Søg
Close this search box.

To forudsigelser for 2021: Trofæhåb i Tottenham og Cristiano Ronaldo slår rekorder

2021 tegner sig til at blive et fantastisk år for sporten med en lang række af interessante sportsbegivenheder. Derfor kigger vi i krystalkuglen for at finde ud af, hvad vi kan forvente os. Her kommer således to forudsigelser for det nye år.

Kilde: Pexels

José Mourinho vinder et trofæ med Tottenham

13 år. Så lang tid er det siden, at Tottenham sidst løftede et trofæ. Det skete da de i 2008 vandt Liga Cuppen, og siden har der været trofæ-tørke hos Spurs. Efter José Mourinho tiltrådte i positionen som cheftræner er der dog kommet mere optimisme omkring klubbens trofæ-chancer. Den portugisiske succestræner er nemlig kendt for at vinde, og han har aldrig trænet en klub uden at vinde et trofæ.

Grundet hans mangeårige erfaring som træner opfordrede han for nyligt også pressen til at opdatere hans øgenavn til ”The Experienced One”.  Og med Mourinho får Tottenham både masser af erfaring og selvtillid, og det er netop det, der får håbet til at stige hos Tottenhams fans. Kigger vi hos bookmakere der tilbyder spil på fodbold, kan vi ligeledes se, at der er kommet mere tro på tingene. Således er englænderne stadig med i Europa League, hvor de er favoritter til at vinde hele turneringen til odds 6.00. Derudover har de spillet sig i Carabao Cup-finalen, hvor de møder Manchester City, ligesom de også stadig er med i titelræset i Premier League.

Cristiano Ronaldo 2018” – (CC BY-SA 3.0) af Анна Нэсси

Cristiano Ronaldo tager rekord for flest landsholdsmål nogensinde

Ronaldo er ikke bleg for at tage rekorder, og i 2021 har portugiseren endnu en rekord i kikkerten. Således er han halet godt ind på iranske Ali Daie, der holder rekorden for flest landsholdsmål scoret nogensinde. 109 mål scorede han i 149 kampe for det iranske landshold, som han tørnede ud for mellem 1993-2006. Ingen andre har altså scoret ligeså mange landsholdsmål, men i 2021 kan der blive lavet om på det.

Cristiano Ronaldo stod ved årets start noteret for 102 landsholdsmål og mangler derfor kun syv mål for at udligne rekorden. Portugal skal som minimum spille 13 kampe i 2021, og med tanke på Ronaldos målnæse, er der en reel chance for, at han overtager rekorden i år. I så fald vil han holde rekorden for både flest scoret mål i Champions League og flest landsholdsmål nogensinde, hvilket vil indprente hans navn endnu dybere i fodboldhistorien.

Den målfarlige portugiser har allerede godt gang i scoringen for Juventus i Serie A og Champions League. Således er han topscorer i den italienske liga, mens han også er med i den øvre halvdel på topscorerlisten i Champions League. Senest gjorde Ronaldo det onde ved FC Barcelona og Messi, da han scorede to mål i gruppespillets sidste kamp. Vi kan derfor konkludere, at CR7 på trods af hans alder er i fremragende form, og fortsætter han sådan, kan vi igen se frem til et godt år for den portugisiske legende.

Så der er altså gode chancer for, at Tottenham endelig vinder et trofæ, ligesom Ronaldo sandsynligvis tilkæmper sig endnu en rekord. Det bliver spændende at se, om vi får ret i vores forudsigelser og får endnu et godt fodboldår. 

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider