Søg
Close this search box.

Sådan oddser du på Champions League

Champions League er verdens mest prestigefyldte klubturnering, og hver sæson bliver millioner af bets spillet på kampene.

Første ting man skal huske er, at alt fodbold ikke er ens. Der er nemlig forskel på de forskellige ligaer, og derfor er det vigtigt at tage sine forholdsregler, da hver enkelt liga har sine egne kendetegn, som man skal være opmærksom på, når man spiller. Vi tager i denne tekst udgangspunkt i Champions League.

Den europæiske klubturnering er nemlig der hvor toppen af toppen folder sig ud, og derfor er det altså kun de absolut bedste der spiller. Det betyder at der er højere konkurrence, hvilket gør kampene mere uforudsigelige. Derudover spiller motivation og erfaring også ind ligesom hvor forudsigeligt holdene spiller har noget at sige. Når du leder efter betting tips på Champions League, bør du derfor tænke over følgende.

Erfaring er vigtigt

Tag bare Real Madrid for eksempel. Kongerne af Champions League, som suverænt har vundet turneringen flest af alle. Hele 13 gange har Los Blancos vundet den prestigefyldte turnering, og det skete senest da Zidane tre år i træk fra 2016 til 2018 styrede tropperne. Der kan ikke være meget diskussion om at Real Madrid i denne periode egentlig ikke var det bedste fodboldhold, men de havde til gengæld erfaringen, og vidste lige præcis hvornår de skulle slå til, hvilket er en stor fordel i Champions League.

Forskel på gruppespil og knockoutkampene

Det bringer os videre til næste del, for der er forskel på hvordan kampene bliver spillet i gruppespillet og i knockoutkampene. Oftest ser vi at der i gruppespillet bliver spillet en smule mere frit. Specielt hvis et af de store hold står over for et mindre hold. Sammenligner vi med knockoutkampene er disse ofte meget mere taktisk præget. Specielt den første af de to kampe kan godt gå hen og blive låst, for så at åbne op i anden kamp, hvor det afgøres hvem der spiller sig videre. Det så vi eksempelvis da PSG – Dortmund mødtes i ottendedelsfinalen. Her var det en meget taktisk affære i første kamp, men i anden kamp blev der løsnet op for det til fordel for PSG, der trak det længste strå.

Fodbold Stadium
Kilde: Unsplash

 

Hjemmebanefordel betyder meget

Alle ved at Anfield er et svært sted at spille for modstanderne. Der regner, blæser og der er koldt. Samtidig er fansene med til at skabe en fantastisk atmosfære, der giver endnu mere energi til Liverpool. Det samme gør sig gældende andre steder som Camp Nou, hvor Barca ikke har tabt en Champions League kamp siden 2013

Hvilken type spil bør du lave

Tænk også over hvilken type spil du vil lave. Ser vi på de afgørende knockout kampe kan det nogen gange være en ide at se kampene an, og oddse live på kampen, når du ser at den er ved at åbne sig. Ofte vil du nemlig kunne finde højere værdi der, sammenlignet med spil på kampen før startfløjtet. Langtidsvæddemål er også gode i Champions League. Sidder du med en klar fornemmelse for hvem der bliver topscorer eller vinder Champions League, kan du gå ind og spille på det. Så har du også en ekstra årsag til at se kampene sæsonen igennem.

Udvalgt billede: ”Ver PSG vs. Chelsea – Champions League 2014” – (CC BY-SA 2.0) af Ver en vivo En Directo

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider