Søg
Close this search box.

Weekendens Spilforslag

Hermed spilforslag til weekenden.

Hvis i kender os så gider vi ikke de der tips og tøsespilforslag, hvor du får 1.25 i odds – som mange andre udbydere kommer med – dem kan alle finde – så kunne vi jo kommer med 20 forslag hver dag. Vi finder i stedet de kamp objekter, hvor du får betalt godt – helst ca. 2 gange eller mere igen. Altså hvor du ikke behøver at spille 8 kampe lige på for at få odds 3 samlet.

Lad dig inspirere af vores spilforslag og kombiner med et par andre af dine egne idéer.

God weekend.

Lørdag 16.00
Queen of South – Alloa Atletic
Queen of South vinder
Odds 1.95

Queen of South har vundet deres seneste 4 kampe, og mod modstandere der alle ligger over Alloa. Queen of South hjemmebane statistik hedder 4-2-3 imod Alloa der kan fremvise en meget ussel statistik på 1-1-7. Kan ikke se at det skal ændre sig her. Du får pt. fine Odds 1.95 på 1-tallet.

Lørdag 20.00
Grenoble – Pau
Grenoble vinder
Odds 1.85

Grenoble ligger nr. 4 mod Pau, der ligger nr. 17. Grenoble har en hjemmebanestatistik der siger: 9-4-0 mod Pau 2-2-10. Den her kamp skal Grenoble vinde og til de fine odds 1.85, så tager vi gerne imod.

Lørdag 14.00
Hobro – Silkeborg
Silkeborg vinder med mindst 2
Odds 2.65

Jeg synes pt. ikke Hobro spiller ret godt, og mod et noget bedre Silkeborg mandskab, der bl.a. senest vandt 2-0 over Køge og 2-1 på udebane mod Esbjerg. Synes dette er et indlysende spil. Vi skal 6 kampe tilbage før Hobro fik sin seneste sejr. Hvis du kun vil spille på Silkeborg sejr, giver det pt. odds 1.60.

Søndag 06.05
Central Coast Mariners – Perth Glory
Central Coast Mariners vinder
Odds 2.20

De mødte hindanden for kun 10 dage siden, her vandt Central Coast Mariners med 2-1 på udebane. Nu har de fordel af hjemmebane – så hvorfor skulle de ikke gentage succesen. Central Coast Mariners ligger pt. nr. 1, mod Perth Glory der ligger nr. 8 ud af 12 hold. Odds 2.20 på hjemmesejr er et meget fint odds.

Søndag 15.00
Rennes – Strasbourg
Strasbourg vinder
Odds 3.75

Det er lidt af et sats, men set ud fra Strasbourgs nylige form, hvor de har vundet 2 og spillet 2 uafgjort mod modstandere der alle ligger over Rennes i stillingen – er det jo indlysende. Modsat Rennes, der har tabt 5 kampe i streg. De må være ramt på moralen – så odds 3.75 på sejr til Strasbourg er da ikke givet dårlig ud.

Søndag 12.00
FC Ufa – Rubin Kazan
Rubin Kazan vinder
Odds 2.05

Rubin Kazan virker til at have fundet melodien, de har vundet de seneste 2 kampe mod nr. 1 og 3 i stillingen. Som er virkelig stærkt gået. FC Ufa skraber lidt point sammen, men det er oftest mod modstanderne i den tunge ende af tabellen. Med Rubin Kazans nuværende form, så tror jeg det bliver en udesejr.

Husk også at se vores Travtips.

Husk vores forslag er kun til inspiration, hvis du ikke føler for at spille dem, så lad være. Dyk selv ned i kampene og find statistik – og vælg dem du selv synes giver mening at spille på.

Husk! Spil ikke for mere end du har råd til at tabe.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider