Søg
Close this search box.

Dagens Spilforslag – Onsdag

Se også Travtips nederst.

Onsdag 20.00
Barnsley – Derby
Barnsley vinder
Odds 2.30 

Den omvendte kamp vandt Barnsley ude med 2-0. Barnsley, der bl.a. drillede Brentford i sidste sæsons afslutning har haft en stærk sæson – så det var ikke helt uden grund de drillede Brentford dengang. De har tilmed vundet de seneste 7 kampe i streg (inkl. Brentford). Modsat Derby der i sæsonen har måtte sige farvel til træner Philip Cocu, og hvor det ikke rigtigt kører for dem, ej heller med ny Manager (W. Rooney) og Derby har tilmed tabt de seneste 2 kampe.

Onsdag 18.00
Randers FC – Vejle
Under 2.5 mål
Odds 1.75 @Unibet

Den omvendte kamp sluttede 0-0. Hvem tør først lukke op for sluserne? Vejle har spillet imod fire jyske modstandere siden nytår. Tre i ligaen og mod Randers i pokalturneringen. Ingen af de fire kampe havde mere end ét mål. Tre af Randers’ seneste seks kampe sluttede 0-0.

Onsdag 18.30
Bielefeld – Werder Bremen
Bielefeld under 4.5 hjørnespark
Odds 1.53 @Unibet

Bielefeld kom højst frem til fire hjørnespark i ni af deres seneste 10 hjemmekampe. I den første hjemmekamp under deres nye træner, i søndags mod Union, kom de frem til tre hjørnespark. I den omvendte kamp mod Werder kom de frem til ét hjørnespark.

Onsdag 17.00
Istra – Lokomotiva Zagreb
Under 2 mål
Odds 1.90

Det er nummer sidst, som tager imod nummer næstsidst i den bedste række i Kroatien her. Den ene rykker direkte ned, den anden skal ud og spille play off om at undgå det. Det er ikke en kamp, nogen af parterne har råd til at tabe.

De mødte hinanden tre gange i 2020. De kampe sluttede 2-0, 1-1 og 0-0. De mødte hinanden i januar i en cup-kamp. Denne sluttede 1-0. Altså i forvejen ikke den helt store risikovillighed. Derfor en satsning på en målfattig duel igen i eftermiddag.

Et par hurtige Travtips

Mens jeg gennemgik aftenens V86 Xpress, fandt jeg en meget god fidus – og jeg var ved at falde bagover, da jeg så spilprocenten på 1%. I afd. V86-3, nr. 6 Aurora Borealis. Hesten er efter min mening fuldstændig fejlspillet – akkurat som favoritten er. Hesten har løbet nogle hæderlige tider i forhold til samtlige andre heste, men den stikker dog ud – da den f.eks. sidste år løb 2140 på hurtige 13,8a. Det er der ingen af de andre heste der er i nærheden af. Hesten har tilmed form. Jeg kører den sikkert på mit V86 spil, ligesom jeg smider en 100 man afsted på vinder. Den står pt. til 23 x pengene her ved 14-tiden.

Et par andre gode sikre, V86-4, Nr. 9 Global Attention – det er klart den stærkeste hest – forstår på ingen måde hvorfor den kun er anden favorit. Og den vel nok sikreste i aften nr. 10 Gooner i V86-7. Den er klasser bedre end resten af feltet.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider