Søg
Close this search box.

Dagens Spilforslag – Søndag

Søndag kl. 02.00
CF America – Leon
1 – CF America som vinder
2.10

Så tager vi til Mexico – Leon har tabt de seneste 2 kampe og virker som et hold i nedadgående form, modsat CF America, som har vundet de seneste 2 kampe. CF America ligger nr. 1 og mod nr. 17, da skal de vinde den her kamp. Odds 2.10 på CF America er en gave som man skal tage imod.

 

Søndag kl. 14.00
Bayern II – Wehen
X2
1,48

Bayern II er en skygge af sig selv i sammenligning med sidste sæson, hvor stjerne-reserverne snuppede førstepladsen i 3. Liga. Senest blev det 2-2 mod Waldhof Mannheim, og dermed er Bayern II uden sejr i de sidste fire kampe, mens man bare har vundet to af de sidste syv på eget græs.

Wehen Wiesbaden er lige nu 3. Ligas mest formstærke hold. Gæsterne er uden nederlag i de sidste 10 kampe – og de seneste fem er alle vundet. På udebane har Wehen blot tabt tre af 12 kampe – og den jævne vurdering af kampen her er formentlig mere sat ud fra Bayerns ”stjerne-effekt” end et reelt styrkeforhold mellem klubberne. Odds 1,48 på, at formstærke Wehen ikke tabe er helt sikkert godkendt.

Lige et 5 hurtige søndags forslag til god værdi, alle uafgjort-tips.

Søndag Kl. 20.00
Vejle – OB
Uafgjort X
Odds: 3,15

Søndag Kl. 15.00
Hellas Verona – Milan
Uafgjort X
Odds: 3,20

Søndag Kl. 18.00
Sampdoria – Cagliari
Uafgjort X
Odds: 3,30

Søndag Kl. 16.15
Atletico Madrid – Real Madrid
Uafgjort X
Odds: 3,00

Søndag Kl. 19.00
Merida AD – Extremadura
Uafgjort X
Odds: 2,60


Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider