Søg
Close this search box.

Dagens Spilforslag – Onsdag

Onsdag 20.45
Serbien – Irland
Uafgjort – Odds 3.60
Under 2,5 mål –  1.58

Så starter VM kvalifikationen. Vi starter med en kamp der lugter langt væk af uafgjort, eller under 2,5 mål, for den der er mere forsigtig. De sidste 2 kampe har Serbien spillet 0-0. Irland spiller ofte 0-0, og går altid ind med en defensiv organisation og satser på mest kontra og dødbolde. Syv af Irland seneste 9 kampe har endt under 2 mål.

Onsdag 14.00
Rwanda – Mozambique
Under 1.5 mål
Odds 2.37 @bet365

Situationen i gruppe F i kvalifikationen til African Cup of Nations er den, at Cameroun ligger suverænt nummer et. 10 point har de samlet. De tre øvrige nationer ligger til gengæld på fire, fire og to point, og én af dem kvalificerer sig også til slutrunden.

Rwanda har to point. Mozambique fire. Kap Verde har også fire. Alle tre har altså stadig chancen, og det skulle ligne afrikansk fodbold dårligt, hvis det fører til en målfest. I forvejen er der ikke voldsomt mange mål i Rwandas kampe.

Fem af deres seneste otte landskampe sluttede 0-0! Dér fik du så lige et ciffertips, hvis du tør tage chancen. Syv af de otte kampe havde højst ét mål. Fem af Mozambiques seneste otte udekampe havde højst ét mål.

Begge kan meget vel blive så påpasselige med bare ikke at tabe, at det går ud over trangen til satsninger. Jeg satser på forsigtig kamp.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider