Søg
Close this search box.

Dagens Spilforslag – Tirsdag

Tirsdag 20.45
Carrick Rangers – Portadown
Portadown vinder
Odds 4,50

Begge hold ligger og roder rundt i bunden den Nordirske Premiership. Dog har Portadown haft et par sejre for nyligt, bl.a. 1-0 ude over Dungannon Swift og en flot hjemmesejr over Glenavon. Det kan man til gengæld ikke sige om Carrick Rangers, der har tabt de sidste 5 kampe. Et frækt 2-tal til flotte odds skal prøves.

Tirsdag 20.00
Burton Albion – Shrewsbury
Under 2.5 mål
Odds 2.20

Burton har via en god formkurve over den seneste måned, og de har fået et lille hul til de nedrykningspladser, som de inden Jimmy Floyd Hasselbainks overtagelse af manager-sædet lå godt og grundigt plantet på.

Deres gode resultater er ikke mindst kommet i hus via en stabilisering af defensiven og det var første gang i otte kampe, at de i lørdags indkasserede mere end ét mål.

Shrewsburys seneste fem kampe havde højst to mål. De ligger på pladsen lige over Burton og har heller ikke behov for at tabe denne kamp. Ingen af deres seneste tre indbyrdes opgør havde mere end to mål.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider