Søg
Close this search box.

Dagens Spilforslag – Mandag

Mandag 20.30

St. Pauli – Paderborn
St. Pauli vinder
Odds 2.45

To midterhold mødes i 2. bundesliga, her har Paderborn lige tabt 2 i træk til hold der ligger under dem. Modsat St. pauli der er inde i en rigtig god stime med 5 sejre og 1 uafgjort i deres seneste 6 kampe. Der er god værdi i hjemmesejr.

Mandag 19.00

Mafra – Feirense
Feirense vinder – Odds 2.35
Feirense vinder 1-0 – Odds 6.10

Nummer 9 tager imod nr. 2. Feirense har vundet 7 ud af 11 udekampe i denne sæson, og jeg ser dem også vinde denne knebent, evt. 1-0 – så det kan man også prøve at spille på til odds 6.10.

Mandag 18.00

Stal Mielec – Podbeskidzie
Uafgjort
Odds 3.20

Nummer sidst tager imod nummer næstsidst i den bedste polske række. Sidstepladsen rykker ud. Der er to points forskel. Det er klart en kamp, begge parter meget gerne vil vinde, men det er også en kamp, ingen af dem har lyst til at tabe. Fire af Stal Mielecs seneste fem hjemmekampe sluttede uafgjort. Tre af Podbeskidzies seneste fire kampe sluttede uafgjort.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider