Søg
Close this search box.

Dagens Spilforslag – Onsdag

Klokken 10.00
FC Tokyo – Shonan Bellmare
FC Tokyo vinder – Odds 1.95
(0-1) X
3.65

FC Tokyo ligger nr. 5, og har gjort det udmærket i den nye sæson, modsat Shonan Bellmare, der har tabt 4 af 5 kampe. Jeg tror FC Tokyo vinder denne, måske knebent med 1 mål, da alle deres seneste 8 sejre er på netop 1 mål, og modstanderen har tabt med 1 mål i 4 ud af de seneste 5 nederlag.

Klokken 11.00
Sagan Tosu – Kashiwa Reysol
Sagan Tosu vinder
Odds 2.60

Ved ikke lige hvorfor oddset på hjemmesejr skal være så højt. I min bog er det et klart 1-tal, o dermed hjemmesejr til Sagan Tosu. Dette er et regulært fejlodds. De ligger nr. 3 mod Kashiwa Reysol, der ligger nr. 16. Kashiwa har tabt 6 af de seneste 7 kampe i alle turneringer, modsat Sagan Tosu der kun har 1 nederlag i de seneste 10 kampe. Sikkert 1-tal til GAVEODDS 2.60.

Klokken 20.00
Grimsby – Tranmere
Tranmere vinder
Odds 2.15

Grimsby ligger sidst, og taber lidt over halvdelen af deres kampe, og på hjemembane har de tabt 9 ud af 17 kampe 3-5-9. Modsat Tranmere der ligger i Playoff på en 5. plads. De har en hæderlig udebanestatistik der hedder 8-5-3 (V-U-T). Jeg tror Tranmere vinder denne.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider