Søg
Close this search box.

Dagens Spilforslag – Tirsdag

 

Tirsdag 20.00
Mansfield – Cheltenham
Cheltenham vinder
Odds 2.55

Mansfield har tabt 5 af de seneste 6 kampe, hvorimod Cheltenham har vundet 7 af deres seneste 9 kampe. Den omvendte kamp endte med en 2-1 sejr til Cheltenham. Cheltenham ligger nr. 1 mod Mansfield der ligger og roder rundt i bunden som nr. 19. Du finder gode odds 2.55 på udesejr til Cheltenham.

Tirsdag 20.00
Crewe – Doncaster
Begge hold scorer
Odds 1.70

Otte af Crewes seneste ni hjemmekampe havde mål af begge parter. Doncasters seneste fire kampe i træk havde mål af begge parter. Fem af deres seneste seks udekampe i ligaen havde mål af begge parter. De seneste ni kampe i træk mellem disse to havde mål af begge parter.

Tirsdag 20.00
Crawley – Salford
Under 2.5 mål
Odds 1.66

Seks af Crawleys seneste syv hjemmekampe i ligaen bød højst på to scoringer. Fem af Salfords seneste seks kampe i ligaen havde højst to mål.

Tirsdag 20.00
Queens Park Rangers – Wycombe Wanderer
QPR vinder + QPR under 2.5 mål
Odds 2.75

Wycombe har igen ramt en negativ stime. Og med igen mener jeg én af de mange, som igennem stort set hele sæsonen har holdt dem på sidstepladsen i tabellen. De kommer til Loftus Road med tre nederlag i træk. Alle på 2-0. De har højst indkasseret to mål i deres seneste otte kampe, hvori de trods alt har mødt topklubber som Norwich, Watford og Reading.

QPR vandt i lørdags på udebane over Bristol City og har været i fremragende form siden midten af januar. Syv sejre i 11 kampe er et godkendt udbytte. Jeg satser på dem til en sejr mere tirsdag aften, men de har ikke scoret mere end to mål i deres seneste 21 kampe. Derfor denne kombi. 

Tirsdag 21.00
Bor. Dortmund – Sevilla
Begge hold scorer
Odds 1.46

Den omvendte kamp fik hele 5 scoringer, og endte 3-2 til Dortmund. Tænker her, at Sevilla jo skal fremover stepperne og score, og det vil omvendt også give Dortmund nogle kontra muligheder i omstillingsspillet.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider