Søg
Close this search box.

Dagens Spilforslag – Fredag

Fredag kl. 17.00
Cape Verde – Cameroun
Cameroun vinder
Odds 3.20

Cameroun er næsten sikker på 1. pladsen i deres African of Nations gruppe F. En sejr vil helt sikkert sikre dem 1. pladsen inden sidste kamp. Cap Verde har spillet alle deres kampe uafgjort i gruppen, hvorpå dette måske vil være et tegn man skal overveje, dog vil jeg mene at Cameroun burde være en klasse bedre end Cap verde, så med mindre Cameroun allerede fester – så burde de vinde denne.

Fredag kl. 19.00
Sporting Gijón – Alcorcón
Sportin Gijón vinder
Odds 2.25

Sporting Gijón holder liv i håbet om oprykning efter en serie, der nu er oppe på otte ubesejrede kampe i træk. Især på hjemmebane er holdet stærke med 9-6-0 som udbytte af det seneste halve års kampe.

Alcorcón kæmper mod nedrykning i den anden ende af tabellen. De fleste point hentes på hjemmebane, selv om man dog fik 0-0 med sig fra den seneste udekamp mod Almería.
Alcorcón har tabt de øvrige udekampe mod hold fra top 6 i denne sæson, mens Gijón omvendt står med 5-4-0 som udbytte af hjemmekampe mod hold fra rækkens tunge ende. Risikoen for et X’et gør det fristende at overveje et draw no bet til 1,47, men uanset model virker odds på 1-tallet alt for højt her.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider