Søg
Close this search box.

V75 Åby 14/8-21 – Tips og Analyse

Lørdagens V75 køres på Åby og vi kører som sædvanligt et V75 Andelspil via Derby25 til 125 kr. pr. andel. Spilstop 16:05. Køb din andel her.

V75 Åby – Tips og Analyse

V75-1 3140m volt
Vi kender alle 13 Maestro Crowe der er en seksårig, som besidder meget høj kvalitet. Blandt andet blev han spillet hårdt i Harper Hanovers under Elite Race -weekenden. Var værre i en eller anden start efter det, men i den sidste start viste han sig for alvor at være tilbage hvor vi kender ham. Han trives over den længere distance, og hvis formen stadig er god, har Johan Untersteiner en god mulighed for at runde hele feltet og tage endnu en sejr her. God A-hest.

Vil også fremhæve 2 Jimmy Arthur der er en rigtig ‘kriger’, der nu står over for en helt skræddersyet opgave. Hjemmehesten kan lide de længere distancer, da styrke er vallakkens hovedstyrke, og her ser det oplagt ud til netop dette med 20 meter foran tillægshestene. Rikard N Skoglund skal ikke nøjes med andet end spids denne gang og når den er der, skulle besætningen være ekstremt svær at passere, da den femårige hest også vil køre uden sko på alle fire hove for første gang i sin karriere. Cool tip lav stregprocent lige nu kun 6%.

Ranking: A:13 B:2,11,4,12,9 C:8,1,5,7,3,6,10

V75-2 2140m auto
3 King Kong
sprintede fuldt ud godkendt bagfra i sin sidste optræden og især i betragtning af at vallakken klarer sig bedst med fremspor, som den har i dag. Med sejren på Halmstadtravet for tre starter siden kørte den i spids, og det er i sådant et scenario, at hesten er absolut effektiv. Kim Eriksson er naturligvis klar over sin hest styrker, og det ville være overraskende, hvis blåhvid chauffør opgiver topjagten uden kamp. Hvis det lykkes for besætningen at nå spids, kan løbet godt være slut! Bliver der lidt kørning i front, vil det selvfølgelig gavne 10 Erv Zet, der imponerede mig meget i den sidste start, da han trak hele vejen og sluttede 11,8 over 1640. Han har vundet fem af sine ni starter i livet og senest var det tredje gang i træk, at hesten landede i en 1.11 tid. Med hensyn til hastighed står han for klassen her, men samtidig er det nu andre forhold med bagspor over mellemdistance. 

6 Global Beware er i topform til denne dag og har taget to sejre i streg fra føringen. Han er kvik fra starten og er, trods spor seks bag bilen, prøver de helt sikkert at nå spids. 9 Capital Gain CC kommer med et par stærke præstationer i bagagen og imponerede frem for alt i den seneste præstation, hvor vallakken holdt i fin stil efter fuld fart undervejs. Træner/kusk Oskar Kylin Blom har for første gang rapporteret uden sko rundt på sin hest, og hvis dette er tilfældet, kan de faktisk være frygtelig vanskelig for de andre. Med 3% i skrivende stund er dette et muligt storskræl.

Ranking: A:10,3,6 B:9,3,4,1,7,8,9 C:5,2,12,11

V75-3 2140m volt
Et åbent løb på forhånd. 15 Svecak Palema kører denne dag den tredje start for træner Björn Goop. De to foregående starter har resulteret i fine sejre. For to starter siden vandt hun på en rigtig sej måde fra dødens, og i den sidste start vandt hun via en hurtig afslutning. Svecak Palema er både hurtig og stærk, og at hun har vist bevis på god indstilling i sit nye regi. Kapacitet er der meget af i forhold til nuværende klasse, og nu hvor formkurven er på sit bedste, skal Svecak Palema ses med en god chance for at vinde igen – på trods af dårlige startspor. God A-hest.

6 Nymke Brigadoon er i topform for dagen og får Örjan Kihlström i vognen for første gang i dag, hvilket er interessant. Given streg på kuponen. 4 Your Dreamlove står også her over for en passende opgave. Hun bliver bare bedre og bedre for hver start. Senest gjorde hun en svedig indsats efter en galop og hvis denne ikke var kommet, ja så havde der sikkert ståe 1 i resuktatlisten. Your Dreamlove kan åbne raskt, og skulle hun nå helt til spids fra starten, leder du løbet i lang tid. Men kan også vinde løbet fra andre positioner.

Nævner også 1 Marble Arch, der også kan åbne godt fra starten. Vil sidde godt på det fra dets indre spor, uanset om det er føringen eller ej, og ligeledes bliver 7 Blue Frontline glemt af spillerne med kun 5%.

Ranking: A:15 B:7,4,6,1,9,12,11,13 C:14,10,8,2,5

V75-4 2140m auto
3 Zion Font
var meget solid i sejren i den første start på svensk jord, og du forstår virkelig, hvorfor denne seksåring har vundet i Belgien. Indtrykket var virkelig lækkert på alle måder, da man kunne se en bevidsthed om, at vallakken vidste, at han bare var den bedste. Dette er en vinder maskine, der i sine 21 starter i livet har vundet 18 gange. Leveres med syv lige gevinster på kontoen. I den sidste start måtte han køre store dele af løbet i dødens, men havde allerede i sidste sving grebet om lederen og gik derefter væk til en sikker sejr i en super tid. Han blev dog lidt irriteret efter mål, og med dette i tankerne er det måske værd at spekulere i tab.. til et tipsetter til nuværende 78%.

Modbud kan vøre 2 Fromheaven Idzarda kan åbne hurtigt og er sandsynligvis lederen i starten. Når han er i spids, har denne femåring taget tre sejre i fire forsøg på svensk jord. Det er ikke umuligt, at de vil prøve at gå i den position igen. Men i så fald vil du få hårdt pres under hele løbet af Zion Font. Fromheaven Idzarda har vist, at han også går godt bagfra og med sejren for to starter siden sluttede han skarpt via 09,3 sidste 800m. Det rapporteres uden sko rundt igen, hvilket er positivt. Et givet modbud. Nævner også 5 Carry Cash, der endelig fik et fornuftig startspor, efter at have kæmpet med 11,12,9 i de sidste tre starter. Dette er en femårig hoppe, der besidder god styrke og har klaret sig godt trods hårde udgangspositioner. Nu fra et godt spor er den et givet modbud. Vil gå hele vejen til mål.

Ranking: A:3 B:2,5 C:1,7,10,9,6,12,4,8,11

V75 5 2140m auto
Jeg ser her 3 Born Unicorn som klar førstehest. Han imponerede meget i sidste start, og stod for et flot show, da han let vandt, selvom han gjorde jobbet uden for lederen det meste af løbet. Gangen før er bare at glemme, da han ikke kunne arbejde i den amerikanske sulky. Fra en god startspor køres der offensivt med Örjan Kihlström, der kender hesten godt. God sejrschance.

Som modbud kan nævnes 9 Rotate, der siden regi skiftet til Björn Goop hår en strålende udvikling. Rotate har taget otte af sine ni karrieresejre i 2021 og er i topform for dagen. I den sidste start vandt de let fra spids. Selvom han er dårligt stillet af et bagspor, skal han tælles tidligt bag favoritten.

Ranking: A:3 B:9,5,7,11 C:4,8,10,6,1,2,12

V75-6 2140m auto
4 Amornero Roc
er trænet af Alessandro Gocciadoro og kommer til dagens start med god form. Denne femåring har stået for solide præstationer og kommer med en sejr og to andenpladser i de sidste tre starter. Kan åbne godt fra starten og vil udfordre for spidsen i første omgang. I dag er det også træneren selv Alessandro Gocciadoro, der sidder oppe i sulkyen, hvilket er interessant.

3 Rackham imponerede for tre starter siden, da han vandt let. Han har også åbnet bedre og bedre fra start og fra en god startposition ville det være spændende at se denne femåring gå i spidsen. I dag er det også et spændende førerskifte, træner Christoffer Eriksson har redet hesten på alle 27 starter, men i dag sidder Örjan Kihlström i vognen for første gang. Given streg på kuponen. 8 Laradje Vrijthout kommer fra en overbevisende sejr i sidste løb. Startpositionen er ikke den bedste, men der er nu blevet slettet en hest i sporet, hvilket er positivt. Laradje Vrijthout er hurtig fra start og kommer med Conrad Lugauer selv i sulkyen for at teste fra start. Der er en lille chance for at de kommer i spidsen, men uanset hvad er han givet i kampen her. 12 Easy Cash klarer sig godt i hver start og kommer i topform til denne, men denne femåring er i dag dårligt stillet af startpositionen. Skulle der dog være et højt tempo i løbet, er dette en ekvipage der kan overraske. 1 The Bald Eagle har lært at åbne bedre og bedre på slut. Træner Reijo Liljendahl lyder optimistisk omkring sin hest inden dagens finale. Kommer med to sejre på kontoen og skal ikke ignoreres fuldstændigt.

Vil også nævne 10 Golden Guard, dette er en rigtig kriger, der går fra alle positioner, og en hest jeg har fulgt længe og holder af, med lidt tempo undervejs så kan den komme ind i kampen. Kun 2%.

Ranking: A:4,3,8 B:12,1,10 C:5,11,6,7, 2,9

V75-7 3140m auto
Dagens store sportslige højdepunkt ender V75-runden af med Åbys hovedpræmie, med 1.500.000 SEK i førstepræmie.

6 Who’s Who startede sin karriere med et ton på skuldrene i betragtning af det enorme pres, der straks blev lagt på hingsten, efter at travpublikummet blev bekendt med hans kopierede fremtoning fra sin far Maharadjah. Mange heste var bestemt sunket gennem sien, men denne har også arvet den mentale del og ser ud til at have taget opstandelsen roligt .. Og fastholdt fokus på sin egen udvikling. Som syvårig er Pasi Aikios stjerne nu begyndt at sætte sin næse først over stregen for alvor, og når alle brikkerne i puslespillet er på plads, er det svært at forstyrre dette fantastiske individ. Går over alle distancer, kan sprinte vanvittigt, kan åbne bag bilen.. Der er meget, der taler for sejr i dette prestigefyldt løb.

Men modstand mangler der ikke. 5 Bengurion Jet fik sin svenske debut i sidste løb. Han kom til start med store forventninger og med fire sejre i streg på kontoen, og som han imponerede. Han tog den femte sejr i træk. Dette er et individ, der har det, der skal til for at komme ind i verdenseliten i fremtiden. Den eneste bekymring er distancen, sidste gang var den 1640m og i aften 3140m. Men det bliver klart spændende at følge Bengurion Jet både under løbet og i fremtiden.  11 Very Kronos var også en af favoritterne i Hugo Åbergs Memorial 2021 i sidste start, men fik dagen ødelagt af en galop. En galop, der ikke skal sættes på hestens konto. Han trives over den længere distance og er stærk og solid. Startsporet kunne bestemt have været bedre, men uden forstyrrelser undervejs vil han plukke mange til sidst.

Nævner også 10 Milligans’ School, som også har imponeret den sidste tid. I sidste start vandt de overbevisende, da de trods et hårdt tempo hele vejen rundt kun øgede farten over opløbet. Milligans’ School kan afslutte rigtig skarpt og skulle det passe med positionerne undervejs i dette store løb, kan han dukke op på målfotoet.

Ranking: A:6,5 B:11,10,4 C:1,7,12,2,8,3,9

HUSK – SPIL MED I VORES V75 ANDELSPIL

>> V75 Andelspil via Derby25 til 125 kr. pr. andel. Køb din andel her.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider