Søg
Close this search box.

Dagens Spilforslag Lørdag

 

Lørdag kl. 15.30
Frankfurt – Stuttgart
Sasa Kalajdzic scorer
3,20

Sasa Kalajdzic levede op til tilliden i sidste runde, og dermed har Stuttgarts tometer-mand scoret i samtlige af de sidste fire kampe. Lørdag gælder det så en udekamp imod Frankfurt, der er stærke på hjemmebane, men som også har indkasseret mindst ét mål i 16 af de sidste 17 kampe på eget græs.

VfB Stuttgart er gået målløse fra banen i to af 12 udekampe denne sæson, mens det er blevet til hele 25 scoringer i de resterende 10 kampe på fremmede baner. Odds 3,20 på, at Sasa Kalajdzic fortsætter den flotte stime er en solid betaling.

Lørdag kl. 14.00
Pribram – Slovan Liberec
Slovan Liberec vinder
1,65

Den omvendte kamp vand Slovan Liberec 3-0, og Pribram der ligger i bunden tabte hele 1-4 i deres seneste hjemmekamp mod et lignende hold.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider