Søg
Close this search box.

Dagens Spilforslag – Tirsdag

Klokken 20.00
Rotherham – Watford
(1-0) X
Odds 3,30

Rotherham har tabt 5 af de seneste kampe. Alle kampe er tabt med 1 mål. Watford har vundet 7 af de seneste 8 kampe – 5 af disse kampe er vundet med 1 mål. Der er derfor fint belæg for at spille på en snæver Watford sejr på 1 mål.

Tirsdag 20.00
Cardiff – Stoke
Cardiff vinder
Odds 2.25

Det er nummer 8, der tager imod nr. 11 i tabellen. Her tror jeg at hjemmebane fordelen, samt Cardiff´s bedre form gør udslaget. Cardiff tabte sidst knebent til Watford, hvilket ikke er nogen stor overraskelse, men var derfør ubesejret i 11 kampe, hvorpå de vandt de 7. Stoke derimod, har en noget mere nedadgående form med 4 nederlag i de seneste 5 kampe, senest tabte de 3-0 mod Middlesbrough, som ikke har været skræmmende. Jeg synes odds 2.20 er en godt odds på hjemmesejr.

Tirsdag 20.00
Cheltenham – Barrow
(0-1) X
Odds 3.60

Det er nummer et, der tager imod nummer tredjesidst her, og det er forbløffende nok hjemmeholdet, som har revanche til gode. Barrow formåede nemlig at vinde hele 3-0 i december på egen bane. Dén plet skal vaskes af, og Barrow er holdet med flest nederlag på udebane i denne sæson i League Two, så der skulle være en mulighed for Cheltenham til at svare igen.

Der er dog rigeligt belæg for at tage chancen på en snæver sejr, hvis man tror, at Cheltenham sætter sig igennem. Intet mindre end 10 af Barrows nederlag på udebane var nemlig med ét overskydende mål. Seks af Cheltenhams seneste syv sejre var på et overskydende mål.

Tirsdag 21.00
Real Madrid – Atalanta
Duvan Zapata over 2,5 afslutninger
Odds 2,50

Atalanta er taget til Madrid med angrebslysten pakket ud. Det oftest sprudlende Serie A-hold blev i den grad stækket i det første møde med Real Madrid, da Freuler efter bare 17 minutter blev tildelt rødt kort, hvilket ændrede Atalantas planer radikalt.

Det betød blandt andet, at Duvan Zapata blev uskiftet efter 30 minutter – og det uden at løsne et skud. Og det er hverken han eller Atalanta vant til.

Angriberen fra Colombia er Atalantas mest afsluttende spillere i Champions League og er noteret for 22 afslutninger i syv kampe. Men da det seneste møde med Real Madrid som nævnt var en noget speciel omgang for Atalantas offensiv – så er de 22 afslutninger altså løsnet over seks kampe.

Det er et snit på 3,5 afslutning pr kamp, og da Real Madrid rejste fra Italien men en 1-0-sejr i bagagen – ja så er der brug for Atalanta-scoringer og dermed også for afslutninger.
Zapata giver pengene dobbelt tilbage med over 2,5 afslutninger – det bet var gået hjem i fire af de fem gruppespils-kampe, han startede inde i.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider