Søg
Close this search box.

Dagens Spilforslag Torsdag – VM Kval

Torsdag 20.45
Moldova – Færøerne
Moldova vinder
Odds 2.45

Moldova har en skrækkelig stime af nederlag, men de var også i en bedre gruppe end Færørne, der har mødt noget billigere modstand end førnævnte. Moldova har mødt hold som Frankrig og Island – og kun tabt med en enkelt og spillet uafgjort mod Rusland. Jeg tror Moldova er stærkest og vinder denne kamp.

Onsdag 18.00
Israel – Danmark
Danmark vinder
Odds 1.70

Så starter VM kvalifikationen også for Danmark. Her vil de for første gang i lang tid skulle spille foran tilskuere. Der må komme 5000 tilskuere ind. Selvom de fleste vil heppe på Israel – så er Danmark bare er et bedre hold. De starter VM kvalen med en sejr her.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider