Søg
Close this search box.

V75 Färjestad 3/7-21

V75 Tips Färjestad lørdag 3/7

De viste spilforslag spilles som reduceret system med A og B heste. An på beløbet i andelspuljen, da spiller vi et af disse i vores V75 andelspil. Det kommer an på hvor meget der er i puljen. Spilstop 30 minutter før start.

Med forbehold for udgåede heste.

V75 Analyser og ranking

V75-1 2140m auto
Vi starter V75 med et godt holdepunkt i vores A-hest 10 Admiral As. Dette er en meget dygtig femåring. I den årlige debut for to starter siden vandt de overbevisende et bronze forsøg via 1.09.5 de sidste 700m. I den sidste start var der en galop efter at være blevet forstyrret af startbilens vinge. At have et bagspor i dag ses som en fordel, og med lidt tempo over løbet, da får Admiral As fordel. Han er stærk og solid og kan udføre en masse arbejde alene. Det vil ikke være let for de andre at modstå ham over opløbet i dag.

Ranking: A:10 B:3,4,2,9,1 C:5,7,11,6,12

V75-2 2140m auto
9 Kissinger Boko er ikke den mest erfarne i løbet, og har virkelig imponeret i årets tre starter, og udviklingen er virkelig gået fremad. At dømme efter indtrykket i det seneste start har vi ikke set bunden af ​​denne fireåring, der skal fortsætte med at stable sejre, så længe vallakken forbliver i lave klasser. Sikker på, det bageste spor ikke er så slemt, da hesten har gode startrygge at bruge, og Robert Dunder er normalt god i sin styringer. 1 Illfindmywayhome har i de 14 starter af sin karriere vundet de fem. Han er kvik fra start, og selvom han ikke altid ser helt ren ud i aktionen, får han vist gode kvaliteter. Hvis det lykkes dig i dag at holde det indre spor op fra starten, er det den hest, de andre skal slå. Men sporet kan også være en fælde. Givet streg på systemet. 2 Incredible Wine og 4 G.K. Justus, fra gode startpositioner er de et givet bud på sejr i løbet. Glemt ikke 10 Pewdiepie, der kommer med et par stærke indsatser i bagagen.

Ranking: A:9,1,2,4,10,5 B:3,6,12,8,7,11

V75-3 2140m auto
1 Click Bait er en rigtig kvik femåring, der for to gange siden blev femte i sit elite-løbsforsøg. Han viste også glimrende form i den sidste start i Jämtlands Grand Prix med en tredjeplads, og hvis opløbet bare havde været lidt længere… Han trives i spids, og skulle han komme dertil i dag, er han ikke let at hente for de andre. Et stærkt holdepunkt.

Ranking: A:1 B:10,12,11 C:8,6,7,2,5,9,3,4

V75-4 2140m auto
E3 Finale for hopper med SEK 975.000 i førstepræmie.

5 Black Magic Eyes var bund solid i sit udvælgelsesløb, og undertegnede var imponeret over treåringens gode holdning. Hoppen blev da lettet i balance, hvilket gjorde sit, og nu når de skal gå hele vejen barfodet rundt, kan der virkelig ske ting og sager. Uden sko og Yankee-vogn er normalt en dødbringende kombination, når den bliver prøvet for første gang og viser sig godt.. Så vi kan forvente en voldsom præstation! Örjan Kihlström er også den bedste i de store løb, og formen er på top, forleden på V86, ja da vandt han jo halvdelen af løbende.

9 Rihanna WI, der vandt det pågældende løb, faktisk fra spor 9, så de kender recepten, og uret stoppede ved 09.4 sidste 800m. Med lidt held og tempo i løbet vil hendes tunge finish være vanskelig for de andre at modstå.

1 Red Lady Express gjorde et meget imponerende forsøg, da hun vandt fra spids. Det var et godt indtryk vi fik af hesten, og balancen med barfodet rundt om fungerede optimalt. Hun er hurtig fra start, og selvom det indre spor på Färjestad ikke er det nemmeste, er der chancer for, at hun vil beholde føringen. Uanset hvad er hun garanteret et godt løb og er helt sikkert med på målfotoet.

Ranking: A:5,1,9,2,10 B:4,6,12 C:3,8,7,11

V75-5 2140m auto
Her finder vi et til godt holdepunkt, 5 Zorro Wind. For to starter siden stod denne seksåring trænet af Aessandro Gocciadoro for en meget god præstation, det var under Elite Race weekenden, at han vandt overlegent via 10,3 over 1640m. I den sidste start blev næsen først sat over målstregen igen på V75 på Mantorp. Til dagens start er han igen registreret barfodet rundt, hvilket er positivt, og selvom løbet i dag er 500 meter længere end os de sidste to optrædener, skulle chancen for sejr være høj. Han har vundet på distancen før, og det er slet ikke umuligt at tage spids i dag efter lidt kørsel.

Ranking: A:5 B:3,1,11,4,6,8 C:2,7,9,10,12

V75-6 2140m auto
2 Born Unicorn kommer ud til starten af ​​aftenen som en klar favorit, men det er også okay, da det er en fantastisk hest, der med rette vil kæmpe i den svenske Guld Division i den nærmeste fremtid. Faktisk ville syvåringen have haft et par millioner mere på kontoen nu, hvis vallakken havde undgået skader og andre problemer gennem sin karriere.. En sikker, eller meget god A-hest.

Ranking: A:2 B:12,4,9,6,4,7 C:10,11,8,3,5,1

V75-7 2140m auto
E3 Finale for hingste / vallakker med SEK 975.000 i førstepræmie

Et meget åbent løb, hvor flere kan vinde. 4 Mellby Jinx er en hest man har høje forventninger til, men han har også vist, at han kan leve op til dem. Allerede som toåring var han med i de store løb og har blandt andet en sejr i Breeders Course på sit CV. I løbet af Elite Race-weekenden var han ude i den treårige elite med 1.000.000 SEK i førstepræmie, her måtte de nøjes med en dejlig fjerdeplads. Før forsøget på E3 havde de, ligesom mange andre konkurrenter, en kort pause og skulle derfor forbedres noget ved aftenens start. For Mellby Jinx forventes der også nogle interessante udstyrsskift til aftenens finale, han bliver uden sko bag for første gang i sit liv, og derudover læner det sig mod et nyt hovedlag og rygtusser, hvilket er meget interessant. Han er ikke afhængig af noget bestemt kørselsscenarie. 2 Donizetti er virkelig en flot treåring, der har en lys fremtid foran sig. Der er ting at skærpe, hvilket ikke er underligt for en ung hest med så få starter, men det ser ud til, at det går den helt rigtige vej for hingsten nu. I udvælgelsesløbet så den tydeligt forbedret ud, og lempelsen i balancen kan have været en understøttende faktor. Jerry Riordan fortsætter nu med denne balance og hænger også en Yankee-vogn på for første gang. Hvis det hele går godt, kan vi være vidne til et show!

Ranking: A:1,2,3,4.6,5 B:7,12,11 C:10,9,8

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider