Søg
Close this search box.

Internetsikkerhed når du vil spille bette på odds på rejsen

Internetsikkerhed er altid vigtigt. Hvis dine personlige oplysninger falder i de forkerte hænder, kan du blive udsat for identitetstyveri eller få lænset bankkontoen. Og risikoen og konsekvenserne er endnu større, når du rejser. Derfor giver vi dig her nogle gode råd til, hvordan du sikrer dig bedst, hvis du vil spille bette på odds på rejsen.

I dag er det helt almindeligt, at vi vil have adgang til internettet, når vi rejser. Det kan være for at tjekke e-mails, sociale medier, eller fordi vi vil underholdes, når vi venter på flyet eller ligger på hotelværelset om aftenen. Og når man rejser længere væk til fjernøsten og lande som Malaysia og Thailand, har man måske et særligt behov for at komme i kontakt med dem derhjemme. I dag slapper mange af ved at bette på odds og holde øje med deres favorit sportshold eller person. Derfor har man måske specielt lyst til at spille lidt ekstra, når man alligevel ligger ved poolen eller på hotelværelset. Men hvad skal man være særligt opmærksom på, når man rejser?

Pas på dine personlige oplysninger

Du skal selvfølgelig altid være særligt opmærksom på to situationer på internettet: Når du indtaster personlige oplysninger, og når du laver økonomiske transaktioner. I disse tilfælde skal du være særligt opmærksom på de netværk, du logger på. Hackere kan opsætte falske netværks, som ligner hotelnetværk, og hvor du ved opkobling giver dem adgang til dine personlige oplysninger. En måde at løse det på er ved at bruge en VPN-forbindelse, fordi den som regel er krypteret, og derfor gør det svært for de IT-kriminelle at bryde ind på nettet.

Når du skal betale for at spille hos bookmakerne, bør du vælge et, som har betalingsløsninger med høj sikkerhedskvalitet som for eksempel PayPal. Fordelene ved PayPal er, at de beskytter alle betalinger med avanceret kryptering, og de har sikkerhedspecialister til at gennemgå mistænkelige transaktioner. Derudover behandler de valutaer fra mere end 200 lande og markeder, så du stort set altid har adgang til relevant valuta.

Paypal
Foto: Pixabay

Brug de troværdige bookmakere du kender

Vi anbefaler også, at du fortsætter med at bruge anerkendte bookmakere, du allerede kender, hvor du kan regne med, at de beskytter personlige oplysninger og overholder sikkerhedskravene der gælder for Danmark. Der findes sider, som anmelder bookmakere ud fra forskellige parametre, som både inkluderer spilleoplevelser og sikkerhedskrav. Og næste gang du finder et godt odds forslag hos en velkendt bookmaker, så hold øje med om de har dansk licens da de skal fremvise et certifikat på deres hjemmeside, som dokumenterer, at dine informationer er beskyttet. Det betyder, at du som spiller er sikret i langt højere grad, end hvis du spiller hos udenlandske bookmakere.

Sidst, men ikke mindst, så husk en række simple ting omkring hardwaren på din computer, når du rejser: Sørg for at sikre dine logins med en stærk kode, som ikke kan gættes, hvis du mister din telefon, tablet eller computer. Lav en skærmlås med adgangskode, som låser efter kort tids inaktivitet. Og sørg for at gemme dem af vejen, når du ikke bruger dem i en safetyboks på hotellet eller skjult i kufferten.

 

Forsiden udvalgt foto: Pixabay

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider