Søg
Close this search box.

V75 Halmstad 8/7-21

Hermed en lidt utraditionel V75 dag på en torsdag. Bemærk, at V75 afdeling 1, 2 og 3 er kvalifikation til SPRINTERMÄSTAREN, der køres i løb 13, samme dag.

Spil med i vores andelspil på dagens V75 her. Kun 65 kr. pr. andel.

V75-1 1609m Auto – Heat 1
4 Önas Prince
, der er forhånds favorit til den samlede sejr, er her havnet i et meget passende løb. Han kan åbne rigtig hurtigt bag bilen, og selvom der er en hurtig konkurrent inden i form af 2 Mr Brilliant, har jeg svært ved at se, at Robert Bergh ville være interesseret i at forsvare enhver føring i et kvalifikationsløb. Per Nordström burde kunne køre sig i spids relativt smertefrit, og så burde de andre heste konkurrere om de resterende finalepladser. Den store ubekendte er 3 Jula Trix Treasure, der har kørt 9,2 på distancen. Og hvor meget krudt vil de skyde af i dette indledende heat? Det skal nævnes at 4 Önas Prince desuden kører med aluminiumssko i det indledende heat her, hvorefter planene er at køre uden sko i en evt. finale.

Ranking A: 4 B: 6.3,2.5 C: 1.8.7

V75-2 1609m Auto Heat-2
4 Rome Pays Off
er en god sprinter, der endnu ikke har vundet løb på svensk jord, men han har klaret sig godt hver gang og klarer sig med fire andenpladser i fem starter.
Hvis Robert Bergh kommer til spids uden at det koster for meget, burde det være en god chance for at føre dette fra start til slut. 5 Maesteraemon er førsteudfordre, og til denne start styrkes han med Örjan Kihlström i sulky og han kan normalt få lidt ekstra fart på hestene, når der er et stort løb.

Ranking A: 4  B: 5,3,2 C: 8.1.7.6

V75-3 1609m Auto Heat-3
To heste skiller sig ud på forhånd, og når jeg læser løbet, vil 4 Hell Bent For Am og 7 Mister Hercules, kan være en god lås på kuponen.
Jeg tror, ​​at Erik Adielsson vil komme til spids med 4 Hell Bent For Am, og at Örjan Kihlström vil ligge sig udvendigt med 7 Mister Herkules. Så vil der måske ikke ske ret meget mere, og det vil sikkert skulle afgøre mellem disse to.

Ranking A: 4.7 B: 3.1 C: 6,8.2.5

V75-4 3140m Volt
11 Wild Love
har taget utrolige fremskridt i løbet af den tid, hun har konkurreret i Frankrig og sandsynligvis chokerede mest, da hun vendte tilbage til svensk jord og vandt i Harper Hanovers over den aktuelle afstand, som jeg selvfølgelig havde med på kuponen.
Til dette løb, skal hun dog gå med sko, hvilket trækker lidt ned. Der er flere heste der bagom med muligheder, hele 40 meter foran finder vi 1 M.T. Oscar der er i forrygende form, får den en god position fra det indre spor, også selvom han ikke har spids, kan hesten vinde på andre måder.

Ranking A: 11,1 B: 3,2,12,9.7 C: 8.4.5.10

V75-5 1640m Auto
Et åbent løb, med flere vinder kandidater. 5 Fromming har udviklet sig stærkt og er lynhurtig fra starten.  3 Isa viste, at formen er på plads, da hun vandt sidste gang efter at have været kommet fri over opløbet.  10 Dominic Wibb er virkelig god i sine lyse øjeblikke, og løbet på Jägersro i februar har ætset sig på nethinden. Fra spor 12 over den korte afstand var han i stand til at vinde løbet med hele 6 længder mod hård modstand. Skulle der være hård kørsel fremme, vil han kunne komme ind i matchen fra bagsporet.

Ranking A: 5.3.10.4,6 B: 11.12.7 C: 1,2.8.9

V75-6 1609m Auto
4 Fifty Cent Peace
er løbets bedste hest og er favoritten til at vinde STOSPRINTER løbet her. Robert Berghs amerikanske nyanskaffelse har allerede haft tid til at vinde Dronning Silvia’s Cup i løbet af året og var i stand til at samle en million kroner i førstepræmie.
Hun kan åbne hurtigt fra starten. Der bagom er det mere åbent. 3 Globalizer vandt imponerende i sidste løb og er i topform for dagen. Det ligner et løb, hvor der vil være et godt tempo undervejs, og det kan Globalizer drage fordel af det. Given på kuponen.

Ranking A: 4 B: 1,3,5 C: 6,2 B: 7.8.10.9

V75-7 2140m Auto
Vi slutter V75 af med det, der efter min mening er dagens mest åbne løb, og her vil jeg foreslå at krydse så mange heste af man har råd til.

Ranking A: 1.4,9,7.12,6 B: 10.11.5 C: 8,3.2