Søg
Close this search box.

Weekendens Spilforslag

Lørdag 15.45
Caernarfon – Cardiff Met University
Caernarfon vinder
Odds 2.25

Caernarfon har vundet 5 af de sidste 7 kampe (5-2-0), modsat Cardiff Met U., der har tabt 5 af deres seneste 7 kampe (0-2-5). Den modsatte kamp vandt Caernarfon med hele 3-0. Med den statistik og hjemmebanefordel, synes jeg oddset på 1-tallet er noget højt. Vi siger ja tak og spiller hjemmesejr.

Lørdag 16.00
Dagenham & Redbridge – Torquay United
Under 2,5 mål
Odds 1.75

Otte af de seneste ni indbyrdes opgør mellem disse to klubber bød på maksimalt én scoring. De seneste tre sluttede 0-0, 0-0 og 1-0. Der blev scoret i alt tre mål i deres seneste fire møder med Dagenham & Redbridge som hjemmehold.

Søndag 20.45
Kosovo – Sverige
Kosovo 1+
Odds 2.20

De mødte hinanden i en træningskamp for ét år siden i Sverige, her vandt Sverige knebent med 1-0. Man ved hvor svært det er at spille på udebane i de østeuropæiske lande, og jeg kunne godt forestille mig at Kosovo kan volde Sverige lidt problemer og derme d få mindst en uafgjort på hjemmebanen. Kosovo vandt med hele 4-0 over Litauen i deres seneste kamp – over virker dermed til at være bedre spillende end længe.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider