Søg
Close this search box.

V75 Solvalla 27/3 – Analyse og Tips

V75 med STL-finaler på Solvalla. Løbende er åbne på forhånd, og vi kommer helt sikkert til at se mange fine løb denne dag.

V75-1  –  2140m Auto

5 Pere Ubu starter med (i princippet), identiske forhold som under besøget i Åbytravet den 6/3 og her kørte vallakken straks til front – Imidlertid dukkede Don Cash ud på ydersiden og Awesome Kronos på indersiden de sidste meter, hvilket betød, at seksåringen måtte vende hjem med kun en beskeden tredjeplads. Nu med optimalt udstyr / balance er det måske tid til revanche.

3 Joseph Boko startede året godt med to overbevisende sejre. Hvis du også nævner seks sejre i streg løbet af vinteren, forstår alle, at dette er en femåring, der ved, hvor målstregen er. Formen er også god til dagens klasse I-finale, i sidste start klarede den sig godt fra dødens, og for to starter siden sluttede de skarpt via en lang sprint. Fra en god startposition her, vil du være i stand til at få en god position, og derfra vil den nok dukke op på målfotoet.

9 Tullibardine Boe er en femårig hoppe, der er en god spurter og fra dette udgangspunkt har en spændende opgave. Hesten er meget bedre en resultatrækken viser, og hvor den nu kan snige dig direkte ind i et andet spor og køre i ryg hvorefter den kan spurte sig frem mod mållinjen,

Ranking: A:5,3,9    B:11,7,1,2,10   C:6,8,4,12

V75-2  –  2140m Auto

5 Manny Muscle stod for et par strålende præstationer sidste år og afventer nu en særlig spændende årlig debut. Denne fire år gamle hingst hører til kuldets absolutte bedste og vil helt sætte sit præg i de prestigefyldte løb hele sæsonen. Erik Adielsson vil bestemt sende sin hurtige starthest til fronten her, og når de er der, vil denne blive svær at besejre, selvom hesten måske ikke er i absolut topform med det samme.

8 Sidney Celeber havde som mange andre i løbet af en god udviklingskurve sidste år. Blandt andet vandt den Criteria Revenge fra spor otte. Nu har de fået den utaknemmelige opgave med spor otte igen. Men med den årlige debut er afsluttet – hvor den havde en fuldt godkendt afslutning, og hesten burde have fået bedre form af den gennemkøring.. hvis positionerne kun med rimelighed løses, bør den ikke ignoreres her.

Ranking: A:5   B:8,2,6,9,12,1,2,10,7   C:11,3

V75-3  –  2140m Auto

4 Zeolit har af forskellige årsager ikke vundet i et stykke tid. Nu er der finaler, og så går Jari Åkerfeldt all-in omkring sin dygtige vallak ved både at efterlade skoene i stalden og hænge  Yankeevognen på, hvilket er to ændringer, som fireåringen ikke har prøvet før.

6 Lucky Truc er god i til klassen, og fireåringen kan åbne skarpt bagom bilen. Formen er flot for dagen, og finishen af sidste løb var af bedste klasse.

Ranking: A:4,6,9,10    B:8,5,7,3    C:1,12,2,11

V75-4  –  2140m Volt

15 Ultra Bright afsluttede ekstremt stærkt over opløbet i hans seneste optræden, og dette resulterede i en meget velfortjent sejr. Otteåringen står nu over for en næsten identisk opgave, og dermed kan du selvfølgelig forestille dig, at alt er klappet og klar. Men. Hoppen havde en strålende tid ved sejren og kan næppe sænke den meget, og hvordan vil trafikken være på vejen – der er mange heste at runde, og så er spørgsmålet, om den stærke sidste runde varer hele vejen. Et bud blandt flere, men stadig min førstehest.

7 Havana Boko kunne man næsten ikke genkende i sidste start, og det var helt klart kombinationen af ​​et hidsigt indtryk og et svært baneunderlag. Nu har hoppen fået lidt pause før denne finale, og her forventes en rygrejse samt en mere passende baneunderlag, og derefter mener undertegnede, at vi vil se en virkelig skarp præstation. Kan bliver svær at modstå, hvis den klapper med rimelighed på vejen.

Hvis man skal vælge nogle fra første volt, skal det helt klart være 1 Georgia Am, og 2 Teton Sweet Lindy.

Ranking: A:15,7,2,1,5   B:4,13,8,3,6,11   C:10,12,9

V75-5  –  2140m Auto

5 Global Undecided har klaret sig godt henover vinteren og tegnede sig for flere gode løb. Træner Timo Nurmos meddeler, at træning for Global Undecided er blevet lagt om mellem starterne. Global Undecided er ikke et lyn fra start, men han kan gøre meget selv under løbet. Nurmos-stalden er i god form for dagen, og det rapporteres at den kører barfodet rundt om, hvilket er et plus. Skulle den komme til at overtage føringen efter et stykke tid her, opnås der selvfølgelig meget. Uanset hvad, så er dette en god chance for at vinde og min første hest i løbet.

7 Remarkable Feet står for jævne og stærke forestillinger hver gang, og her kan vi forvente en ny stærk indsats. Seksåringen blev trukket til en startposition langt bag vingen, men på samme tid er denne hest meget eksplosiv det første stykke, og undertegnede holder stadig dette som den klare spidsfavorit, når alle kom ud af første sving .

Ranking: A:5,7   B:2,3,6,1,4,9,8   C:12,10,11

V75-6  –  2140m Auto

1 Sweetman har et perfekt spor, og det ser indlysende ud for at køre i spids her. En position han trives i og har taget syv sejre i otte forsøg. Formen er god, og i sidste start vandt de fra spids på en god måde. Når hoved modstanderne også har trukket de værste spor, vælger jeg at tage stilling. Jeg ser denne som en sikker eller god A hest.

3 Upper Face undervurderes ofte, og igen ser femåringen ud til at gå tabt på stregprocenten, selvom vallakken kommer fra en stærk indsats og ser formstærk ud. Udgangspositionen er også helt perfekt, og Dante Kolgjini kører så godt som sin far og bror på mange måder. Givet modbud.

Ranking: A: 1   B:3,8,12,6,5   C:2,10,7,9,4,11

V75-7  –  2140m Auto

5 Disco Volante Jeg holder utroligt meget af Disco Volante, og med spor nr5, vil han nok efter en kort stund sidde i spids. Her plejer han at være meget svær at plukke ned for andre. Stefan Melander har bestemt skærpet sin form lidt ekstra, i betragtning af at det er finaler derhjemme, der gælder, og derudover bliver det nu relevant med invitationer til dette års Elite løb.

2 Handsome Brader selvfølgelig en meget hård modstander, og Ulf Stenströmers stjerne sluttede med stil i comebacket. Otteårige er bestemt kommet videre med træningen, og fra en perfekt startposition kan Carl Johan Jepson vælge taktik alt efter hvordan det hele udvikler sig. Givet modbud.

Ranking: A:5,2,6,7   B:11,3,9,8   C:4,10,12,1

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider