Søg
Close this search box.

Dagens Spilforslag – Torsdag

DBU Pokal & Europa League forslag

Torsdag 16.30
SønderjyskE – Fremad Amager
SønderjyskE vinder
Odds 1.85
Selvom det ikke helt kører for SønderjyskE i Superligaen, så skal der være klasseforskel på et Superligahold på hjemmebane mod et hold fra 1. division. SønderjyskE fører knebent med 2-1 fra første opgør, og kan derfor ikke hvile på laurbærrene i denne kampe. De gør arbejdet færdigt.
 
Torsdag 21.00
Tottenham – Dinamo Zagreb
Tottenham vinder med 1 mål – Odds 3.55
Under 2,5 mål – Odds 2.05
Denne kamp tror jeg er mere lige end man umiddelbart ville tro. Dinamo Zagreb gik igennem Europa League gruppespillet som ubesejret, og tænker de kommer her for at stå godt defensivt – og komme hjem med et fint resultat – så vi prøver med en “under 2,5 mål” til odds 2.05, og så prøver vi med at Tottenham vinder med 1 mål til Odds 3.55.
 
Torsdag 21.00
Ajax – Young Boys
Ajax vinder med 1 mål
Odds 3.70
Young Boys overaskede mange med at slå Bayer Leverkusen ud i sidste runde. De vandt faktisk både hjemme og ude – så det bliver på ingen måde en walkover for Ajax, tværtimod. Jeg tror det bliver en meget lige kamp, hvor Ajax med hjemmebanefordelen måske hiver en kneben sejr hjem. Så derfor spiller vi på Ajax vinder med 1 mål – Odds 3.70.
 

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider