Søg
Close this search box.

Dagens Spilforslag – Mandag

Mandag 20.45
Inter – Atalanta
Over 2,5 mål – Odds 1.65
Inter vinder – Odds 2.05

Inter Milan har vundet deres sidste ni hjemmekampe og sendt hold som Lazio, Juventus og Napoli hjem med nederlag i denne periode. Ti af deres 12 hjemmebane Serie A-kampe denne sæson har indeholdt mindst tre mål, mens Atalanta har scoret 60 mål i 25 ligakampe denne sæson.

Mandag 16.00
Ethnikos Achna – Doxa
(0-1) 2
Odds 1.57

De er på Cypern gået over til at spille slut- og nedrykningsspil efter grundsæsonens første 26 runder. Disse to klubber spiller i sidstnævnte. Doxa vandt begge møder i den regulære sæson. De er uden nederlag i deres seneste otte kampe mod Ethnikos Achna.

Mandag 21.00
Nice – Monaco
Begge hold scorer
Odds 1.53

Der er heftigt gang i Nice’ kampe i øjeblikket. Der blev scoret mindst tre mål i deres seneste otte kampe i træk. I syv af disse var begge hold på tavlen. Én af disse var mod Monaco, som de gæstede så sent som 21. februar. Deres seneste fire indbyrdes opgør havde begge hold på tavlen og mindst tre mål. Syv af deres seneste otte møder havde mål af begge parter.

Mandag 21.00
Lugo – Fuenlabrada
Uafgjort
Odds 2.87

Fem af Lugos seneste ni kampe sluttede uafgjort. Fem af deres seneste syv hjemmekampe sluttede uden vinder. Otte af Fuenlabradas seneste 10 kampe sluttede remis. De ligger side om side i tabellen på 33 og 35 point. Det er henholdsvis seks og otte point fra nedrykning. Dérned skal man ikke ende, og ingen af parterne er stærke nok til at rykke op. Løber de nogen risici mod hinanden i aften?

Mandag 21.00
Real Betis – Deportivo Alaves
Real Betis vinder
Odds 1.72

Real Betis ligger nr. 6 og er inde i en god periode. De har vundet 6 af de seneste 8 kampe, hvor de kun har tabt knebent til FC Barcelona. Alaves ligger modsat nr. 19, (andensidst), og har tabt de seneste 3 kampe 1-5, 0-4 og 0-1. Real Betis skal vinde denne kamp, og til odds 1.72, er dette et godt givet ud.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider