Solvalla, pga. de store mængder vand der er kommet fra oven… Nu men vi kører på med vores analyser herunder. Husk at spille med i vores V75 Andelspil her.

V75 Tips og Analyse

V75-1 2640m volt
Min idé i løbet er 1 Tale Of Jacks, der kommer til denne start med formen på top. Volt start er ganske vist lidt svært at vurdere, men startpositionen er god, og han kan åbne okay. Jeg er af den opfattelse, at Kaj Widell kan afvise konkurrenterne, og det ligger i kortene, at ekvipagen er i spidsen efter starten. Når de er i den position, er meget vundet og de vil være svær at slå. Kan være en chance sikker på de mindre systemer.

3 Gogobet Sisu kommer med en gennemkøring udvendigt lederen på en regntung bane. I maj gik de ud og mødte de allerbedste i landet og sluttede fire bag heste som Don Fanucci Zet og Hail Mary. Gogobet Sisu har nogle gange problemer med sin stil, hvilket har resulteret i nogle galopper på kontoen. Men nu har han haft to gode præstationer efter at have hvilet lidt, hvilket føles positivt. For to starter siden gjorde han det godt i Finland, da han rundede dem alle. Gogobet Sisu er stærk og solid og med et fejlfrit løb her skal den ses med en god chance for at vinde.

Vil også nævne 6 Iceland Radio, der kommer til start med strålende form, samt har den fået et godt springspor og vil under alle omstændigheder få et fint løb fremme.

Min Ranking: A:1,3 B:6,4,7 C:8,5,2,12,10,9,11

V75-2 1640m auto
E3 Final for hingste / Valacker med 975.000 SEK i førstepræmie.

2 Francesco Zet ser ud til at være et supertalent på vej frem. Undertegnede var meget imponeret over indtrykket i forsøget, hvor den treårige kæmpede ned førende Dowhatyoudodowell over opløbet og gled væk på en helt ubesværet måde. Chancen for sejr naturligvis god på forhånd. Örjan Kihlström er også bedst, når vinderbeløbet er af en større størrelse. Stærkt A-hest, men til den store stregprocent (72%) er det fristende at spille imod, da meget kan ske i sådan en finale, og 3-åringerne kan tit overraske.

Af modbud kan nævnes 3 Imanuel K. der er en hest, der altid klarer sig godt og til sidst har kæmpet med hårde udgangspositioner. Nu er startsporet endelig godt, og han kan hurtigt åbne fra starten. Skulle der være ryg på lederen, eller at han formår at komme helt til spids, er Imanuel K en hest, der går hele vejen. Skulle der være trætte ben for konkurrenterne mod målstregen, er det noget Imanuel K kan vinde på. Givet til kun 4%. Nævner også 6 Felix Orlando, der er vinderen af ​​E3 over 2140m. Han var dog ikke den bedste i forsøget sidste gang, og måske er der lidt et spørgsmålstegn på formen? Men dette er en hest med høj kapacitet, og til starten her er der blevet registreret en amerikansk vogn, hvilket er spændende. Skal med på alle seriøse kuponer.

Min Ranking: A:2 B:3,6,1 C:7,9,4,10,5,12,8

V75-3 2640m auto
Gulddivisionen kører i dag 2640m, istedet for de normale kortere distancer, hvilket giver et ekstra krydderi til løbet.

4 Coin Perdu, er en hest jeg holder højt. hvis ikke det var for en skade der holdt hingsten ude i et par år ville den have mange flere millioner på kontoen. Den er nok også derfor blevet matchet sparsomt af træner Svante Båth. Coin Perdu har undgået at møde eliten hver gang, hvilket ser ud til at have gjort hesten godt. Han kommer til dagens start med to flotte sejre, han har også afsluttet top-2 i de sidste fem starter. Coin Perdu er konsekvent i sin præstation og er med sikkerhed med på målfotoet igen.

Flere heste kan dog blande sig i sejresstriden i dette løb, og selvfølgelig er 5 Milliondollarrhyme med i dette selskab. Hesten kommer fra en meget simpel sejr i den sidste start, da de vandt fra spids. Milliondollarrhyme har vundet de svenske mesterskaber over lange distancer og har også vundet på stayer distancer i Frankrig. Hvis der ikke bliver for meget stress og svært ved positionerne for meget, kan den sagtens vinde. 11 Heavy Sound er en elitehest, når han konkurrerer på toppen. Han trives bedst i fspids, hvilket han også viste sidste gang, da han var meget flot i sin sejr på Eskilstuna. Nu sænker startpositionen chancerne en smule, men hvis du er i gang med at strege i løbet, kan det være farligt at ignorere Daniel Redéns ni-årige. Som du ved, har Daniel god form i stalden og træningsrapporterne er gode. En der også kan være farlig at ignorere er 6 Hachiko de Veluwe, der ikke fungerede i sidste start, og galoppen kom ikke uventet. Nu har han fået en måneds hvile, hvilket jeg ikke ser som noget negativt. Træner Timo Nurmos ved, hvad han laver og har for nylig vist god form i stalden. Hvilket vi ikke mindst fik set under den flotte V75 -runde, der blev arrangeret af Solvalla i onsdags. Afstanden i dag er en fordel for Hachiko de Veluwe, og skulle han nu få travet rigtigt, er jeg af den opfattelse, at han vil blande sig i sejrskampen her. Det rapporteres uden sko og til kun 9% i skrivende stund.

Min Ranking: A:4,5,11,6,1 B:9,12,8,7 C:2,10,3

V75-4 2140m auto
En åben afdeling på forhånd, hvor der nok behøves en del streger.

2 Sourire Frö debuterede for sin nye træner Ulrika Wällstedts i sidste start og fik chancen for sent i løbet med kræfter tilovers. Sourire Frö skød skarpt, da åbningen kom og viste, at formen er der. Fra en perfekt startposition i dag er jeg af den opfattelse, at de ikke vil sidde fast, uden at Sourire Frö får lov til at konkurrere om det. Det rapporteres uden sko igen, hvilket er et plus. Første hest i et svært løb.

11 Upside Face har fået en besværlig startposition, men det er en femårig, der er i topform til dagens start, selvom det måske ikke ser sådan ud på programmet. I sin sidste start galopperede de med ren iver, så var det V75 -finaler på Åby. For to starter siden stod han for en mere imponerende afslutning i tredje og fjerde spor, uret stoppede ved 11,1 sidste 800m. Her ser modstanden også overkommelig ud på forhånd. Selvom det aldrig er let at runde et helt felt, men med en lignende præstation i dag som for to starter siden, vil den være med på målfotoet. 9 Santos de Castella var ikke den bedste i den sidste start, men har vist i starterne, før han har god kapacitet. Sporet kan være en fordel, da han vil sidde godt på det i et andet spor med det samme. Nævner også 3 Önas Py, der har klaret sig godt i sine to sidste starter. Hun har haft hårde spor ved begge starter, men er gået stærkt til sidst. I dag har hun et godt spor. Önas Py kan åbne hurtigt og er den sandsynlige leder i første omgang. Må ikke glemmes på seriøse kuponer, den er med på vores!

Min Ranking: A:2,11,9 B:3,4,6,1,5,7 C:8,10,12

V75-5 2140m auto
4 Perpetuate
er en dygtig fireårig med høje toppe. Men der har også været en masse galopper hidtil i karrieren. Perpetuate er usikker, men imponerede meget for to starter siden, da de vandt i overlegen stil. Senest var det dog en galop igen, og nu jagter han hævn. De går tilbage til barfodet fremad, ligesom du gjorde i den sidste sejr. Fejlfrit er chancen for sejr god.

2 Fighter Lady er en dygtig hoppe, der har vist, at hun er god i disse sammenhænge. Nu har hun to løb i kroppen, og topformen skulle nærme sig. Fra en god startposition er du sikret et godt løb, og måske kører de sig til spids efter lidt tid. Kun 7% skal hun ikke ignoreres. 8 Epimetheus er en solid hest, der udvikler sig godt. Han er ikke tilmeldt Derbyet, og derfor vælger de i stedet at matche hesten i V75 -sammenhæng. Startpositionen er et klart minus, men dette er en hest, der kan klare at lave meget arbejde selv. Hvis de bare ikke bliver for meget fast i banerne under løbet, vil Epimetheus være et tidligt bud. I den sidste start måtte han vise sine kvaliteter frem, da han vandt fra dødens. For to starter siden var de ude i Sprintermästar-finalen og blev spillet 13 gange på totoen. Men en galop i sidste sving ødelagde den nat.

Min Ranking: A:4,2,8 B:9,6,1,3 C:5,7,10,12,11

V75-6 1640m auto
E3 Final for hopper med 975.000 SEK i førstepræmie.

2 Islay Mist Sisu har været den bedste i kullet hidtil og denne blev kørt passivt både på Solvalla for tre starter siden og på Halmstad næstsidste gang. Træner Per Nordström har haft blikket rettet mod aftenens start, og i udtagelsesløbet sidste gang så vi en mere offensiv styring, og så vandt de let efter at have overtaget føringen med 850m tilbage. Uret stoppede ved 1.11 sidste 1000m. Det er uden sko, amerikansk vogn. Fra en god startposition vil de straks sidde godt på den og er i løbet med klart den bedste sejrschance, men i min bog ikke en sikker.

9 Ain’t Misbehavin har både træner Jerry Riordan og tidligere stamkører Magnus A Djuse snakket om længe.. Men den har endnu ikke rigtigt vist det i løb. Den røde tråd i snakken har været, at dette er en meget lovende madame med en fremtid foran sig og kapacitetsmæssigt er hoppen ikke bange for nogen i denne finale. Hvad skal man så gøre? Jo, sæt den store racerkonge Örjan Kihlström i sulkyen. Her har vi nu et makkerpar, der tilsammen har alle værktøjerne i værktøjskassen til at løse denne opgave. Nævner også 1 Bouillabaisse der ser ud til at være godt glemt på stregspillet, og det kan virke underligt. Dette er løbets leder i første omgang, og vil med sikkerhed kunne få et fint løb. Denne treåring er også på rette vej i sin udvikling, og træner/kusk Oskar J Andersson har helt sikkert fået tingene i orden til denne start.

Min Ranking: A:2,9 B:1,10,5,3,4,7 C:8,6,12,11

V75-7 1640m auto
5 Chapuy
ved vi alle er hurtig fra starten og har i dag fået en passende startposition. Selvom der er nogle hurtige starter i løbet, er dette løbets sandsynlige leder. Når først i spidsen, har Chapuy tolv sejre i 18 forsøg, og skal naturligvis ses med en god chance for at vinde selv i dag fra den position. Åke Lindbloms traver er hærdet i klassen og med en formkurve, der peger opad, er dette vores førstehest.

1 Morotai Degato står over for en skræddersyet opgave, da den er kvik fra start og er den, der kan sætte pinden i hjulet til Chapuy fra starten. Men da spor 1 i Gävle ikke er særlig fordelagtig, beholder jeg stadig Chapuy som topfavoritten. I den sidste start tog Morotai Degato føringen, men blev besejret af en meget god Born Unicorn. Nu er det en kort distance, der ses som et plus for denne seksåring, der til dagens start er registreret uden sko og en amerikansk vogn. Skal med på alle kuponer.

Nævner også 4 Oxidizer som også kunne være en faktor i spidskørslen. Han har udviklet sin starthastighed, og selvom han ikke vil være i stand til at udholde Chapuy, kan han gøre det sværere for ham det første stykke. Oxidizer er en stærk og solid hest, der også selv kan lave meget arbejde, og kan have gavn af, om duellen fra starten forlænges for de to ovennævnte. Er registreret uden sko og med amerikansk vogn.

Rangering: A:5,1,4 B:11,8,10 C:9,7,3,6,2

Husk at spille med i vores V75 Andelspil her.

Held og lykke med spillet

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider