Søg
Close this search box.

V64 Åby og Lunchtrav fra Örebro

Efter en onsdag, hvor det så hammerende godt ud inden de sidste 3 løb, da faldt vi på 2 heste og måtte nøjes med en del 6-ere. Vi må op på hesten igen;) Og det gør vi ved at vi har fundet nogle gode spilforslag til denne helt almindelige torsdag.

Vi kører med en V64 kupon, hvor vi har fundet nogle gode skræller mm. Se mere længere nede på siden.

Spil med i vores andelspil på aftenens V64 her! Husk at spille med inden kl.19:00.

Örebro Lunchtrav – V4 og V5 spiltips

Til lunch travet på Örebro, har vi lavet et par kuponer på V4 og V5 med nogle skræller, så den kan give godt. Kun få andele til hver. V4 kan købes her inden kl.11:49, og V5 kan købes her inden kl.13:37. Kun 50 kr. pr. andel.

V4 forslag Örebro – Pris 400 kr. V4 kan købes her inden kl.11:49

Med forbehold for ændringer og udgåede heste.

V5 forslag Örebro – Pris 612 kr. V5 kan købes her inden kl.13:37.

Med forbehold for udgåede heste og ændringer.

V64 Åby 1/7-21 – Analyse og Spiltips

Spil med i vores andelspil på aftenens V64 her! Husk at spille med inden kl.19:00, det koster kun 100 kr. pr. andel.

V64-1 2140m Auto
8 Muscle Crown har kørt to løb på barfodsbalance og har vundet to sejre i imponerende stil, og André Eklund formodes også at være offensiv denne gang.
Hvis han køres til føringen efter et stykke tid, er det naturligvis en top chance igen. 11 In Love Di Quattro imponerede i sensommeren sidste år og havde flere stærke præstationer, og han har vist hastighed, der skulle gå langt i denne type løb.
Nu har han ikke startet siden september sidste år, og det gør det selvfølgelig lidt svært at bedømme. Men Bergh har normalt hestene i orden efter pause, så det satser vi på. Disse 2 heste højner sig lidt mere end resten af feltet, gode A-heste.

V64-2 2140m Auto
11 Al’s Brave Bella gjorde klart godkendt debut for to uger siden, selvom hun ikke formåede at matche favoritten og blev nummer to. Allerede fire dage senere begyndte hun den anden start i sit liv, og derefter lempede Robert Bergh balancen, og det var en overbevisende sejr, da hun vandt i en høj 14-gang over 2140 meter. Med samme fart og styring denne gang, vil de andre kun se bagskoene. Stærk A-hest eller sikker.

V64-3 1640m Auto
Et åbent sprinterløb, og hvis du ikke tager standpunkt, kræves der en del streger på bonen, selvom der er få heste til start. Jeg vil tage 5 heste med på vores andelspil, men skal jeg nævne én, da er det 4 Southern Mazzarati. For tre starter siden var han ude i et hårdt sprinterløb og var oppe mod hurtige heste som Laradja Vrijhtout og Zorro Wind. Han hang godt ind fra sin indre bane i et løb, som Zorro Wind vandt på hurtig 1.10.1. Vi tager også hestene 5,7,3 og 1 med på vores V64 lap.

V64-4 2640m Auto
7 Jimmy Arthur bliver spillet med 70% i skrivende stund. Det vil sandsynligvis ikke være så højt, når spillet stopper, men han vil være den klare favorit. Formen er på top, og han trives over 2640 meter og kommer her med to sejre i streg over den aktuelle afstand. Han kan åbne anstændigt fra starten, og det er sandsynligvis ikke umuligt, at han kan køre fremad for at overtage føringen. Fra spids ville det selvfølgelig være en top chance, men det er ikke et givet scenario, og som en stor favorit vil jeg prøve at fælde. God A-hest, men vi tager et par andre med på lappen.

V64-5 2140m Auto Monté
Så er det tid til Åby Monté Trophy med så mange som 250.000 svenske kr. til den vindende besætning. Jeg ser flere heste med gode chancer og med gode ryttere. 7 Mindyourvalue WF møder et par stærkt dygtige konkurrenter, der er uprøvede i disciplinen, hvilket naturligvis gør det hele vanskeligt at evaluere. I midlertidigt har Robert Berghs vallak her været meget god ved Monté starter ved Vincennes, og derudover er Emilia Leo den ubestridte dronning i denne form for trav på svensk jord. Otteåringen går normalt hele vejen i mål, når han er i humør, og her er det bare at ride offensivt med det samme. 1 Accord Marjacq og 3 Atout Du Hainaut har konkurreret i hårde Montéløb i Frankrig, og selvom de er svære at bedømme for mig, er følelsen, at der er to heste, der skal klare sig godt i dette selskab. Kun 4% og 6% på nuværende tidspunkt!

V64-6 2140m Auto
Et meget flot løb slutter denne V64 runde, hvor den nye Oslo Grand Prix-vinder 1 Ble Du Gers er sat op mod blandt andre Harper Hannover-konkurrenten 5 Velvet Gio og den dygtige 4 Coin Perdu. Jeg har lidt svært ved at finde ud af, hvordan løbet køres, og topkampen føles usikker. Jeg ser dog disse 3 heste som dem med bedst chance, og er vores A-heste. Skrællen kan være 8 Stoletheshow, der ser ud til at være glemt af spillerne.

V64 Forslag – Pris 1.225 kr. V64 andele kan købes her! Husk at spille med inden kl.19:00, 100 kr. pr. andel.

Med forbehold for udgåede heste og ændringer.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider